Filmovi i knjige na Androidu

poruka: 24
|
čitano: 5.303
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Filmovi i knjige na Androidu".
15 godina
neaktivan

Tko ne zeli cekati moze ga snkinuti Ovdje :)

Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Re: Filmovi i knjige na Androidu

Koristi se već par dana, ništa posebno :D

17 godina
neaktivan

Mogli su barem Free knjige i filmove omoguciti :(

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma super je!

Hvala ti puno na link! Novi app store je za mene osobno veliki odmak od starog dosadnog sucelja. Puno je bolje sve kategorizirano i jasnije je pretrazivanje, gledanje, trazenje...

14 godina
neaktivan
Re: Ma super je!
Meni se force close-a...
16 godina
neaktivan

Ne radi na x8 iako imam 2.2 :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iggx kaže...

Mora raditi, osobno ima x8 i floyo 0.30 i radi bez problema..

15 godina
neaktivan
Iggx kaže...

Možda traži rootan telefon? Meni na X10 i Ideosu (oba rootana) radi savršeno.

Inače, oku jako ugodno sučelje, čak mi na malom Ideosu (320x240) izgleda kao da stane puno više informacija nego ranije.

16 godina
neaktivan
Dosao hrvatski android market... barem meni na galaxy s ;) od novog izgleda nista jos...
16 godina
neaktivan

E ja instalirao i kod mene radi odlično ....

1 0 hvala 0
15 godina

dali za gledanje ovih filmova mobitel mora podržavati Flash ili to funkcionira nekako drugačije?

i BTW: i meni se ruši novi Market na Xperiji X8,probati ću instalirati novi custom rom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 10:38 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Uny kaže...

Tko ne zeli cekati moze ga snkinuti Ovdje  :)

Samo šteta što onda ne možemo kupovati aplikacije... (sem koristeći MarketAcces)

Trololololololo
16 godina
neaktivan
Za novi market netreba rootan uredaj. Meni na dhd radi bez force closea, i bez ikakvih problema, jos samo da dobijem paid apps i mogu pocet kupovat
hobi: androidhr.blogspot.com

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jako im vjerujem da će to "uskoro doći i u druge zemlje"

prije tri mjeseca su i plaćene apliakacije trebale doći pa ništa

i sada čovijek sazna da umjesto da reade na tome da oni uljepšavaju sučelje amerima! bravo!

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa imam rootan mobitel čim imam 2.2 Froyobread. Dva puta pokušao instalirat i svaki put se ruši.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Za novi market netreba rootan uredaj. Meni na dhd radi bez force closea, i bez ikakvih problema, jos samo da dobijem paid apps i mogu pocet kupovat

Pa ja to mogu več 2 i pol godine.I onda kažu da google ne kopira.a novi market je kopija wp7 i tek sad dodaju stvari koje ima appstore već dugo.
16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
nsoul kaže...

Pa ja to mogu več 2 i pol godine.I onda kažu da google ne kopira.a novi market je kopija wp7 i tek sad dodaju stvari koje ima appstore već dugo.

I onda je svizac zamotao čokoladu u foliju, pa ju da gregoru koji ode u tele 2 i dobije svoj prvi posao.

Klinac, ne trolaj, da podsjeća izgledom na wp7 i ne sviđa mi se jer su mogli puno bolje napravit.

ali nemoj da počnem koje stvari kopira tvoj iphone jer radim popodne pa ne stignem pisat jer mi treba par sati za sve kopirano, zato, sjedi 1 iz zalaganja, i nemoj bit ljut, idi u dućan kupi žvaku i žvači , liječi frustracije nekako.

15 godina
neaktivan
nsoul kaže...
jpelko2 kaže...

I onda je svizac zamotao čokoladu u foliju, pa ju da gregoru koji ode u tele 2 i dobije svoj prvi posao.

Klinac, ne trolaj, da podsjeća izgledom na wp7 i ne sviđa mi se jer su mogli puno bolje napravit.

ali nemoj da počnem koje stvari kopira tvoj iphone jer radim popodne pa ne stignem pisat jer mi treba par sati za sve kopirano, zato, sjedi 1 iz zalaganja, i nemoj bit ljut, idi u dućan kupi žvaku i žvači , liječi frustracije nekako.

Ovo spuštanje na osnovi godina mi nikad nije bilo jasno. Decko je rekao da je takav tip ducana i ponude vec

dugooo prisutan na konkurentskom iOS-u i primjetio da to tek sad dolazi ali samo za SAD za Android.

Također je rekao da je izgled inspiriran WP7 suceljem što je također potpuno tocno.

Tako da ne vidim razlog za ovakvo vrijeđanje i spike "Ja sam odrasli i sve znam, a ti klinjo za mene i zato nemaš šta pricat"

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
nsoul kaže...
jpelko2 kaže...

Ovo spuštanje na osnovi godina mi nikad nije bilo jasno. Decko je rekao da je takav tip ducana i ponude vec

dugooo prisutan na konkurentskom iOS-u i primjetio da to tek sad dolazi ali samo za SAD za Android.

Također je rekao da je izgled inspiriran WP7 suceljem što je također potpuno tocno.

Tako da ne vidim razlog za ovakvo vrijeđanje i spike "Ja sam odrasli i sve znam, a ti klinjo za mene i zato nemaš šta pricat"

sam rekao da sve znam? nisam. a ako se misli pravit pametan i komentirat ono kaj nije koristio to je za mene trolanje. boli me ona stvar za appstore koji postoji kolko godina duze i nije cudno da ima neke stvari prije marketa

17 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
nsoul kaže...

da tei ja ne vrijeđam bezveze evo argumenata

mislim apple nikada ne bi učinio takvu stvar kakvu je google sa appstoreom napravio

osim što već jesu

nokoliko

puno puta

Ovo je moj potpis...
17 godina
neaktivan
dantex kaže...
jpelko2 kaže...
nsoul kaže...

da tei ja ne vrijeđam bezveze evo argumenata

mislim apple nikada ne bi učinio takvu stvar kakvu je google sa appstoreom napravio

osim što već jesu

nokoliko

puno puta

Neda mi se s tobom svađat ali evo ti.Ovaj koji je napravio je isti hejter kao i vi neki ovdje neda mi se sve komentirat nego ću samo jedno evo notifikacije vizualno je slično androidu ali je uzeto iz lockinfa kojeg su developera apple zaposlio prije predstavljanja ios-a 5.I već je sbs settings imao tako traku prema dole na cydii i prije nego kaj je uopće došao android prva verzija koja je čišta kopija blacberia što ova slika pokazuje.I ovak je puno bolji notification centra on androidovog koji je ružan bjeli i bez ikakvog sadržaja.A da ne pričamo o ostalim dijelovima kao wifi syncanje pa daj mi reci kako to android ima kao se mora spajat na komp na drag n drop opciju što nije wifi i  kako to ima par godina sudeći po ovom hejteru koji kaže da je outlook appleov proizvod.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 9:36 (jpelko2).
17 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
Neda mi se s tobom svađat ali evo ti.Ovaj koji je napravio je isti hejter kao i vi neki ovdje neda mi se sve komentirat nego ću samo jedno evo notifikacije vizualno je slično androidu ali je uzeto iz lockinfa kojeg su developera apple zaposlio prije predstavljanja ios-a 5.I već je sbs settings imao tako traku prema dole na cydii i prije nego kaj je uopće došao android prva verzija koja je čišta kopija blacberia što ova slika pokazuje.I ovak je puno bolji notification centra on androidovog koji je ružan bjeli i bez ikakvog sadržaja.A da ne pričamo o ostalim dijelovima kao wifi syncanje pa daj mi reci kako to android ima kao se mora spajat na komp na drag n drop opciju što nije wifi i  kako to ima par godina sudeći po ovom hejteru koji kaže da je outlook appleov proizvod.

brat bratu čovijek ima poantu
kakve veze ima što iphone je hakiran prije imao notification bar? mogu ja na svoj rootan mobitel bacati ROM-ove sa više opcija od ios4 ali ako pričamo službeno, trebalo im je 4 godine da se sjete notification bara

i imaju aplikacije za wifi sync
a i jako ti wifi synanje na ios-u - mora biti u dometu, upaljen wifi i bežično je ali mora biti na punjenju

Ovo je moj potpis...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 5:27 (mbaksa).
17 godina
neaktivan
dantex kaže...
brat bratu čovijek ima poantu

kakve veze ima što iphone je hakiran prije imao notification bar? mogu ja na svoj rootan mobitel bacati ROM-ove sa više opcija od ios4 ali ako pričamo službeno, trebalo im je 4 godine da se sjete notification bara

i imaju aplikacije za wifi sync
a i jako ti wifi synanje na ios-u - mora biti u dometu, upaljen wifi i bežično je ali mora biti na punjenju

TO znači da je google isto kopirao što se nikada ne prikazuje.Out of box aplikacije za wifi sync nema za android koja dolazi s sustavom.

Pa domet imam bar 50 metara i ima u garaži vani wifi signal,ionak je baterija na iphone 4 dobra za razliku od androida i da se sjetimo buga u 2.3.3.Isto tak isporbao s  s wp7 uređajem wifi sync preko zunea ne radi pa onda mi reci tko je to 3-4 godine ispred?i u travnju 2010 e već bio wifi sync na cydii.

To stoji da ima treba dosta da neke stvari dodaju ali nije ni konkurencija bolja.Evo daj mi neki kompas na androidu koji radi ok,daj mi backup svega(toga ima na iphonu is pamtivjeka 4 godine prije)daj mi slikanje ekrana bez aplikacije te stvari ima sve iphone out of box pa malo pogledaj stanje i onda komentiraj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 5:27 (mbaksa).
17 godina
moderator

Dajte malo smanjite razine tih citata. Koji je smisao vući u porukama 4-5 razina? Dosta su jedna-dvije. Obrišite iz citata sve na što ne odgovarate. Ili još bolje, rascijepajte citat pa citirajte samo one (dijelove) na koje trenutno odgovarate. Kako? Ovako:

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice