Europa za VoIP pozive

poruka: 13
|
čitano: 3.766
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Europa za VoIP pozive".
16 godina
protjeran
Europa za VoIP pozive

A jesmo i mi slucajno u toj europi? Sramim se

0 0 hvala 0
17 godina
Europa za VoIP pozive

"Kao razlog za zabranu internetskih poziva Deutsche Telekom navodi zabrinutost za prekomjernu potrošnju prometa." 

Jao, koji patetični razlog... Svi već znaju da se boje velikog smanjivanja (prevelikih)profita ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Europa za VoIP pozive

Šta ih se uopće pita?

Gradski wlan, ili kvart... wireless i parlaj brale.

The Man Who Broke A Dragons Heart...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Europa za VoIP pozive

Pravu IP telefoniju (poziv na telefonski broj koji ide preko Interneta) mora da omogući telekom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 16:06 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Europa za VoIP pozive

zakonski bi im trebalo to zabraniti i oduzeti im licencu ako ne dozvole takve pozive.

Battlefield 2 Master Sergeant
16 godina
protjeran
Europa za VoIP pozive

Ovo je odlična vijest i nisam mogao pomisliti da će se evropske institucije umiješati telekomima u posao, jer ovi inače imaju veoma jake lobije kod njih. Nadao sam se da ćemo na Skype moći pričati tek sa 10-ak godina preko mobitela. Ali ako se umiješa EU onda Evropljani mogu već za pola godine skajpat, ostak svijeta za 2-3 godine.

Jasno mi je da će telekomi ostati bez masnih prihoda koji oni nezasluženo sada ubiru, ali šta će jadni eBay, jer on naplaćuje sada pozive sa Interneta na fiksne i mobilne telefone i obratno, a to bi u budućnosti bio rijedak sport. Neodlučan Ako on počne naplaćivati, odosmo na MSN ili Yahoo ili GoogleTalk i slično. Izlanuo se

0 0 hvala 0
17 godina
Europa za VoIP pozive

...a što kad nas???

neka mobilni operateri bubnu kakvu flat tarifu za mobilno surfanje Internetom i eto im zarede, uzmeš si flat i upogoniš kakav VoIP program i deri + mnoštvo ostalih Inetrnet blagodati.

0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

Pravu IP telefoniju (poziv na telefonski broj koji ide preko Interneta) mora da omogući telekom.

Zašto!?
16 godina
neaktivan
Europa za VoIP pozive

Mobilne mreže su glavni razlog zašto nam je telefonija skupa. Da omoguće voip telefoniranje preko mobitela cijene bi pale najmanje duplo... a ko će to pokrit?

0 0 hvala 0
17 godina
John Malkovich kaže...

Da omoguće voip telefoniranje preko mobitela cijene bi pale najmanje duplo... a ko će to pokrit?

pa to možeš sam narihtat
17 godina
protjeran
HCSC kaže...
John Malkovich kaže...

Da omoguće voip telefoniranje preko mobitela cijene bi pale najmanje duplo... a ko će to pokrit?

pa to možeš sam narihtat
 ???
www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
17 godina
doxy kaže...
HCSC kaže...
John Malkovich kaže...

pa to možeš sam narihtat
 ???
 npr. jako popularni Skype imaš ga za smartphone uređaje
17 godina
neaktivan

Dakle... koristim Nokiu E65.

Ima orginalni VoIP ( SIP ) softver i radi odlicno. Znaci, da mogu telefonirati preko bilo kojeg VoIP provajdera koji podrzava SIP.

Koristim i Nimbuzz. On pak podrzava osim SIP protokola i Skype, te Windows Live Messenger, Google Talk , IM Yahoo, AIM, Jabber i ICQ, uključujući Facebook i MySpace.

Koritio sam i Fring koji funkcionira slicno kao i Nimbuzz a prednost mu je to sto trosi manje prometa. cca 8mb na sat, za razliku od Nimbuzza koji trosi cca 22mb.

Dakle... sve je vec omoguceno samo se jos uvijek malo koristi.

www.Freevoiphr.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice