Glasine o Galaxyju S III

poruka: 183
|
čitano: 20.117
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Glasine o Galaxyju S III".
16 godina
protjeran
Glasine o Galaxyju S III

taj alen-c je neki zesci kompleksas??? u pocetku mi je licio samo na fanboya samo, al polako mi lici na klinca na kraju puberteta s bijesnim ijfonom i m3com :P

sloziti cu se samo oko ovoga sa alen-c, velicina ekrana ja ip4 je sasvim uredu, kao i na mom desireu. desirehd, sensation, evo3d, galaxys2... meni je sve to nekako malo pre veliko :P al dapace, dobrodoslo, sve sam ih iskusio i to je dozivljaj... al nesto sto ip4 nema... to je OLED... e kad to isprobas alene-c :P

ja se i dalje duboko nadam mobitelu slicnom motoroli pro+ ali sa malo jacim hardwareom(oled, dual core, 1gb rama, 8gb memorije, sd)... :P

Moj PC  
8 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Glasine o Galaxyju S III
alen-c kaže...
 a sutra cu usput svratit do Vip-a s navedenom Motorolom pa

provjeriti kako to šljaka regularno

Nemam riječi,odustajem od daljne rasprave,nema smisla... Koji kompleksi....

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 23:03 (DwightSchrute).
16 godina
neaktivan

Marketing je tu samo kod tvog dragog iPhone-a.. i da pa nije cudno da je u svaki uredaj ugraden drugi procesor... 

A u Vipa ti se ne isplati trazit jer ti uredaji su na 2.1... treba prvo updejtat sofrware.

i nisu tema procesori koliko vidim u naslovu... nego SGSIII

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III

Dokazano je da se prosjecni korisnik iphona jako malo ili uopce ne razumije u mobitele ili opcenito tehniku...dok je kod Androida sasvim suprotno! 

10 3 hvala 2
15 godina
protjeran
DwightSchrute kaže...

Evo ga,još jedan koji ne sudjeluje,pa šta se vi dogovarate da u smjenama čuvate stražu kao čuvari Stevičine ostavštine u svakoj android temi? Pa kad jedan popuši,drugi preuzima,i tako naizmjence? Daj odi JAILBRAKAT iphone radije....

Sta smo nervozni momcino? Da je bar ovako malo fandroidasa na apple temama, tamo ste dominantni.

Inace, tvoj sgs2 (2x1,2ghz)  tuce ip4 (1x800mhz) u browsermarku za niti 10%, vrhunski rezultat.

4S gazi sgs2 za cca. 63%. 

15 godina
protjeran
Cro01 kaže...

Dokazano je da se prosjecni korisnik iphona jako malo ili uopce ne razumije u mobitele ili opcenito tehniku...dok je kod Androida sasvim suprotno! 

Dokazano? {#} Imas kakav link na istrazivanje koje to dokazuje? Pametnjakovic.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 23:10 (ansha).
15 godina
neaktivan
TranceMight kaže...

taj alen-c je neki zesci kompleksas??? u pocetku mi je licio samo na fanboya samo, al polako mi lici na klinca na kraju puberteta s bijesnim ijfonom i m3com :P

sloziti cu se samo oko ovoga sa alen-c, velicina ekrana ja ip4 je sasvim uredu, kao i na mom desireu. desirehd, sensation, evo3d, galaxys2... meni je sve to nekako malo pre veliko :P al dapace, dobrodoslo, sve sam ih iskusio i to je dozivljaj... al nesto sto ip4 nema... to je OLED... e kad to isprobas alene-c :P

ja se i dalje duboko nadam mobitelu slicnom motoroli pro+ ali sa malo jacim hardwareom(oled, dual core, 1gb rama, 8gb memorije, sd)... :P

Ali zato nema Retina rezoluciju {#} Kompleksaš sam jer sudjelujem u raspravi? {#}
A sad slobodno nastavi dalje nabrajati {#}

limitedition kaže...

Hm, 90% ljudi prebaci na drugi program kad se pokrene ta reklama, 90% ljudi scrolla dalje kad vidi alen-c

Hm, najžešca stvar mi je što navedeni ljudi koji su dali TU na ovu tvoju izjavu(sugerirajuci time da preskacu moje postove),

citaju svaki moj post a to se vidi jer se nadovezuju na njih i cak za mene uploadaju fotke. Dosljednost, nema šta {#}

EDIT:

ansha kaže:

Sta smo nervozni momcino? Da je bar ovako malo fandroidasa na apple temama, tamo ste dominantni.

Inace, tvoj sgs2 (2x1,2ghz)  tuce ip4 (1x800mhz) u browsermarku za niti 10%, vrhunski rezultat.

4S gazi sgs2 za cca. 63%. 

Mislim da si ovime sve rekao. Ipak ni netrebam ic u VIP {#} Hvala! Neznam za vas momci, ali ja odo spat, laku noc! {#}

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 23:14 (alen-c).
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Evo svježih fotki {#} 

EDIT: zaboravio uploadat fotke i hvala ljudi na trudu {#}

hvala tebi na trudu. mislim da se vidi gdje je veći rezultat. sad opet okrivi sporu 3g vezu.

hobi:moj-android.net
14 godina
neaktivan
ansha kaže...
Cro01 kaže...

Dokazano? {#} Imas kakav link na istrazivanje koje to dokazuje? Pametnjakovic.

Pa ti si zivi primjer...

Inace nije mi jasno zasto uopce uspoređujete SGS 2 sa Iphonom4 kada je vec odavno dokazano da je SGS 1 bolji od njega!

16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
TranceMight kaže...

Ali zato nema Retina rezoluciju {#} Kompleksaš sam jer sudjelujem u raspravi? {#}
A sad slobodno nastavi dalje nabrajati {#}

limitedition kaže...

Hm, 90% ljudi prebaci na drugi program kad se pokrene ta reklama, 90% ljudi scrolla dalje kad vidi alen-c

Hm, najžešca stvar mi je što navedeni ljudi koji su dali TU na ovu tvoju izjavu(sugerirajuci time da preskacu moje postove),

citaju svaki moj post a to se vidi jer se nadovezuju na njih i cak za mene uploadaju fotke. Dosljednost, nema šta {#}

Većinom preskačem nebodere od slova, vjerujem i ostali. Većinom i ovisno u kojim temama jer se već unaprijed zna tvoje nekritično mišljenje i ekipe koja te TU (bez da također pročitaju post, onako po defaultu). Tako da vjerojatno nisi daleko od onih 90%.

15 godina
protjeran
Glasine o Galaxyju S III

sve sta cu rec je LoL... ama bas svaka rasprava koji u naslovu ima android oli ga iphone jednostavno mora zavrsit ovako{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 23:22 (dado8).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tužno je kad dođe dan i shvatiš da smo mi Apple-ovci pomalo glupi ili manje inteligentni.

17 godina
moderator
Glasine o Galaxyju S III

previše ste {#}

besmisleno mi je krenuti s brisanjem jer bih više od pola poruka trebalo maknuti - pa da sad ne radimo rusvaj, ajde se barem od ovo točke na dalje - držite teme!

...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III

vi android fanbojsi koji pljujete po iphoneu i ostalom, bas vi znate za sto sluze 4 jezgre, vi znate za sto tocno sluzi RAM memorija, pojma vi nemate! Dok je bio jedno jezgreni mob s androidom onda ste rekli kao super, odlično, ne treba nista mijenjat, e sada vec kad je dvojezgreni ili kad bude četverojezgreni sad vec pričate kako onaj jednojezgreni uzas, ovo ono, a steka vam android i na sgs2 i na bilo kojim mobitelom s jednojezgrenim. kad bude za godinu-dvije najava o 6 ili 8 jezgara za mobitel onda cete opet istu priču. LJUDI MOJI, znate zasto apple ne forsira toliko napuhavanje karakteristika kao samsung, htc i ostala klapa sa pijace?! E, pa samsung i ekipa forsira napuhavanje jer znaju da ce diklići koji se fol kuze u tehniku hvalit te shitove i kupovati dok ce korisnici iphonea i dalje imat bolji telefon! androidovci ce samo podmuklo gledati i buduci da ih boli duboko u srcu sto je iphone bolji, pljuvat po njemu!! 
Poruka svega, idi i kupi android telefon sto brze, bitno je da ima 12 Mp kameru a lose fotografije davat, bitno je da ima bateriju preko 1600 miliampersati a nece ni trajati jedan dan, bitno je da ima sto jaci i sto vise jezgri a trza 16 puta dnevno i bitno ti je da ima sto vise RAMA, ne znas tocno sta ce ti ali nek se nadje!  

2 13 hvala 0
16 godina
neaktivan
miki-os kaže...

vi android fanbojsi koji pljujete po iphoneu i ostalom, bas vi znate za sto sluze 4 jezgre, vi znate za sto tocno sluzi RAM memorija, pojma vi nemate! Dok je bio jedno jezgreni mob s androidom onda ste rekli kao super, odlično, ne treba nista mijenjat, e sada vec kad je dvojezgreni ili kad bude četverojezgreni sad vec pričate kako onaj jednojezgreni uzas, ovo ono, a steka vam android i na sgs2 i na bilo kojim mobitelom s jednojezgrenim. kad bude za godinu-dvije najava o 6 ili 8 jezgara za mobitel onda cete opet istu priču. LJUDI MOJI, znate zasto apple ne forsira toliko napuhavanje karakteristika kao samsung, htc i ostala klapa sa pijace?! E, pa samsung i ekipa forsira napuhavanje jer znaju da ce diklići koji se fol kuze u tehniku hvalit te shitove i kupovati dok ce korisnici iphonea i dalje imat bolji telefon! androidovci ce samo podmuklo gledati i buduci da ih boli duboko u srcu sto je iphone bolji, pljuvat po njemu!! 
Poruka svega, idi i kupi android telefon sto brze, bitno je da ima 12 Mp kameru a lose fotografije davat, bitno je da ima bateriju preko 1600 miliampersati a nece ni trajati jedan dan, bitno je da ima sto jaci i sto vise jezgri a trza 16 puta dnevno i bitno ti je da ima sto vise RAMA, ne znas tocno sta ce ti ali nek se nadje!  

Malo si fulao, sam sebe zapetljao.

1. Nitko se ovdje nije hvalio hardverom uređaja pogonjenih androidom, eventualno pokušano objasniti nekim fanovima da su u zabludi u pogledu nadmoći iphone-a

2. Apple korisnici tvrde da im ne treba jači hardver dok ga ne dobiju na svom favorite uređaju, ne android korisnici.

3. nitko ne kupuje Android zbog megahertza

4. Taj povećani br jezgri ne povećava potrošnju

5. Ne trza. Eventualno neka zastarjela verzija.

6. Da me boli iphone kupio bih ga.

7. Android  rules - Dokazao alen-c{#}

Ostao sam unutar teme? Pričao sam o broju jezgri itd..{#}

8. Ode{#}

17 godina

Apple ne forsira napuhavanje karakteristika jer mu nije sila. Zato jer kad stavi slabiji procesor stavi jeftiniji, kad stavi manje memorije onda ih to manje kosta = veca dobit. Cijeli svijet se okrece oko love i ako mislite da neko nesto radi jer mu je stalo do Vas onda zivite u zabludi.
Na kraju dana tako me zaboli kaj je u telefonu. Vise me zanima ako bude taj vrli Samsung imal razlucivost ekrana slicnu iPhoneu jer sam sa svim ostalim u SGII zadovoljan, eventualno da bude 4,5 jer mi je 4,3 tak ok ali bi rade 4,5".

SGIII sa recimo 300 dpi, 32 GB + recimo 64 GB karticu da zasarafim. CPU, RAM krajnje nevazno. Telefon mi sluzi za telefoniranje, mail, malo surfanja i navigaciju. Igram jednom mjesecno kad zenu cekam, ali cak ni onda jer redovno imam neku seriju ili film na lageru za slucaj da moram duze cekat. Btw imam kabel da si na telefon mogu spojit misa, tipkovnicu ili neki stick, imam kabel da izbacim sliku na tv prek HDMI i peglam filmove full HD. DLNA isto tak zakon. Ono super sam zadovolja, sad jos nek dobimo ove nove sendvice od sladoleda i nebo je granica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 10:05 (NEW_MAN).
13 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Samo cu postavit test koji testira mob preko browsera pa se mogu testirati svi uređaji s browserom.

Test sam odradio prije 10ak min što je vidljivo po vremenu pisanja posta i samih slika.

I stavit cu 2 slike s brojkama koje govore za sebe više od bilo kakvih prepucavanja.

Moj iP4 1 godinu stariji od SGS II i s procesorom koji je brojcano više nego duplo soriji od navedenog Samsunga je postigao više bodova.

Tko sumnja u ispravnost testa, neka sam provede testranje za sebe.

Pametnome dosta

Ne kužim?

EDIT:

Jao Miro, kakav fail xD

Alen standardno potpali vatru, a mi se svi zapalimo ko curice za iPhone.

Čovjek ima pravo, treba se držati on topic, ovo je stvarno previše zašlo u off topic, mada sam se dobro smijao čitajući kako iPhone ne smije biti na wifiu jer tek sa 3g-om dobi boost od cca 40%...

bla bla bla

Ok, bilo kako bilo, SGS3 dolazi još malo. Da li je potrebno što sve ovo nosi? Vrijeme će pokazati... Kažu da je Android neoptimiziran? Pa nije ni čudo da svi stavljaju custom ROMove na mobitele da mobitel počne disati punim plućima. To je nešto kao da začepite usta i natjerate čovjeka da trči. Jadan uguši se. Custom ROM-om otvorite i usta ;)

SGS3 donosi 4 jezgre i ICS, no nemojmo zaboraviti da ICS dolazi i na SGS2, tako da vjerojatno neće biti toliko veliki napredak u brzini.. Još ako donese veće dimenzije uređaja.. Ne bi se štel mješati, ali sve više gledam kako mi je ovih 4.3" taman (barem dok ne isprobam nešto veće)..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 16:24 (EchoOne).
17 godina
neaktivan
bocic kaže...

Evo, SGS II s original ROM-om i ugrađenim browserom.

IP4, 8 mjeseci stariji mob, proc je single core 800mhz naprema 1,2 dual core.

5% sporiji.

Edit, dual ne quad.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 17:11 (bistri).
16 godina
neaktivan
bistri kaže...
bocic kaže...

Evo, SGS II s original ROM-om i ugrađenim browserom.

IP4, 8 mjeseci stariji mob, proc je single core 800mhz naprema 1,2 quad core.

5% sporiji.

quad?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
miki-os kaže...

miki, odogovor na tvoj post ti je na vrhu ove stranice pa pogledaj (moj prvi post na 4 str) ...

14 godina
neaktivan

procitao sam to... samo to bas ne drzi vodu, mislim da me ne zanima tehnika općenito ne bi "visio" po bugu :)

15 godina
Glasine o Galaxyju S III

Kad možemo očekivat smartphone s Tegrom 3 ?

Do not feed the trolls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
alen-c kaže...
... .... ... ... ... ...

i od sveg tog napisanog, mislim da je većina vidjela samo bla bla bla, blablabla, bla bla .

U potpunosti se slažem, alen kao da nikad nije čuo za formatiranje texta, svi njegovi postovi su vrlo nečitljivi

14 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Pogledaj sad svoj post, pa se vrati na moj post, pa opet na svoj post, pa natrag na moj.

Nažalost, tvoj post nije kao moj post.*

Kada bi izbacio frustriranost iz svojeg posta i ako uzmeš bonton i potkrijepiš svoje tvrdnje s linkovima** mogao bi postat kao moj post.

Pogled gore, dolje, gdje smo? Na Bug-ovom forumu. Što je u tvojoj ruci? 

U mojoj je iP4 sa otimiziranim OS-om. Pogledaj ponovo.. Ja sam na konju***{#}

Kome nije jasno, evo video:

Nisam mogao da ne napišem ovakav post {#}

* ne nažalost nego na svu sreću

** tražiš linkove a kad se isto zatraži od fanboy klana dobijemo odgovor " ... ... imaš na googlu pa traži"

*** pogledaj konja, pogledaj tigra, opet pogledaj konja, konj bježi od tigra, tigar pojede konja za doručak, jadan konj {#}

14 godina
Glasine o Galaxyju S III

Pogledajte bolje. Ja sam na motoru. :)

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III
Nego, vec kad razni statsi se povlace okolo, kakav vam je uptime na mobovima? Ja cu prvi http://i1108.photobucket.com/albums/h411/bistri33/f45ce56c.jpg
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III

Lool koja ste vi hrpa nedojebanih debila. ^^

Jebe mi se, imam iphone 4 jer je u to vrijeme bio jeftiniji od galaxy S i sasvim sam zadovoljan. Samo neka oni izbacaju mobitele svako dva mjeseca, konkurencija je sve veća i samim time će mobiteli biti sve jeftiniji, ja sretan, svi sretni. 

4 jezgre u Galaxy S3? Zvuči overkill ali ne znači i da će i biti.  Možda bi bolji put bio optimiziranje softwarea i produživanje trajanja baterije, ali eto. 

3 0 hvala 1
14 godina
bistri kaže...
Nego, vec kad razni statsi se povlace okolo, kakav vam je uptime na mobovima? Ja cu prvi http://i1108.photobucket.com/albums/h411/bistri33/f45ce56c.jpg

So what?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
Paaadobranac kaže...

Lool koja ste vi hrpa nedojebanih debila. ^^

Jebe mi se, imam iphone 4 jer je u to vrijeme bio jeftiniji od galaxy S i sasvim sam zadovoljan. Samo neka oni izbacaju mobitele svako dva mjeseca, konkurencija je sve veća i samim time će mobiteli biti sve jeftiniji, ja sretan, svi sretni. 

4 jezgre u Galaxy S3? Zvuči overkill ali ne znači i da će i biti.  Možda bi bolji put bio optimiziranje softwarea i produživanje trajanja baterije, ali eto. 

Vjerovao ili ne ti si trenutno jedini iphoneaš koji je normalan u ovoj temi... 

za ovo 2. android se optimizira, bas sa ICSom dolazi HW akceleracija, koja je i razlog zasto nisu bili fluidni do sada

14 godina
neaktivan
Ja nemogu vjerovat da se svađate oko mobitela-.-' a i to kaj pljujete po iphoneu isto okačite mački o rep, imam iphone godinu dana, prije tog sam imala htc desire hd s kojim nisamo nikako bila zadovoljna stalno je "trzao", baterija najgora moguca(jedva je izdržala dan:/ i ekran mi bio prevelik za normalno držanje u ruci). Koristila sam i Sgs 2 od brata i mogu vam reći ni on mi nije pružio jednostavnost i zadovoljstvo ko iphone.... A to kaj neki govore za ekran( vece bolje jel) pa ja prva odlazim s iphonea povecaju li ekran meni je sve preko 3.5" preveliko. Ne mislim drzat telefon non stop s dvije ruke. I da nisam nikakav apple fan -.-'
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice