Glasine o Galaxyju S III

poruka: 183
|
čitano: 20.133
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Glasine o Galaxyju S III".
15 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III

Samo cu postavit test koji testira mob preko browsera pa se mogu testirati svi uređaji s browserom.

Test sam odradio prije 10ak min što je vidljivo po vremenu pisanja posta i samih slika.

I stavit cu 2 slike s brojkama koje govore za sebe više od bilo kakvih prepucavanja.

Moj iP4 1 godinu stariji od SGS II i s procesorom koji je brojcano više nego duplo soriji od navedenog Samsunga je postigao više bodova.

Tko sumnja u ispravnost testa, neka sam provede testranje za sebe.

Pametnome dosta

Moj rezultat na iP4 Moj rezultat na iP4
Moj rezultat u usporedbi s SGS II i još 2 mobitela Moj rezultat u usporedbi s SGS II i još 2 mobitela
''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III

Alene zlato,daj si kupi pravi mobitel sa poštenim ekranom,kako uopće možeš surfat na tom ekrančiću?   Na početku je bil teza Apple ima više aplikacija,pa je to android prešišao,pa apple ima dizajn,pa je došlo hrpa androida koji super izgledaju,pa je bilo nemaju veze specifikacije bitan je user experience (ta je još uvijek aktualna) pa su došli androidi sa fenomenalnim user experiencom,pa apple više prodaje  pa je i ta pala u vodu....

Ajde,još se uvijek drže one apple najviše zarađuje po mobu al uskoro će i ta teza pasti,jer mislim da se Samsung ne zeza,pogledajte prvi Galaxy pa drugi,a uskoro će te slinit i na trećem....

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 21:53 (DwightSchrute).
Moj PC  
10 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Glasine o Galaxyju S III
DwightSchrute kaže...

Alene zlato,daj si kupi pravi mobitel sa poštenim ekranom,kako uopće možeš surfat na tom ekrančiću?

Žao mi je, ali ja nemam Samsung da mi govori da je cigla od uređaja (izuzev debljine) potrebna uz ovo.

Ne patim kao ti i slicni da imam najveci ekran. Znam da to nekima kompenzira možda neke druge komplekse, ali necemo o tome {#}
A ti slobodno pohitaj i kupi mob s 4-jezgrenim procesorom cim dođe, jer možda s njim dobiješ bolje performanse neg ja s ovim 1jezgrenim {#}

16 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Samo cu postavit test koji testira mob preko browsera pa se mogu testirati svi uređaji s browserom.

Test sam odradio prije 10ak min što je vidljivo po vremenu pisanja posta i samih slika.

I stavit cu 2 slike s brojkama koje govore za sebe više od bilo kakvih prepucavanja.

Moj iP4 1 godinu stariji od SGS II i s procesorom koji je brojcano više nego duplo soriji od navedenog Samsunga je postigao više bodova.

Tko sumnja u ispravnost testa, neka sam provede testranje za sebe.

Pametnome dosta

lol, moja motorola Defy je odradila taj test s 51124 bodova..

Defy Defy
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 22:11 (limitedition).
15 godina
neaktivan
limitedition kaže...

Slobodno objaviš sliku {#} I jel rađen test s standardnim browserom OS-a i originalno dobivenim OS-om ili nekim ROM-om? {#}

15 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Ne patim kao ti i slicni da imam najveci ekran. Znam da to nekima kompenzira možda neke druge komplekse, ali necemo o tome {#}

Naravno da kompenzira,jer sa mojim velikim rukama user experience sa iphonom nije tako ugodno iskustvo pri surfanju,vjeruj mi,probao sam. AL vjerujem ti da u tvojim I <3 Music ručicama Iphone izgleda prekrasno.

13 godina
protjeran
alen-c kaže...
limitedition kaže...

Slobodno objaviš sliku

{#}  I jel rađen test s standardnim browserom OS-a i originalno dobivenim OS-om ili nekim ROM-om?  {#}

Ako je stvarno dobiven doticni rezultat, bilo bi najpostenije da se stavi slika te da zavrsimo ovu pricu..

A sto se tice standarnog browsera ili portanog OS-a, to je u potpunosti irelevantna stavka.

15 godina
neaktivan
alen-c kaže...
limitedition kaže...

Slobodno objaviš sliku {#} I jel rađen test s standardnim browserom OS-a i originalno dobivenim OS-om ili nekim ROM-om? {#}

Evo,sve za našeg alena. I,šta ćemo sad?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 22:06 (DwightSchrute).
14 godina
DwightSchrute kaže...

Alene zlato,daj si kupi pravi mobitel sa poštenim ekranom,kako uopće možeš surfat na tom ekrančiću?   Na početku je bil teza Apple ima više aplikacija,pa je to android prešišao,pa apple ima dizajn,pa je došlo hrpa androida koji super izgledaju,pa je bilo nemaju veze specifikacije bitan je user experience (ta je još uvijek aktualna) pa su došli androidi sa fenomenalnim user experiencom,pa apple više prodaje  pa je i ta pala u vodu....

Ajde,još se uvijek drže one apple najviše zarađuje po mobu al uskoro će i ta teza pasti,jer mislim da se Samsung ne zeza,pogledajte prvi Galaxy pa drugi,a uskoro će te slinit i na trećem....

Boze mili koliko gluposti moze stati u jedan post

3.5 incha naziva ekrancicom, zar je to bitno koji os ima vise aplikacija znaci da je bolji? gotovo 40 posto aplikacija na androidu je zarazeno malwareom

i jos poredi ANDROID OS sa iPhoneom, sve si nam rekao kolega, svidjalo se to tebi ili ne, iOS je najbolji operativni sistem, sto se mene tice, ja bi najsretniji kad bi symbian bio najbolji, ali nije.

apple izbacuje jedan mob i zaradi vise neg Samsung, LG, Motorola, i HTC koji svaki drugi dan izbacuje mob

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III

Trebalo je dok nađem sd adapter.

Edit : Hm, opet je ne posta. Koja je max veličina dozvoljena za sliku?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 22:09 (limitedition).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
gotovo 40 posto aplikacija na androidu je zarazeno malwareom

apple izbacuje jedan mob i zaradi vise neg Samsung, LG, Motorola, i HTC koji svaki drugi dan izbacuje mob

a)bravo majstore,ne znam di si izvukao tu cifru,ne vrijedi je dalje komentirati

b)Još jedan dioničar vidim?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 22:10 (DwightSchrute).
15 godina
neaktivan
limitedition kaže...

DwightSchrute kaže...
alen-c kaže...

Srecom Google mi je prijatelj pa takav test postoji na YT.

Evo i video s navedenom Motorolom Defy i pazi cuda postiže : 22 140.

Dekle upola manje. Baš me zanim na šta cete se sada vaditi {#}

Indestructible kaže...

Boze mili koliko gluposti moze stati u jedan post

3.5 incha naziva ekrancicom, zar je to bitno koji os ima vise aplikacija znaci da je bolji? gotovo 40 posto aplikacija na androidu je zarazeno malwareom

i jos poredi ANDROID OS sa iPhoneom, sve si nam rekao kolega, svidjalo se to tebi ili ne, iOS je najbolji operativni sistem, sto se mene tice, ja bi najsretniji kad bi symbian bio najbolji, ali nije.

Ekran je najmanji problem. Netko baš voli ekrane kao na Xperiji mini jer mu to znaci manji mob, nekom je neka srednja opcija iPhone,

a nekome je i SGS II ekran mal jer valjda ima krumpire od pristiju ili šta vec, pa je za njega možda baš onaj Samsung Note.

Nije bitno. Bitno je da se navedeni ljudi u pomanjkanju drugih argumenata prešli na ekran koji ovdje uopce nije tema

i time dokazali koliko su dosljedni u komentiranju {#}

Inace se slažem s tvojim postom.

16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
limitedition kaže...

evo kako to moj Desire odraduje... i totalno je nebitno koji je ROM i koji je browser, jer je ionako svaki Android browser drugaciji - HTC ima svoj, Samsung svih itd... to je ono za sto sumnjam da ti imas prilike - mogucnost odabira {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 22:15 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
limitedition kaže...

DwightSchrute kaže...
alen-c kaže...

Srecom Google mi je prijatelj pa takav test postoji na YT.

Evo i video s navedenom Motorolom Defy i pazi cuda postiže : 22 140.

Dekle upola manje. Baš me zanim na šta cete se sada vaditi {#}

A nisi pročitao iznad videa da je android 2.1 na toj motoroli? 

15 godina
neaktivan

DwightSchrute kaže...

Stavio sam ti SS,jesi vidio cifru koja je tebi očito tolko bitna,meni baš i nije,al tebi za ljubav sam morao odvrtit benchmark. {#} Kolko ono bodova ralike,15ak tisuća jel? Evo opet,ako si je propustio pogledat. Ajmo sad Alena zatrpat SSovima ha ha ha! {#}  Al čekaj,šta je ono najbitnije,brojke ili experience? Ček,više ne kužim,ti jabučari mjenjaju teze svaki tjedan dana...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 22:17 (DwightSchrute).
16 godina
neaktivan

gdje nam je ljubitelj muzike nestao? 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

gdje nam je ljubitelj muzike nestao? 

Overclocka Iphone da dogura do 45 000 haha ha!

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

evo kako to moj Desire odraduje... i totalno je nebitno koji je ROM i koji je browser, jer je ionako svaki Android browser drugaciji - HTC ima svoj, Samsung svih itd... to je ono za sto sumnjam da ti imas prilike - mogucnost odabira {#}

Stvar je u tome da to nije službeno ako koristiš ROM koji ti ne daje Motorola.

Dalje, Defy se može klokati što naravno utjece na rezultate.

DwightSchrute kaže...

Stavio sam ti SS,jesi vidio cifru koja je tebi očito tolko bitna,meni baš i nije,al tebi za ljubav sam morao odvrtit benchmark. {#} Kolko ono bodova ralike,15ak tisuća jel? Evo opet,ako si je propustio pogledat. Ajmo sad Alena zatrpat SSovima ha ha ha! {#}  Al čekaj,šta je ono najbitnije,brojke ili experience? Ček,više ne kužim,ti jabučari mjenjaju teze svaki tjedan dana...

Brojke nisu najbitnije. Bitno je upravo to iskustvo u kojem navedeni iP4 ni danas ne razocarava spram nekih drugih koji su se pojavili u njegovo vrijeme.

Brojke sam uzeo kao primjer cisto iz razloga što se vi toga držite kao pijan plota. Tako da mijenjanja teza nema.

16 godina
neaktivan

Svi ROMovi su nastali na onome sto daje Google... to je totalno neovisno. Uglavnom eno ti moj SS sa Desirea koji je undervoltan, radi na 800MHz i sa par appova u pozadini. 

I ti si sam rekao da su brojke bitne.... ti si se drzao toga kao pijan plota. Prestani vise spamat po ovim temama.

15 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III

Alene,pokrij se po ušima,probao si,popušio si al ne brini,bit će još tema o android mobitelima,pa pogledaj sve te fenomenalne mobitele koji dolaze,dobit ćeš novu priliku.

Do tad uživaj u Iphonu,znam ja da bi ti rado uskočio u android kamp al se bojiš da te curice neće više smatrat fenomenalnim jer nemaš Iphone. To zaključujem po tome kako rado uskačeš u svaku temu koja se dotiče androida,i marljivo,ko pčelica ljepiš TU i TD. {#}

Moj PC  
9 2 hvala 0
14 godina
Glasine o Galaxyju S III

Na mom, s 3G-om.

Toliko o brojkama.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Svi ROMovi su nastali na onome sto daje Google... to je totalno neovisno. Uglavnom eno ti moj SS sa Desirea koji je undervoltan, radi na 800MHz i sa par appova u pozadini. 

I ti si sam rekao da su brojke bitne.... ti si se drzao toga kao pijan plota. Prestani vise spamat po ovim temama.

Nisam nigdje reako da su meni brojke bitne nego sam usporedio ono što sam dobio.

Službene nadogradnje su ono što me zanima u ovom slucaju.

Također teško je naravno sad dokazati koji je uređaj klokan a koji ne.

ROM-ove ugl.sređuju drugi, a proizvođaci ih srede osrednje. Kako tko

DwightSchrute kaže...

Alene,pokrij se po ušima,probao si,popušio si al ne brini,bit će još tema o android mobitelima,pa pogledaj sve te fenomenalne mobitele koji dolaze,dobit ćeš novu priliku.

Do tad uživaj u Iphonu,znam ja da bi ti rado uskočio u android kamp al se bojiš da te curice neće više smatrat fenomenalnim jer nemaš Iphone. To zaključujem po tome kako rado uskačeš u svaku temu koja se dotiče androida,i marljivo,ko pčelica ljepiš TU i TD. {#}

To ceš mi ti rec? Ajd molim te, ovo moje je tek bila 1 stvar koja ne umanjuje sve prethodno napisano o Androidu i neophodnih 4 jezgre nebi li tim marketingom pridobili nove kupce.

Sve mi se cini da si upravo ti taj koji ce tu nešto pušiti i puši, a to je marketing {#}
TU i TD dajem u svakoj temi koju prilicno razumijem i ako komentari zavrijeđuju i nikakav komentar poput tvog me nece sprijeciti da ti dam još jedan TD {#}

16 godina
neaktivan

a mi smo ti stavili ono sto smo mi dobili... 

btw ove ROMove rade i sami proizvodaci - ovaj moj je ROM koji pokreće Xiaomi MiOne, koji je specifikacijama tu negdje sa SGSII. Tako da ubiti ovo i je sluzbeni software, ne za moj uredaj, ali ga je isti tim napravio.

a ako ti se ne svida sto su uredaji OC-ani, OC-aj ti svoj slobodno...

dosta vise {#} nemas argumenata, i otisao si skroz od zadane teme. 

15 godina
neaktivan
alen-c kaže...

To ceš mi ti rec? Ajd molim te, ovo moje je tek bila 1 stvar koja ne umanjuje sve prethodno napisano o Androidu i neophodnih 4 jezgre nebi li tim marketingom pridobili nove kupce.

Sve mi se cini da si upravo ti taj koji ce tu nešto pušiti i puši, a to je marketing {#}

Da pušim marketing kupio bi Iphone. Šta će Iphone-u 4s dvije jezgre? Kad bi sve fenomenalno radilo i sa jednom?  Alene,gubiš se,štedi energiju za neki drugi dan,neku novu temu o android mobitelima.

16 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III

ah, evo mene na magarcu, ak si ti već na konju.

desire hd stock browser

hobi:moj-android.net

3 0 hvala 0
17 godina
Glasine o Galaxyju S III

Evo, SGS II s original ROM-om i ugrađenim browserom.

Samo za Alena Samo za Alena
Čvarci su bomboni od svinje

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DwightSchrute kaže...

Ne sudjelujem vise u "smartphone wars" temama, al ovo o "fenomenalnim" android mobitelima me potaklo da podijelim s vama nedavni dogadjaj s bratovim desireom i malo manje nedavni s prijateljevim sgs-om. Naime, oba su zavrsila doslovce u komadichima u srazu s betonski zidom. Razlog? Genijalna funkcija smart-shutdown koja je valjda implementirana u android a cini to da se mobitel gasi sam kad on odluci da je to potrebno.

Al dobro, siguran sam da nitko od vas nije imao problema s time ;)

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Na mom, s 3G-om.

Toliko o brojkama.

Hvala ti! Podsjetio si me da trebam test napravit s 3G-om a ne wifi-jem jer nes je par zakaceno na njega 

a brzina je manje od 3G-a, pa su zato i takvi rezultati. Tako da su novi rezultati još bolji : 51 585.

Nažalost nalazim se u podrucju gdje je 3G signal slabije jacine, ali sutra ponovim ako ulovim bolji {#}

Mitsuoka kaže...

a mi smo ti stavili ono sto smo mi dobili... 

btw ove ROMove rade i sami proizvodaci - ovaj moj je ROM koji pokreće Xiaomi MiOne, koji je specifikacijama tu negdje sa SGSII. Tako da ubiti ovo i je sluzbeni software, ne za moj uredaj, ali ga je isti tim napravio.

a ako ti se ne svida sto su uredaji OC-ani, OC-aj ti svoj slobodno...

dosta vise {#} nemas argumenata, i otisao si skroz od zadane teme. 

Ako je uređaj OC-an, govorimo o razlicitim procesorima i samim time razlicitim rezultatima.

To je upravo ono što govorim - marketing. 

Eto s novim rezultatima slike, a sutra cu usput svratit do Vip-a s navedenom Motorolom pa

provjeriti kako to šljaka regularno. Naravno ako stignem i sjetim se toga.

Argumente imam i dalje stojim iza njih. Spomenuti su i prije ovog testiranja a spomenuli su ih i ljudi prije.

Sad jel OT ili nije neznam, ali tema su upravo ti procesori i koliko oni znace za uređaja,

tako da ovo nije daleko od teme {#}

Evo svježih fotki {#} 

EDIT: zaboravio uploadat fotke i hvala ljudi na trudu {#}

Rezultati na 3G-u Rezultati na 3G-u
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 22:55 (alen-c).
15 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III

Evo ga,još jedan koji ne sudjeluje,pa šta se vi dogovarate da u smjenama čuvate stražu kao čuvari Stevičine ostavštine u svakoj android temi? Pa kad jedan popuši,drugi preuzima,i tako naizmjence? Daj odi JAILBRAKAT iphone radije....

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Evo ga,još jedan koji ne sudjeluje,pa šta se vi dogovarate da u smjenama čuvate stražu kao čuvari Stevičine ostavštine u svakoj android temi? Pa kad jedan popuši,drugi preuzima,i tako naizmjence? Daj odi JAILBRAKAT iphone radije....

Naj se živcirat {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice