Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook str zaključana tema

poruka: 332
|
čitano: 39.889
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook str".
9 godina
neaktivan
Re: Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook
sporttest kaže...

ne razumi on ništa...doza bezobrazluka i neodgojenosti je  ogromna

izgleda da su klauni koji kruze europom i slovenijom stigli i do nas....jedan klaun izgleda bas radi za bug.hr 

Ja se recimo čudim komentarima, moraliziranju, pametovanju, poredbama koje ne stoje i visokoj dozi nekulture u pojedinih forumaša.

Pričinja mi se da rulja traži linč i osnivanje: "Policije za moralnu čistoću duha i tijela"

jezik u tekstovima i govoru: 

I mene smetaju tuđice u našem lijepom jeziku koji mnogima zbog slabe i rijetke pravilne uporabe našeg jezika zvuče tako prikladno.

Da, kada sam bio klinac i ja sam se ljutio na profesoricu jezika koja mi nije dozvoljavala uporabu njemačkih i engleskih riječi te sam bio izgnan sa sata više od jednom. Na kraju sam shvatio da sam bio glup.

edit...misao o jeziku ispala naopako jer sam ispusti nešto..

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 21:42 (Sroljo the second).
16 godina
neaktivan
Koji facepalm...

Ocekujem uskoro clanak o tome koje uredjaje korite slavni i poznati blogeri kao ela cije misljenje nema veze sa icim...

Mudrije stvari ces cut od pijanca u kafani nego od nje...
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
Zemljanin kaže...
Del_Boy97 kaže...

kakvo neprofesinalno ponašanje urednika jednog uglednog IT portala

Nije da branim Petrica, ali brate  mili ponasanje forumasa koji istog napadaju je na razini male djece a navodno sve sami stari informaticari.

istina, ali on se ne bi trebao niti smio spuštat na takvu razinu

10 godina
odjavljen
Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook str

Znači, u nekom od idućih videa možemo očekivati Tomislava Karamarka? Ipak je on u tom pogledu i kompetentniji od Elle Dvornik.

9 2 hvala 0
17 godina
protjeran

Don't love them, just fu#k them.

1 1 hvala 0
13 godina

ma opet je uspio!!  svaka čast. Pa tko još može skupiti 4 stranice komentara!!..jest da je sve teže i teže..

2 0 hvala 0
17 godina
moderator

S nekim forumašima nikako nije moguće doći na zelenu granu. U svemu vide zavjeru, tajne interese, lovu ispod stola, političku ili inu korist. Nitko ne može biti uspješan bez da se prodao ili skurvao. Posao nije posao ako ne uključuje motiku ili lopatu - tko je ikad vidio da netko piše i/ili se fotka ili snima i time zarađuje za kruh? Zabavljanje ili informiranje publike? Ne vrijedi to ništa, to samo sjediš i pare cure same od sebe. To je lijenost i nerad, a ne kreativnost i pružanje publici sadržaja koji im je ugodno čitati ili gledati.

Mislim, pazi apsurd - s jedne strane su i sami velik i konzumenti zabavnog (a nadam se i informativnog) sadržaja, bilo da je riječ o televiziji, filmovima, serijama, YouTubeu, web-portalima, ali kad sadržaj proizvodi netko iz ove naše hrvatske pripizdine, koji ujedno ne spada u neki od prije navedenih formata, odmah je sve to sranje i niškoristi. Ako ne razumiješ medij ili format, onda ga nemoj konzumirati, no dopusti drugima da ga konzumiraju ako im paše. Recimo meni osobno je nogomet apsolutno najnevažnija stvar na svijetu. No zar ću zbog toga javno kvocati da je nogomet bezveze, da su nogometaši prodane preplaćene niškoristi, da su nogometni fanovi divljaci koji nemaju što pametnije u životu raditi? Ne! Ako nekoga nogomet veseli, želim mu da ga gleda i da uživa u njemu. I nemam ništa protiv da ljudi koji trče za loptom budu masno plaćeni ako svojim radom doprinose osobnom zadovoljstvu masama ljudi.

Ovo što se događa u komentarima očekivao bih na ideološki obojenim portalima prožetim žutilom, a ne na ovom forumu. Zbilja ne razumijem zašto se neki pojedinci ne mogu izvući iz tog stanja uma zatrovanog dobro poznatim hrvatskim jalom i mržnjom te pogledati sadržaj u namjeri u kojoj je bio i zamišljen - kao dvadesetak minuta lagane zabave i informiranja o gošći osobno te o novim, usudio bio se reći i nadolazećim za našu regiju, zanimanjima. Znači, laganica, zabavica, rasprava o poslovnim prilikama i mogućnostima. Dobro da još niste uveli ustaše i partizane u cijelu priču.

Ekipa koja ovdje reagira jalno i mrziteljski - vaše reakcije više govore o vama samima nego o gošći i tematici. Dragi hejteri, imam vam za reći samo jedno (citat Mirande Sings iz Haters Back Off): "You people are monsters!" 

Opustite se i uživajte. Ako vas sadržaj ne zanima ili zabavlja, nemojte ga gledati, no dopustite drugima da ga gledaju. Hejtati molim vas idite nekamo drugdje.

17 13 hvala 7
12 godina
neaktivan

Kad nitko neće reći očitu činjenicu o Eli evo ja ću: Ima grda stopala ta mala.

1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Friday kaže...

Bas me zanima da netko elaborira kakvu je to ona vrijednost donijela svojom pojavom. Rozga i suputica barem znaju pjevati...

Ja sam pogledao taj video uradak pa mogu odgovoriti.

Donesla je svojim blogom jedinstvene klikove iz kojih se dade izračunati finacijska dobit za onoga tko njenu marketinšku vrijednost na socijalnim mrežama odluči iskoristiti za svoju promociju.

Ella dobije "besplatno" putovanje, za uzvrat onaj tko "plaća" dobije reklamu od koje činjenično ima koristi.

Ella ima mjerljivu marketinšku vrijednost, a marketing je opipljiva grana današnje "industrije"

Nije nam riješila problem loših baterija na elektromobilima niti stvorila nekakav samoučeći inteligentni sustav, što joj je, budimo "iskreni" veeeeelika "mana", ali cura ipak radi.

Predumjevam da joj je veliki grijeh što se uvija na štangi, a lako moguće da je vidl'a i pim?eka, no tome unatoč nije glupa.

9 godina
neaktivan
RedRocco kaže...

Vidio sam na nekim fotkama na njenom blogu  da ima puno zubi, mislim da ih ima sve. Užas.

14 godina
neaktivan

Cura definitivno ima "ono nešto". Piše modne blogove a uspjela je napuniti četiri stranice foruma na bugu.

1 0 hvala 0
14 godina

go Ella go...ilitiga run Ella run..

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 22:41 (mickname).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Meni nije uopce jasno kako mozete trolati Ellu. Cura je uspijela vani uci u top 10 travel blogera gdje je konkurencija zbilja ogromna. Po meni ovo je odlican odabir teme i gosce.

8 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sroljo the second kaže...
RedRocco kaže...

Vidio sam na nekim fotkama na njenom blogu  da ima puno zubi, mislim da ih ima sve. Užas.

Ajde ne seri. Onda jebeš stopala..go Ela!!

13 godina
neaktivan

Ono što nije spomenula je da se morate udati za duplo starijeg sponzora koji ce financirati njezinu kvazi slavu, blog joj je totalno smeće... 

Nekidan sam slučajno naletio na jednom domacem portalu vijest kako njezin decko na instagramu posta slike polugole Elle, što reći.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 22:54 (k1klop).
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Prije 7 dana: gošća Mateja Zbodulja - cua iz IT sektora,članica STEMI tima... 2700 pregleda.. par sexsističkih komentara ..nitko ne gleda...zašto se toliko pjenite na Ellu..ne radi se o gledanosti ili tko će više klikova donijet , ali zasto niste toliko gledali i reagirali na Mateju ? 

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Ono što nije spomenula je da se morate udati za duplo starijeg sponzora koji ce financirati njezinu kvazi slavu, blog joj je totalno smece... 

Bilo bi oke da se udala za duplo mlađeg sponzora ili za jednako starog sponzora ili si pikiral na tog istog sponzora?

16 godina
mbaksa kaže...

Opustite se i uživajte. Ako vas sadržaj ne zanima ili zabavlja, nemojte ga gledati, no dopustite drugima da ga gledaju. Hejtati molim vas idite nekamo drugdje.

nije da ja ne priznajem to sto se ona proslavila ili nesto sesto, ima toliko i toliko folowera ili sto vec, sadrzaj nema nikakve veze sa ovim forumom... pozovete fino PCAXE koji imaju kojih 70-75k followera i igraju igre na youtubeu.. to bi razumio..

ali ella dvornik je poznata vise radi toga što joj je ćaća dino nego da ju sad ne znam koliko ljudi ide pratit s obzirom na to kakav sadržaj ima.. pobogu žena na fb pita kako se kuha gris -.-.. izvlačenje da ste temu napravili radi toga da bi se obradila tema internet marketinga je cista glupost ili koje su vec izlike bile..

sto se tice sadrzaja zabavlja me vidjeti kako se autor pokopava komentarima (uz duzno postovanje pogledao sam vecinu videa neke sam smatrao zanimljivim a neke potpuno besmislenim s obzirom na vrstu foruma).. isto tako hejtanje u komentarima nisam toliko čitao ostale, neke jesam i vidio sam da tu i tamo netko baci komentar oko toga što bi htio gledati (tipa da napravite kako zarađivat novce preko YT ili oko toga koga da pozovete kao i ja).. ako moderatorima takvi komentari smetaju koji je onda smisao foruma? postanite portal s vijestima i omogućite komentare za koje će vam se fućkat.. LP

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
15 godina
neaktivan

Ella okani se onog bradatog prdonje, uzmi rađe mene, bradat sam al sam mlad

pero_HR
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
simke1981 kaže...

Prije 7 dana: gošća Mateja Zbodulja - cua iz IT sektora,članica STEMI tima... 2700 pregleda.. par sexsističkih komentara ..nitko ne gleda...zašto se toliko pjenite na Ellu..ne radi se o gledanosti ili tko će više klikova donijet , ali zasto niste toliko gledali i reagirali na Mateju ? 

Nije nam se drkalo?

17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Ovo što se događa u komentarima očekivao bih na ideološki obojenim portalima prožetim žutilom, a ne na ovom forumu.

Isto tako su ljudi očekivali Ellu na nekim drugim stranicama a ne na bughr-u.. na kraju ostali svi razočarani. 

Iako, nije ovdje tolika galama nastala zbog Elle nego zbog Draganove izjave u stilu da je gledanost najbitnija, pa kakvi god članci ili gosti bili. 

Will this run on my 486?
11 godina

Ella je odrasla! 

Bravo, djevojko!

Nakon svih nedaća što su te zadesili, mogu zamjeniti da rulaš nadmoćno!

Čini se da ekipi najviše smeta što se jedna djevojka mogla izdići iznad mentaliteta balkanjerosa-melosa, te još pri tome postati veća zvijezda od inače najvećih zvijezda u RH.

A, to su političari!

Eh, ne možemo svi biti kao hejteri sa Interneta, gdje se preko takve jedne mreže riješavaju osobnih problemi i frustracije.

Djevojka je uspjela na svjetskom tržištu, gdje nije bila bitna činjenica kakav ona ima obiteljski background, nego jednostavno bila je međunarodnoj ekipi koja živi na Mreži zanimljiva.

Hejteri nisu nikome zanimljivi, osim eventualno drugim hejterima(jerbo, kada su u crew, onda su zajedno jači), a sami sebi nisu sigurno, jer onda ne bi išli podilaziti svojim niskim strastima, nego bi radili, kao Ella na primjer nešto dobro i plemenito.

Hejteri su ionako nebitna bića, te trebaju služiti kao pogonsko gorivo onima koji nešto žele napraviti u životu.

Ljudi nemojte mrziti druge ljude, jer kada mrzite, nemrete ni voljeti nikoga.

A, bez ljubavi je ovaj naš svemir jako teško mjesto za preživjeti.

E, tako, nego sviđa mi se ovaj video, jer u kraćim crtama može dosta biti informativan kao početak nekome 'ko se želi okušati u Internet-bizisu bilo koje vrste. A, i općenito svakome tko voli ICT i kompjutere bit' će dragi ovaj video za pogledati. Tople preporuke!

Mislim i držim da je dr.Petric veća faca od Ace iz NU2, te Romana Bolkovića iz nekadašnje 2U9.

E, baš mi se svidjela ovaj put majica(Elvis iz profila, te njegova kuća u Memphisu u stilu starog Dixie..., a sve u naočalama, ) od dr. Petrica....The King is back!

Gdje nabaviti takvu jednu majicu??

Eto ga, kraljevi nose kraljeve, te još jedan odličan uradak iz redakcije Bug. Bilo da je pisan tekst, bilo da je video.

Nemojte bugovci slušati ove "filozofe" koji uvijek nešto ruse, kao neke babe kojima smeta i muha u letu, nego nastavite rokati na najjače, sa najjačim imenima iz ICT do kojih možete doći.

Još jednom, kao zaključak: Bravo, Ella!

Bravo dr. Petric, bravo Bug!

Volim vas, te uvijek i rado konzumiram vaše sadržaje u bilo kojem obliku.

Bug, rula nadmoćno!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
6 21 hvala 1
15 godina
neaktivan

Kakve ti droge piješ? Daj malo meni

pero_HR
Moj PC  
12 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da mi svi prestanemo srati o Elicama, Rimicama, klupama, avionima, partizanima, ustašama, hdzu, titotu, moj tata, tvoj tata, moja kita tvoja kita i lijepo ujedinimo naše perverzna mozgiće te otvorimu neku firmu, tada nam i ajpel, intel, amd, samsung (+blogeri, jubitotubito) i ostala bagra ne bi mogla prismrditi jer bi zarađivali samo tako. Kolko potencijala na ovom forumu ima a samo se baca u smeće jer eto interesantnije nam čitat o stvarima koje nam dižu tlak jer netko zarađuje na glupostima a mi ne. (U slučaju da se otvori firma stavljam rezervaciju na mjesto CEO kompanije).

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 23:20 (RedRocco).

1 0 hvala 0
17 godina

lol ovaj Mudja koji je on jazavac tatin shleper koji mu je uzor jos veca kretencina pjudajpajo patka 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 23:48 (4mal).
10 godina

ajde sutite, mozda bug ne krene dalje u tom smijeru (u kojem je sad krenuo) da dovede maju suput ili nives celzijus, mozda to ipak bude lisa ann ili sasha grey.. ne mislim da drkate pervertiti jedni, nego da objasne kako se milijarde zaraduju putem interneta..

a mozda bi bilo super kad bi doveli modnog macka da uzivo pokaze svoje fotošok vjestine 

ima tu kod nas jos dosta dobrih kandidata od kojih se svasta da nauciti.. kog jos zanima razvoj kvantnih racunala i sl. gluposti.. pfff

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
LUNAT1C kaže...
nije da ja ne priznajem to sto se ona proslavila ili nesto sesto, ima toliko i toliko folowera ili sto vec, sadrzaj nema nikakve veze sa ovim forumom...

Svjestan si da se intervju objavljuje i na Bug Onlineu, i na N1 televiziji? Ne N1 informatičkoj televiziji, nego N1 televiziji. Publike su različite, stoga gosti moraju barem dijelom odgovarati objema (objema? obim? ne znam ovo deklinirati ) publikama.

Tvrdnja da ovaj intervju nema nikakve veze s ovim forumom (zapravo s Bug Onlineom - forum je samo mjesto gdje se pišu reakcije na taj video) je smiješna. Gošća znači zarađuje za život pisanjem blogova i fotkama. Ne okopavanjem kuruze, knjiženjem računa ili prodavanjem žvakaća na kiosku. Blogovi su sredstvo komunikacije koje je omogućila ICT industrija. ICT nije samo sklapanje računalnih konfiguracija - biznis, blogovi i društvene mreže također spadaju u ICT (information and communications technology), a gošća je odlično iskoristila blog i društvene mreže za biznis.

Sad dobivate znači 4 Star Techa mjesečno. Zar je tako velik problem ne pogledati jednog ili dva ako ti se tema ne čini dovoljno ICT-ovska? Pa reagiraš kao te netko tjera da gledaš!

LUNAT1C kaže...
pozovete fino PCAXE koji imaju kojih 70-75k followera i igraju igre na youtubeu.. to bi razumio..

A da su oni gosti, onda bi bilo pitanje zašto ste pozvali njih, a ne Croteam ili nekog trećeg. Daj molim te objasni kako gostovanje Elle Dvornik sprječava gostovanje PCAXE-a, Croteama ili nekog trećeg?

Ujedno bih te molio da odrediš koliko je ekipa iz PCAXE-a atraktivna za gledatelje N1 televizije jer, ne zaboravi, cilj je zadovoljiti i publiku N1 televizije i publiku BugTV-a. Također, hoćeš im ti platiti troškove putovanja do Zagreba?

LUNAT1C kaže...
ali ella dvornik je poznata vise radi toga što joj je ćaća dino nego da ju sad ne znam koliko ljudi ide pratit s obzirom na to kakav sadržaj ima.. pobogu žena na fb pita kako se kuha gris -.-.. izvlačenje da ste temu napravili radi toga da bi se obradila tema internet marketinga je cista glupost ili koje su vec izlike bile..

Omalovažavaš nju kao osobu i omalovažavaš posao kojim se bavi - a sve to bez ikakvog opravdanog razloga. Ono, kao da ne znaš kako svijet funkcionira. Ne smeta ti kad neka holivudska glumica lijepo zarađuje sa svojim poslom, koji te usput rečeno uopće ne smeta (pazi s čim zarađuje - paradiranjem pred kamerom!), ali te smeta kad publiku paradiranjem pred fotoaparatom i pisanjem zabavlja "domaće gore list"! Help me understand.

I ti bi rado bio na njenom mjestu, ne? Ali ti nešto fali. Ne nešto, nego puno toga. Drži se ti sklapanja računalnih konfiguracija ili web-dizajna ili okopavanja kuruze - to, čime ćeš se jednostavno utopiti u gomili drugih koji se bave istim poslovima, će ti sigurno osigurati slavu i novac. To su provjerena zanimanja. A ne ove nove bedastoće. Još najgore - mlada, zgodna, s gomilom poklonika, putuje po svijetu i zarađuje daleko više od tebe. I još je - zamisli - žensko! Kolega, jal će te živog pojesti!  (htio sam staviti smajli s pusom, ali nažalost nema takvog)

LUNAT1C kaže...
sto se tice sadrzaja zabavlja me vidjeti kako se autor pokopava komentarima (uz duzno postovanje pogledao sam vecinu videa neke sam smatrao zanimljivim a neke potpuno besmislenim s obzirom na vrstu foruma)..

Kolega je reagirao zaštitnički (očinski?), u dobroj namjeri, tako da mislim da mu se to ne bi trebalo previše zamjeriti. Tim više što nije bio svjestan koliko su neki forumaši zloćudni.

LUNAT1C kaže...
isto tako hejtanje u komentarima nisam toliko čitao ostale, neke jesam i vidio sam da tu i tamo netko baci komentar oko toga što bi htio gledati (tipa da napravite kako zarađivat novce preko YT ili oko toga koga da pozovete kao i ja).. ako moderatorima takvi komentari smetaju koji je onda smisao foruma? postanite portal s vijestima i omogućite komentare za koje će vam se fućkat.. LP

Da, komentari su tu za slobodno izražavanje mišljenja. No, od forumaša se ipak ne očekuje da budu zloćudni, da komentiraju zlonamjerno. Čemu služe takvi komentari? Slobodnoj razmjeni mišljenj definitivno ne služe - služe zadovoljavanju osobnih zloćudnih poriva pojedinaca. Toga ne bi trebalo biti na informatičkom forumu. Toga ima i previše na domaćem medijskom prostoru, pa zašto bi bilo još i ovdje? Ja imam malo viša očekivanja od forumaša ovog foruma. 

17 godina

jao kakav owned od baxe 

ovak zabavno nije bilo od vlade 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Najjače mi je što se Petric toliko zagrijao za Ellu da ju brani, zamalo rukama i nogama. A inače ne komentira niti kada ga se spominje radi članaka u kojima izjavljuje ljubav prema Appleu i Šmasungu 

Ti si hipnoti tizi ran oujea

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
4mal kaže...

jao kakav owned od baxe 

ovak zabavno nije bilo od vlade 

Slažem se, epic.

Go Baksa, go....