Firefox ispred IE-a u Europi

poruka: 4
|
čitano: 1.656
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox ispred IE-a u Europi".
15 godina
neaktivan

Iz slike meni je samo jasno da Chrome ima najveci rast. Vidim mu svjetlu buducnost, a i sam ga koristim vec dulje vrijeme... 

2 2 hvala 0
16 godina

Prvi je samo zato što je večina tih sa IE prešla na Chrome.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Firefox ispred IE-a u Europi
Jack Sparrow kaže...

Prvi je samo zato što je večina tih sa IE prešla na Chrome.

A Firefox ostao na istom mestu (pa čak i gubio) jer je 3.6 predugo napolju i nema odgovor na konkurenciju.

Bete se ne računaju jer se ne koriste masovno.

http://baguje.com/author/icecold/
16 godina
neaktivan

Zanimljivo je pogledati udjele po zemljama: u Hrvatskoj je FF ispred IE-a, u Srbiji i BIH je i Chrome ispred IE-a, a u Rusiji je Opera početkom 2010. bila najpopularniji browser, ispred FF-a i IE-a (trenutno je druga iza FF-a, dok je IE treći ispred Chromea).

Osobno preferiram Firefox - dovoljno je brz za sve praktične potrebe, nema nikakavih problema sa prikazom stranica, a kad se navikneš na neke ekstenzije (kod mene su obavezne Adblock + EHH, Video Downloadhelper, MAFF i DownThemAll) teško je prijeći na drugi browser. Chrome jest brz, ali ekstenzije koje polovično obavljaju posao (npr. Adblock i Adthwart samo skrivaju oglase, ne blokiraju download oglasa) i problemi sa prikazom nekih (doduše rijetkih) stranica ga čine sekundarnim preglednikom pored FF-a.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

5 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice