Cijene novih Lumija za Europu

poruka: 96
|
čitano: 10.926
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cijene novih Lumija za Europu".
17 godina
Re: Cijene novih Lumija za Europu
ftrim kaže...
nixass kaže...
ftrim kaže...

lumia 630 je za klinac, cak i da je jeftinija.

Danas se za 130ak dolara nadje odlican smartfon s 5'' IPS ekranom i pristojne (HD ready + ) reze te quad coreom, s tim telefonom imaš sve ili 95% toga što imaš sa telefonima koji koštaju 3-4x više.

osobno imam kineza androida koji me isprva oduševio značajkama kao ekran odlične kvalitete i oštrine te vjernosti boja, procesor, memorija i prostor na mobitelu (nema bloatwarea), kvaliteta izrade (!, btw prezivljava i padove s otprilike 1.5 m visine), a nakon puta od skoro 2000 km u ovih par dana, mogu reći da briljira i kao navigacija (u smislu GPS čipa i hvatanja satelita), naravno kako navigira ovisi i od app-a predviđenog za to. Kamera je ok kvalitete takodjer, no naravno ne u rangu posvećenog za to DSLR-a. Zvuk odličan, kako razgovora, tako i multimedije (jasne i glasne glasovne upute navigacije takodjer). Cak se i igrice glatko izvode, a na testovima je zamjetno bolji (4500 vs 3700, Antutu benchmark) u 3D grafici od recimo S3-a.

Za 50ak dolara gore ide i 8 jezgreni ili brzi 4 jezgreni proc, mada ne vidim velike koristi od doplate, osim ako kamera nije jos bolja.

Znaci 700ak kuna danas je uvrh glave dat za mobitel.

nadam se da ne pričaš o mediatek šrotex kinezima.. ako pričaš, onda stvarno..

a ova antututu benchmark izdrckavanja, nemam komentara, to je za djecu iz vrtića

da li tvoje baljezganje o nečemu da je "šrot" ima pokriće u nekim benchmarcima, testovima, stvarnom korištenju ili samo voliš kenjuckati :-)

ima, u temi "kineski mobiteli - tema za odabir i raspravu" i tema o "cubot gt99" mobu..

na benchmarke se ne napaljujem, prerasao sam te gluposti

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
11 godina
protjeran
nixass kaže...
ftrim kaže...
nixass kaže...
ftrim kaže...

lumia 630 je za klinac, cak i da je jeftinija.

Danas se za 130ak dolara nadje odlican smartfon s 5'' IPS ekranom i pristojne (HD ready + ) reze te quad coreom, s tim telefonom imaš sve ili 95% toga što imaš sa telefonima koji koštaju 3-4x više.

osobno imam kineza androida koji me isprva oduševio značajkama kao ekran odlične kvalitete i oštrine te vjernosti boja, procesor, memorija i prostor na mobitelu (nema bloatwarea), kvaliteta izrade (!, btw prezivljava i padove s otprilike 1.5 m visine), a nakon puta od skoro 2000 km u ovih par dana, mogu reći da briljira i kao navigacija (u smislu GPS čipa i hvatanja satelita), naravno kako navigira ovisi i od app-a predviđenog za to. Kamera je ok kvalitete takodjer, no naravno ne u rangu posvećenog za to DSLR-a. Zvuk odličan, kako razgovora, tako i multimedije (jasne i glasne glasovne upute navigacije takodjer). Cak se i igrice glatko izvode, a na testovima je zamjetno bolji (4500 vs 3700, Antutu benchmark) u 3D grafici od recimo S3-a.

Za 50ak dolara gore ide i 8 jezgreni ili brzi 4 jezgreni proc, mada ne vidim velike koristi od doplate, osim ako kamera nije jos bolja.

Znaci 700ak kuna danas je uvrh glave dat za mobitel.

nadam se da ne pričaš o mediatek šrotex kinezima.. ako pričaš, onda stvarno..

a ova antututu benchmark izdrckavanja, nemam komentara, to je za djecu iz vrtića

da li tvoje baljezganje o nečemu da je "šrot" ima pokriće u nekim benchmarcima, testovima, stvarnom korištenju ili samo voliš kenjuckati :-)

ima, u temi "kineski mobiteli - tema za odabir i raspravu" i tema o "cubot gt99" mobu..

na benchmarke se ne napaljujem, prerasao sam te gluposti

i zašto lažeš ljude? što si našao u toj temi što bi potkrijepilo tvoje tvrdnje da se radi o lošim kako si naveo procesorima? Ili pak nečemu drugome? Komentari da je zvuk pretih ili slično nemaju veze sa generalnom ocjenom o kineskim mobitelima, nego eventualno o pojedinom modelu. Moj model recimo ima odličan i glasan zvuk, odličan GPS, odličan procesor, mnogo prostora na disku, bateriju koja je sasvim solidna (a nije čak niti kapacitetna previše), kameru ok.

Što pokušavaš dokazat? Da nisi bacio pare na Samsunga? :-)

15 godina
neaktivan
Ftrim neznam di ti mozes naci andorid za 700 kn sa boljim dual ili jadnijim quak core procom. Reci i meni da nikad ne posjetim taj ducan.
17 godina
ftrim kaže...

i zašto lažeš ljude? što si našao u toj temi što bi potkrijepilo tvoje tvrdnje da se radi o lošim kako si naveo procesorima? Ili pak nečemu drugome? Komentari da je zvuk pretih ili slično nemaju veze sa generalnom ocjenom o kineskim mobitelima, nego eventualno o pojedinom modelu. Moj model recimo ima odličan i glasan zvuk, odličan GPS, odličan procesor, mnogo prostora na disku, bateriju koja je sasvim solidna (a nije čak niti kapacitetna previše), kameru ok.

govorim o tome da skoro sve ima cijenu s razlogom, pa tako i Dacia Logan u odnosu na Mazdu 2.

novi mob nisam kupio već 4 godine (imam htc iz 2010.), velim ti, ne palim se na milijarde u antutu benchmarku i 32 retardirane kineske jezgre a iskustva ljudi me također odbijaju od dalekog istoga (osim japana). problemi sa baterijama, zvukovima, signalima, reklamacijom (lol, slanje u kinu), općenito nepouzdanošću svi slični ko jaje jajetu (al ne to kaj su slični, nego kaj su ne ružni nego grdi, al to je subjektivno). nemam kaj raspravljat uopće.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
11 godina
protjeran
Gam3r kaže...
Ftrim neznam di ti mozes naci andorid za 700 kn sa boljim dual ili jadnijim quak core procom. Reci i meni da nikad ne posjetim taj ducan.

proguglaj malo, ako si sposoban guglat, lako ces naci. nije ad hominem, to je cinjenica. osobno mogu naci i za manje od 700kn, ali kako i zasto, ne bih sada o tome.

nixass kaže...
ftrim kaže...

govorim o tome da skoro sve ima cijenu s razlogom, pa tako i Dacia Logan u odnosu na Mazdu 2.

novi mob nisam kupio već 4 godine (imam htc iz 2010.), velim ti, ne palim se na milijarde u antutu benchmarku i 32 retardirane kineske jezgre a iskustva ljudi me također odbijaju od dalekog istoga (osim japana). problemi sa baterijama, zvukovima, signalima, reklamacijom (lol, slanje u kinu), općenito nepouzdanošću svi slični ko jaje jajetu (al ne to kaj su slični, nego kaj su ne ružni nego grdi, al to je subjektivno). nemam kaj raspravljat uopće.

opet krivo razmisljanje. Znaci zato jer auto ima Mazdin ili VW-ov bedž na sebi, mora biti bolji, kvalitetniji, opremljeniji i brži od automobila sa manje razvikane marke? Osobno vozim Kiu Ceed i iza mene su u ovih preko 1300-1400 km autoputa koliko prijedjoh u zadnjih nekoliko dana ostajali brojni kudikamo razvikaniji i daleko skuplji auti. Dobro pamtim i kisele face vozaca tih razvikanih auta. O opremljenosti i kvaliteti izrade ne treba trositi rijeci, jer je to na prvu bilo vidljivo. Zasto bi recimo Golf imao bolji aerodinamički koeficijent od auta koji vozim? A nema? Zasto je Dacia Duster nedavno izvlacio zapetljani i skupi Porscheov SUV, koji je inace i ponajbolji u klasi SUV-ova? Komparacija ti je blago receno retardirana.

Ne palis se na antutu benchmarke? Onda se ne palis ni na rezultate Samsunga S5 recimo, koji je tu ponajbolji od Androida? nepouzdani azijati? azijati su najpouzdaniji automobili primjerice...mobiteli svi slični kao jaje jajetu? Baš suprotno! hahhahaha, ti si neki klinac kojem očito još nisu narasli ni brkovi. Idi pa se leči dete...

14 godina
neaktivan
jesu kinezi dobri na papiru al ne traju dugo. pogotovo ne dobivaju nadogradnje.
ako mislite da je 930 preskup, je
al za razliku od androida razlike izmedu modela su hardwerske
softwer radi vise manje jednako brzo na 520 i 1520
ako ti nije bitna kamera i vel ekrana mozes komodno uzest bilo koji wp i neces se osjecat zakinuto kad s kinezom s 5.5'' ekran 8 jezgri i dakako 512 mb rama
11 godina
protjeran
Al si se usrao sa auto usporedbama.
Ti si sa Ceedom ostavljao na autoputu bolje aute iza sebe? Vjeruj mi, jesi, uz salve smijeha istih. Kisele, kako ti kazes, jer kako reagirati na frika u Kia ceedu kako se qurci po cesti?
Duster Cayenna izvlaci iz blata? Aha, ali u nejednakim situacijama. Usporedba ti je jaka kao i ona kad nekom na S5 crkne baterija, on izvadi iz ladice N3310 i obavi poziv.
Trebam li spomenuti Dusterovu blokadu diferencijala, speru i ostale stvari koje terenca izdvajaju od ostalih autiju? Aktivni/pasivni ovjes? Zracne amortizere? Sta tocno od toga ima Duster?

Ako za nesto nemas para - to neces imati. Ali nikakav razlog ne vidim za pljuvanje po necemu sto nemas. Jad i frustracije mozes ispucati u teretani, sportu, ako si jadnim mozes i na autocesti, a visak energije iskoristi za unapredjivanje sebe kao osobe, dodatnog skolovanja, sirenja horizonta, tada ces shvatiti da oni sa S5, Cayennom i ostali koje smatras nazadnima su od svog zivota napravili nesto vise, dizali kredite da pokrenu biznise, isli raditi u inozemstvo da zarade vise, i mnooogo ih nerviraju likovi kao ti, koji se odluci posrati na ono za sto su posteno zaradili.
12 godina
LudaRajcica kaže...

Opcenito ljude poput tebe smatram psihopatima a ujedno su novije studije to i potvrdile. Nafalje tvoja slika odaje tvoju beskrajnu narcisoidnost a rijeci iskompleksiranost koje prste iz svake pore tjela tvog.

Ja sam neambiciozan i nezainteresiran kad je u pitanju posao... Zasto? Zato jer rad trud i najbitnije, ZNANJE i STRUCNOST nisu faktori napretka i ostvarenja vec nesto sto nitko niti cjeni niti postuje. vVidi budale, zna, ajmo ju iskoristiti... E ne vu mene netko platio tolko nalo kolko ja mogu biti neambiciozan i nezeljan uklapanja u radnu sredinu. Posao i opcenito zelja za napretkom u nesposobnima(sto i sam jesi) dovela je do ovih nesnosljivih situacija ali sto je tu je... Neki trce i kolju za svojim amvicijama a neki uzivaju u jednakim primanjima ali letargicno sve to promatraju. Di smo bili 91 a di smo danas? Tko nas je tu doveo? Glumci i nercisi poput tebe... Da vi i vase ambicije za koje ste nesposobni.... Pa eto da bi šonjo vozija audija PP(peder production)

Nadalje... 500 maraka (eura po novom) je sitnis za dobar gadget... I nemojmo usporediti pljuvanje po cjeni sa neimastinom. Ja za 350e dobijem vrhunski flagship iz android obitelji... Ocekujem da slican WP kosta isto.... Pa bih od ovog 930 ocekivao takvu cjenu.... Ponajvise jer to bije flagship nego model do flagship.... Usput Android zasluzuje svoju popularnost cijenama. Ne bi Android bio Android da se prodavao kao preaskupa konkurencija(iMak) i ostao bi u pozadini zauvijek... MS to mora shvatiti i krenuti prodavati flagshipe po cijeni koja ce mu omoguciti rast udjela na trzistu.

Jadnice.... Ojadi!

Rajcica, smiri doivljaj...ne znas uopce tko sam. Kakav glumac? Imam 22 godine i zivim u Italiji od svoje 4. godine. Necu ti spomenuti cime se bavim. Samo cu ti reci kako sam bez icije pomoci prije 4 godine krenuo sa nekom svojom idejom i sada sam si kupio novi merc A klasu, kojeg sam sam platio, za razliku od vecine hrvata koji se vuku na racun roditelja do 30e godine. Isto tako mozes reci i za moj auto, da je preskup, itd. Ja sam imao ideju i realizirao sam ju. Svatko ima svoje ciljeve u zivotu. Tebi je mozda bitno pozderati janje sa lukom svaki vikend. Meni je cilj steci sto vecu imovinu.

P.S.: pise se iMac, i to je samo jedna linija kucnih racunala firme Apple. Ti si vjerojatno mislio na iPhone.

lmutak kaže...

Ubuduce bi trebalo za uclanjenje ovog foruma detaljan psihotest,i nije stvar u tome jel se ima ili ne stvar je principa.

Kakvog principa? Zivimo u takvom svijetu gdje je materijalno jedno od glavih stavki svakodnevnice, ovisno u kojem se drustvu kreces. Po tebi cijena za S5 je prihvatljiva?

Enjoy The Silence
15 godina
neaktivan

@ftrim

ajde mi nadi neki android mobitel sa 512 mb rama (koji got os, mod, stagot) i da radi bolje i brze od Lumie520 koja je btw najslabiji model. Nema sanse da ga nades!

Zato pliz prestani uzdizati android u nebesa i pljuvati o WP.u jer ocito nemas pojma o cem pricas...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 19:41 (Gam3r).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
MatijaZG kaže...

Koja ekipa neznalica na ovom forumu...vi koji mislite da je S5 space shuttle, ocito ste ga vidjeli jedino u reklamama...daleko je to od space shuttlea...pocevsi od izrade ruba, do kvalitete poklopca za konektore...mobitel u ruci djeluje bas jeftino. Nokia izdaje mobitel prakticki bolji u svemu, i opet pljujete. Htjeli bi mozda da svi mobiteli kostaju isto, znaci 100€? Da je tako, ne bi bilo razlike u novcu. Zasto bi jedan "jadnik" koji po cijele dane nista ne radi, si mogao priustiti flagship model kao ja koji sam ga zaradio? Znaci, kad gledate cijene necega, ne budite ljuti na operatera/autosalon, nego pogledajte sto ste vi ucinili da promjenite vas status. Pretezno ste prosjecne osobe, sa prosjecnim poslom, bez ambicije, i zelje za napredkom, i zato ne laprdajte o visokim cijenama. Svako si kupi to sto si moze priustiti.

Mislim, ne, SMATRAM, da o tebi i tvojem aristokratskom razmišljanju najviše govori profilna slika.

Ne ulazim sad u to jesu li cijene opravdane ili ne, ali tko voli nek izvoli, ne treba nikoga vrijeđati radi toga što smatra da je nešto njemu preskupo.

Nemam 14 godina
11 godina
protjeran
Sta imam? Dovoljno mozga da ti se smijem, kao i vecina na forumu.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
A sto se tice Lumie 520, fantastican mob za te pare, u 3. mjesecu sam ih 8 kupio za posao, rade bez greske.
15 godina
odjavljen

Kolega s posla je neki dan, nakon što mu je krepao mob, posudio od frenda Lumiu 520 tek toliko da ima mob dok ne kupi drugi. I kaže da se zaljubio od prve, nije mogao vjerovati da je tak 'slabašan' mob ustvari tako brz. I tako je on kupio od frenda 520 i prešao u naš tabor :-) A tek dok sam mu pokazao 8.1... hehehehe

Nemam 14 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Gam3r kaže...

@ftrim

ajde mi nadi neki android mobitel sa 512 mb rama (koji got os, mod, stagot) i da radi bolje i brze od Lumie520 koja je btw najslabiji model. Nema sanse da ga nades!

Zato pliz prestani uzdizati android u nebesa i pljuvati o WP.u jer ocito nemas pojma o cem pricas...

jesi li ti ozbiljan?{#}

prije no što ti kažem kako mi bliska osoba posjeduje navedenu lumiu i da dobro znam njene mane, spomenut cu da sam upravo izvrsio test loadanja u browseru stranice (mobilne verzije) na kojoj stoji recenzija istog mobitela, Tech radar. Moj mob, koji inače briljira u browser testovima (u HTML5 testu je praktički na razini S4 po izmjerenome), otvara tu istu stranicu za punih 5 sekundi brže (i to u stock browseru, nisam čak niti mjerio u Chromeu) no ta tvoja lumia, koja uzgred rečeno ima i daleko lošije specifikacije i na papiru (4'' vs 5'' ekran, 840x480 vs 1280x720 reza, dual core vs quad core proc, 512 MB RAM-a vs 1 GB RAM-a, 5MP vs 8MP kamera - iako je to oko kamere manje bitno ali da i to spomenem, baterija za klinac vs dobra baterija, nema dual SIM utor vs ima dual SIM utor, nema frontalne kamere vs ima, nema kompasa vs ima kompasa, daleko slabiji izbor igara i jos uvijek znatno slabiji izbor aplikacija, nekih meni osobno jako bitnih i za poslovanje - tipa pbz mobilni appovi).

tako da ne znam tko nema pojma o cemu prica, ti neargumentirano baljezgas, ja argumentirano tvrdim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 20:03 (ftrim).
15 godina
neaktivan

ti usporedujes mobitel vise klase sa low end mobitelom. Ne shavcam. Kaj ne prepoznajes kruske i jabuke ili sta?

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ftrim kaže...

jesi li ti ozbiljan?{#}

prije no što ti kažem kako mi bliska osoba posjeduje navedenu lumiu i da dobro znam njene mane, spomenut cu da sam upravo izvrsio test loadanja u browseru stranice (mobilne verzije) na kojoj stoji recenzija istog mobitela, Tech radar. Moj mob, koji inače briljira u browser testovima (u HTML5 testu je praktički na razini S4 po izmjerenome), otvara tu istu stranicu za punih 5 sekundi brže (i to u stock browseru, nisam čak niti mjerio u Chromeu) no ta tvoja lumia, koja uzgred rečeno ima i daleko lošije specifikacije i na papiru (4'' vs 5'' ekran, 840x480 vs 1280x720 reza, dual core vs quad core proc, 512 MB RAM-a vs 1 GB RAM-a, 5MP vs 8MP kamera - iako je to oko kamere manje bitno ali da i to spomenem, baterija za klinac vs dobra baterija, nema dual SIM utor vs ima dual SIM utor, nema frontalne kamere vs ima, nema kompasa vs ima kompasa, daleko slabiji izbor igara i jos uvijek znatno slabiji izbor aplikacija, nekih meni osobno jako bitnih i za poslovanje - tipa pbz mobilni appovi).

tako da ne znam tko nema pojma o cemu prica, ti neargumentirano baljezgas, ja argumentirano tvrdim.

Koji ti uopće mob imaš? Usporedio si bitno jači mob sa slabijom L520, nije ti baš usporedba. Stavi dual core android sa 512mb rama pored nje i opet testiraj. Lumia će ga pojest.

PBZ imaš i za WP8 po novome, a koje su to još aplikacije koje ti fale na WP-u, a trebaju ti za posao?

11 godina
protjeran
skilly kaže...
Sta imam? Dovoljno mozga da ti se smijem, kao i vecina na forumu.

jedino sto imas je pileci mozak kojim ces nadam se uspjeti iscitati komentare korisnika tvoje lumie 520{#}:

https://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20131009040511AAw0GL5

citiram:

poor hardware, the on/off button not working with in three months...{#} BTW: http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-520/266062-lumia-520-power-button-problem.html

Am having problems with over heating. Sometimes it gets really hot and this alarms me so I switch off the phone, let it cool down and then restart.

The 520 LACKS CAMERA FLASH 
LACKS SECONDARY CAMERA {#}

I have been using lumia 520 form past 6 months. 
first of all it doesn't have FM in it. 
Main problem with this phone is you cannot transfer photos and other stuffs via blue-tooth to other phones, also it doesn't NFS(near field communication). 
Another problem is as they have give inbuilt memory of 8gb, you cannot transfer apps to your memory card, all apps will be placed in phone memory.. 

Although they've provided earphones, they don't play well. They sound like old radio, doesn't generate good sound. 
Sometimes, the earphones go mono. Need to restart the phone to work in stereo mode. 
Can see thumbnail of received video in whatsapp, but cant play it. when selected, shows loading progress, stops the process after some time but never plays the video.

i mnogi drugi video clipovi problema s lumijicom, proguglaj i uzivaj :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 20:26 (ftrim).
15 godina
neaktivan

"I have been using lumia 520 form past 6 months. 

first of all it doesn't have FM in it. 

Main problem with this phone is you cannot transfer photos and other stuffs via blue-tooth to other phones, also it doesn't NFS(near field communication). 

Another problem is as they have give inbuilt memory of 8gb, you cannot transfer apps to your memory card, all apps will be placed in phone memory.. "

Trenutno L520 sve od ovog navedenog ima osim NFS-a koji ti ni netreba na mobitelu ove klase. Daj malo prouci prije nego ista postas. Kao sto sam vec ja i 3 druga forumasa rekli, ti ocito nemas pojma o WP-u i baljezgas bezveze. Drz se svog androida i bok, a ja svog WP-a. LP

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
protjeran
lolipopmen kaže...
ftrim kaže...

jesi li ti ozbiljan?{#}

Koji ti uopće mob imaš? Usporedio si bitno jači mob sa slabijom L520, nije ti baš usporedba. Stavi dual core android sa 512mb rama pored nje i opet testiraj. Lumia će ga pojest.

PBZ imaš i za WP8 po novome, a koje su to još aplikacije koje ti fale na WP-u, a trebaju ti za posao?

imam kineski mob bolje kvalitete izrade i specifikacija od te lumie 520 koja se ovdje spominje kao bolja od tog kineza, a cjenovno je cak i skuplja? ne kuzim poantu tvog pitanja zato? najprije kazete da je moj mob losiji od te lumije 520, a sada tvrdis da usporedbe nisu fer?{#}

da ima i mPBZcom? ne bih rekao. ne bih nikako rekao :-) http://www.windowsphone.com/hr-hr/search?q=pbz

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 20:34 (ftrim).
17 godina
ftrim kaže...

imam kineski mob bolje kvalitete izrade i specifikacija od te lumie 520 koja se ovdje spominje kao bolja od tog kineza, a cjenovno je cak i skuplja? ne kuzim poantu tvog pitanja zato? najprije kazete da je moj mob losiji od te lumije 520, a sada tvrdis da usporedbe nisu fer?{#}

da ima i mPBZcom? ne bih rekao. ne bih nikako rekao :-) http://www.windowsphone.com/hr-hr/search?q=pbz

kak nema? evo ti gore tri rezultata

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/mpbz/08648346-8dd6-401f-a111-701aa63e194b

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/pbzmtoken/b257b8de-049b-4b0f-b0fa-cb0bee70ec69

a ovo na uspredbe i dogodovštine s autom.. stvarno je bespotrebno komentirat

11 godina
protjeran
nixass kaže...
ftrim kaže...

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/mpbz/08648346-8dd6-401f-a111-701aa63e194b

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/pbzmtoken/b257b8de-049b-4b0f-b0fa-cb0bee70ec69

mPBZCOM, ne mPBZ.

E djeco, djeco...zeleni ste jos za rasprave...:-)

17 godina
ftrim kaže...
nixass kaže...
ftrim kaže...

mPBZCOM, ne mPBZ.

ja ni ne vodim raspravu, samo komentiram brljotine

14 godina

Uf sto su ovu 630 zahebali sa pol' gige rama, bas skratre, dode ih 3 dolara vise, a uredaj poboljsaju ohoho.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
protjeran
nixass kaže...
ftrim kaže...
nixass kaže...
ftrim kaže...

mPBZCOM, ne mPBZ.

ja ni ne vodim raspravu, samo komentiram brljotine

ajde da te naucim onda da COM aplikacija za tvrtke PBZ-a i obicna za fizicke korisnike :-)

Inace, pricate s osobom koja je diplomirala na programiranju mobilnih aplikacija, koja se bavi maloprodajom mobilnih telefona i koja opcenito ima daleko vise zivotnog iskustva i obrazovanja no svi vi zajedno...al ajde, vrijedi pokusati jelde  {#}

17 godina

.{#}

ne znam zakaj ljudi, u ovim kako ti kažeš raspravama, imaju potrebu pisati tko su, kaj su, s čim se bave i ostalo..

ja bi se sad trebao osjećat posramljeno ili?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 20:49 (nixass).
11 godina
protjeran

uhvatio sam vas na jako glupu foru, al hebiga, to je zivot {#}

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne to nije život nego pokazuje kolko si jadan jer nemaš nikakvih argumenata koji imaju smisla, oni linkovi gore, neznam kaj bi rekao uopće na njih, pa krećeš s tim ja sam diplomirao/frajer sam/pametniji od svih vas/.. Žao mi je tih ljudi kojima ti prodaješ mobitele s ovakvim "vrhunskim" znanjem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 20:58 (lolipopmen).

9 0 hvala 0
11 godina
protjeran
lolipopmen kaže...

Ne to nije život nego pokazuje kolko si jadan jer nemaš nikakvih argumenata koji imaju smisla, oni linkovi gore, neznam kaj bi rekao uopće na njih, pa krećeš s tim ja sam diplomirao/frajer sam/pametniji od svih vas/.. Žao mi je tih ljudi kojima ti prodaješ mobitele s ovakvim "vrhunskim" znanjem.

{#}{#}{#}

argumente sam naveo, samo ti imas pepeljarke ispred ociju i blato u usima.

od specifikacija, preko nedostatka aplikacija i igara (u odnosu na Android jasno), problema s hardverom (cuvena power tipka lol, stvari s kojima i moji kinezi nemaju problema), 5 sekundi (2 vs 7 sec) sporije ucitavanje mobilnih siteova (pazi mobilnih), a kamoli desktop (full) siteova.

sto linkovi sada ne valjaju jer se ljudi u njima zale na te lumie?{#}

koji su tvoji argumenti? da su kinezi s.ranje a da je lumia super?{#}

koliko godina vi imate, hebete li sta djeco?

p.s. vidim da lumia 520 postize skor u antutu od samo 7300-7500 što je daleko manje od 17100 koliko postiže "s.ranje" od kineza, koji je usput i jeftiniji a i bolje izrade (metal/kvalitetna plastika, nista ne skripi, tanak dizajn, vrlo cvrst, dizajnom daleko bolji od te lumije).

sto se tice appova, jos uvijek fale mnogi korisni appovi na wp platformi, kao google+, flipboard, photoshop touch, kobo, zinio, springpad, EOS remote (za remote upravljanje Canon aparata), fiskalphone (ili slican dobar app za fiskalizaciju), spomenuti mPBZCOM, Amis Mobia Tv, nema mnogih igara kojih ima za androide (i rade odlicno i na jeftinom kinezu kao mom), GTA San Andreas recimo uopce ne podrzava taj mobitelcic od lumie 520, dok moj podrzava uredno, kao i skuplje i bolje lumije, nema Baldur's gatea za wp itd... aplikacija i kojih sada ima, kao Whatsapp su loše isprogramirane i pune crasheva i bugova...i to je vama dobro??

idemo dalje, u ovoj recenziji dosta se kritizira i kvaiteta izrade (tipka kamere), cak i ekran, koji je ocigledno dosta losiji od ekrana na mom kinezu, sudeci po komentarima u recenziji (a i onome sto sam sam vidio). Cak se i pod "consevima" (nedostacima) spominje da je ekran los. Na mom kinezu od stotinjak dolara primjerice, ekran je fantastican, kutevi gledanja odlicni, boje vjerne, crna boja crna, ostrina prikaza i reza bolje..ovdje to nije slucaj, jer se stedilo da bi naivci skupo platili proizvod.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 22:06 (ftrim).
15 godina
protjeran
gamer34 kaže...

Uf sto su ovu 630 zahebali sa pol' gige rama, bas skratre, dode ih 3 dolara vise, a uredaj poboljsaju ohoho.

Onda nebi nitko kupovao 930 jer su "isto jaki" :D

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
14 godina

Pa ovo prepucavanje je zanimljivije od ajfon vs fAndroidasi...

Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
7 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice