Gates donira 95% imetka!

poruka: 134
|
čitano: 20.235
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gates donira 95% imetka!".
16 godina
neaktivan
Re: Gates donira 95% imetka!
Psiho246 kaže...

To je covjek, a ne onaj Jobs.

Svaka cast!

I naravno stalno postoji neki klempo koji će spomenuti pokojnog Jobsa bez neke posebne logike.

16 godina
neaktivan
Gates donira 95% imetka!

Ovi što sumnjaju u ove dječje teorije da ta zaklada troši pare šakom i kapom, da ništa ne rade i tomu sl. Pa što vi mislite ljudi? Bill: Dobar dan, zaklada XY? Zaklada: Da! Bill: Evo danas vam šaljme 20 mlrd $ pa idite "ladit" jaja malo na neke egzotične otoke! Pa budite uvjereni da NIJE! Sigurno je preko nekoliko mil $ otišlo i parazitima društva bez kojih ne možemo, odvjetnicima. Sigurno se tu radi o ugovorima gdje je sve razrađeno do posljednjeg detalja jer nisu male pare u pitanju. A i sustav kontrole i praćenja ne vjerujem da nešto zaostaje za gore spomenutim. Svaka čast čovjeku!! Skidam kapu!!

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
Gates donira 95% imetka!

skidam kapu

i da istina je da će njemu i dalje ostati koja milijarda što je još uvijek prevelik novac za jednog čovjeka, i istina je da će mu baš zbog toga mnogi prigovoriti u smislu: "dao bi i ja 64 milijarde da ih imam 65"...

ali to nije niti malo tako lako kada imaš takav novac

kad bi svaki multimilijarder postupio barem upola ovako svijet bi bio puno bolji

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

I opet mu ostane dovoljno da živi bolje nego i onima kojima je super

Hrvatski mentalitet: donirao 95% imetka, "A ŠTO JE S ONIH 5%?!?!?"

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
16 godina
neaktivan
Gates donira 95% imetka!

Prvo sam pročitao članak, starno super, čovjeku skidam kapu, i prije sam čitao i gledao reportaže o njemu. {#} car je, ne brine samo za sebe, neko malo i na stvari oko sebe.

A onda sam čitao i komentare, na to nemam komentara. :D

Đuro#2155,
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dr.House2222 kaže...

Ovi što sumnjaju u ove dječje teorije da ta zaklada troši pare šakom i kapom, da ništa ne rade i tomu sl. Pa što vi mislite ljudi? Bill: Dobar dan, zaklada XY? Zaklada: Da! Bill: Evo danas vam šaljme 20 mlrd $ pa idite "ladit" jaja malo na neke egzotične otoke! Pa budite uvjereni da NIJE! Sigurno je preko nekoliko mil $ otišlo i parazitima društva bez kojih ne možemo, odvjetnicima. Sigurno se tu radi o ugovorima gdje je sve razrađeno do posljednjeg detalja jer nisu male pare u pitanju. A i sustav kontrole i praćenja ne vjerujem da nešto zaostaje za gore spomenutim. Svaka čast čovjeku!! Skidam kapu!!

Pa da, ali pazi i ovo:

znaš one reklame na RTL-u i dalje, nazovite i donirajte, one 060 brojeve, i ide 6 i neš kuna na poziv. A NAJGLUPLJA STVAR NA SVETU je to što na taj poziv ide 25% PDV.

Jesem mu majku, pa zar ne mogu tu PDV da skinu. AMAN BAREM TU.

17 godina
Gates donira 95% imetka!

definitivno potez godine, a tek je počela.

*kad windowsi jednog dana nestanu, ovo je potez radi kojeg će biti upamćen. uz bok nobelu.

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 0:12 (hrvooje).

4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gates donira 95% imetka!

WIndowsi su mu loši onliko koliko je on dobar.A windowsi su jako loši.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 22 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Windowsi su dobri onoliko koliko je on bogat = Windowsi najbolji OS na svijetu! - Sto pokazuje i broj korisnika istih...

14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Da, zato ih svi koristimo jer su loši.

13 godina
4ucker kaže...
1domagoj1 kaže...

Da bar stave Kickstarter kampanju, mislim da bi u rekordnom roku srusili sve rekorde prikupljenog novca. {#}

Ti si upravo napisao nešto genijalno.

Je i bome bi lipo te sve skupljene pledgeve bacili u vitar!

(ako vam se vec ne da traziti znanstvene članke o učinkovitosti DCA, odite bar procitajte na wiki)

Univerzalan lijek, kao takav, za SVE tumore -> NE POSTOJI.

Dapace, u narednih 5-10 godina bit cemo svjedoci revolucije novih kemoterapeutika, kao što su specifična antitijela za receptore koji se nalaze samo na tumorskim stanicama, doprema genetickog materijala dizajniranim virusima, nanocesticama, mikrovezikulama...

Također više ne cemo morati koristiti miševe za testiranje, nego cemo "uzgajati" vlastite organe/organske sustave od vaših stem (maticnih) stanica tako da ce se odmah znati kako odgovarate na lijek... uf koliko toga nas čeka, a ovo je samo vrh sante leda mogucnosti koje ce nam bit dostupne kroz 10ak godina.

Ne znam zašto ste se uhvatili tog poliomijelitisa kao pijan plota... ulozili su nekih 80ak milijuna za eradikaciju u indiji i na africkom podrucju gdje je još uvijek raširen i treba ga eradicirati jer je stvarno užasno vidjeti dijete s paralizom radi tako banalnog razloga.

Mogli ste bar spomenuti da je fondacija ulozila preko 1.5 milijardu $ u razvoj bolje dijagnostike, novih lijekova i terapija za tuberkulozu, hepatitise, malariju i hiv koji su ogromni globalni problem.

Svaka čast na filantropskom djelu, kad bi bar ostatak top 500 forbesa slijedilo primjer.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 1:20 (chipina).
17 godina
odjavljen
Gates donira 95% imetka!

Ovi bogataši pojedini nisu čisti u glavi...

Zato su obično dica {#}

Umisto da voza Ferarrije, i radi sve šta mu srce može poželit majstor pumpa lovu u tuđe džepove... Šta mu se smiju ovi u zakladi {#} 

2 8 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gates donira 95% imetka!

Par ovakvih donacija u ključne istraživačke institute i čovječanstvo bi bilo torpedirano u 23.st. iz Star Treka sa svim pogodnostima.

Warp (ili bilo kakav sustav dovoljno brz za relativno kratke interplanetarne letove), replikatori, napredak medicine... A nije da top 100 najbogatijih to nebi uspjeli financirati iz 50% svoje imovine a kamo 95%...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Par ovakvih donacija u ključne istraživačke institute i čovječanstvo bi bilo torpedirano u 23.st. iz Star Treka sa svim pogodnostima.

Warp (ili bilo kakav sustav dovoljno brz za relativno kratke interplanetarne letove), replikatori, napredak medicine... A nije da top 100 najbogatijih to nebi uspjeli financirati iz 50% svoje imovine a kamo 95%...

Ili da ulože u snimanje filmova koji neće ovoliko nabijat maštu u oblake... 

16 godina
odjavljen
Baja 001 kaže...

Ništa od navedenog nije tehnički nemoguće.

A kad smo kod pametovanja, moglo bi se nešto uložit i u obrazovanje... Nekima ga fali.

12 godina
protjeran
Gates donira 95% imetka!

3 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gates donira 95% imetka!

Bio i ostao velik. Za one sto se pitaju sta je do sada radio, Bil je do sada poklonio preko 25 milijardi u dobrotvorne svrhe.

http://vgm.tv/
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

Bio i ostao velik. Za one sto se pitaju sta je do sada radio, Bil je do sada poklonio preko 25 milijardi u dobrotvorne svrhe.

A ti sta se pitaju/kritizraju/stvaraju urote/nikome ne vjeruju, vjerojatno nebi nikad nikome nista dali...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 9:50 (Virty).
16 godina
odjavljen
Gates donira 95% imetka!

Što se tiče Gatesovog kodiranja, navodno je Allen većinu toga kodirao, dok su još kodirali. Gates se oduvijek bio 'mozak' prodaje i organizacije.

Što se tiče teorija zavjere, idiotske su, kao i obično.

:)
Moj PC  
5 7 hvala 0
13 godina
nele'ba kaže...

{#}

On je biznismen al' sad da nije napisao stotinjak linija koda prosto je za nepovjerovati/nemoguće.

Nije Tonči mislio bukvalno stotinjak linija kôda. U svim tim projektima koje si naveo su se obično drugi napisali, on je uvjek vodio posao, imao ideje, brinuo se oko finansija i sam je nešto slično priznao.

Jedino što je on sam pisao je križić-kuržić u Basicu i sistem za raspored predavanja u COBOL-u.

Ali to ga ne čini programerom, on je biznismen, a ne programer.

16 godina
odjavljen
Gates donira 95% imetka!

Ne, ja sam točno izračunao da nije napisao više od 100. Točno 100. Uključujući prazne redove.

{#}

:)
Moj PC  
2 6 hvala 0
16 godina
odjavljen
Baja 001 kaže...

Da već vidim kako NASA 50 godina uzalud radi, i nemaju warp pogon i Spocka na mostu... ...

Da, uzalud. Curiosity se magično sam spustio na Mars a da im ne režu sredstva (u korist DoDa i ostalih), možda bi bilo i većih uspjeha.

Fali im novaca u odnosu na ona sredstva koja su imali tijekom utrke sa Sovjetima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Što se tiče Gatesovog kodiranja, navodno je Allen većinu toga kodirao, dok su još kodirali. Gates se oduvijek bio 'mozak' prodaje i organizacije.

da, mozak prodaje. imao je mamu na pravom mjestu. gospođa je slučajno poznavala direktora IBM-a.

http://prospectingprofessor.blogs.com/prospecting_professor/2005/12/bills_billions_.html

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pisao je on.. Ne jako puno ali je.

I Jobs je bio prodaja i organizacija a tehniku je odradio Woz. Ali, koja dvojica su bogatija i sami po sebi brendovi.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
15 godina
neaktivan
logik kaže...
Tonči kaže...

Pisao je on.. Ne jako puno ali je.

I Jobs je bio prodaja i organizacija a tehniku je odradio Woz. Ali, koja dvojica su bogatija i sami po sebi brendovi.

Ovako stvari stoje:

Gates-Najveći brend-tu i tamo programirao-Najbogatiji

Allen-Najmanje poznat od ovih spomenutih ovdje-programirao dosta-Multimilijarder

Jobbs-Veliki brend-nije skoro ništa "tehničkog posla" radio-Umro kao multimilijarder

Wozniak-poznatiji od paula Allena-puno tehničkih poslova odradio-Barem multimilijunaš

Torvalds-Poznatiji od Allena i Wozniaka-Uz Stallmana najviše programirao-Multimilijunaš ali sitna riba naprema ostalima

Stallman-Poznatiji od Allena-podjednoako kao Torvalds-Bogat ali sitna riba naprema ostalima.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
12 godina
protjeran
Gates donira 95% imetka!

nek meni donira kad mu već ne treba :D

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

educiraj se prije nego pocmes mudrovati, NASA radi na warp drive-u za koji vec odavno postoji matematicki model, u  zadnjih godinu dana je doslo do novih breakthough-ova i warp drive iz SF-a lagano postaje fizikalna stvarnost

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Baja 001 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
Baja 001 kaže...

Ništa od navedenog nije tehnički nemoguće.

A kad smo kod pametovanja, moglo bi se nešto uložit i u obrazovanje... Nekima ga fali.

Da već vidim kako NASA 50 godina uzalud radi, i nemaju warp pogon i Spocka na mostu... Nije stvar obrazovanja, iman 2 faksa, stvar je percepcije. Uostalom džaba su sve pare kad se dođe do limita, što psihičkog što političkog.

educiraj se prije nego pocmes mudrovati, NASA radi na warp drive-u za koji vec odavno postoji matematicki model, u  zadnjih godinu dana je doslo do novih breakthough-ova i warp drive iz SF-a lagano postaje fizikalna stvarnost

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gates donira 95% imetka!

Epic fail OR Epic joke??? uložit 60 milja dolara u iskorjenjivanje bolesti koja je praktički pod kontrolom (cjepivo)

{#}

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tanen kaže...

Epic fail OR Epic joke??? uložit 60 milja dolara u iskorjenjivanje bolesti koja je praktički pod kontrolom (cjepivo)

{#}

o kojoj ti to bolest govoriš zato što nisam siguran da postoji pravi lijek za liječenje cerebralne paralize 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice