CeBIT 2008 - zanimljivosti napretek

poruka: 14
|
čitano: 1.494
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "CeBIT 2008 - zanimljivosti napretek".
17 godina

Pitanje vezano uz tekst ispod fotke

"Samsung je izložio 50-inčni LCD televizor - po navodima predstavnika tvrtke, ekranski trenutno najraskošniji uređaj tog tipa"

Kad se otvori fotka kraj televizora piše 82"

Greška ili kaj?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2008 13:36 (NEW_MAN).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CeBIT 2008 - zanimljivosti napretek

Ni meni to nije jasno.

Možda koriste neku drugu mjeru.Belji se

17 godina
neaktivan

CeBIT ruleeeez

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

82", Davor se zeznuo dok je pisao potpis pod sliku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel moze autor zadnje slike Be Quiet uplodat vecu sliku :D

www.g2top.org

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da samo pitam zašto su na tako velikom dogadaju proveli samo dva dana? Zar to nije premalo?

Jesu  to  svojevoljno  odlucili  ili  im  je  tako  određeno?  Pa  pola  toga  nisu  sigurno  uspojeli  pogledati,  zar  ne?

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Tocno, televizor je 82", razmisljao sam o jednom drugom modelu kad sam pisao potpis. Hvala na ispravku!
17 godina
moderator
Darth Punisher kaže...

Da samo pitam zašto su na tako velikom dogadaju proveli samo dva dana? Zar to nije premalo?

Jesu  to  svojevoljno  odlucili  ili  im  je  tako  određeno?  Pa  pola  toga  nisu  sigurno  uspojeli  pogledati,  zar  ne?

Bila su trojica i to četiri dana (s danima za putovanje, avionom), ne bi bilo loše da su bili i duže, ali bi mi u redakciji bili tužni... Usamljeni smo! :)
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
  Bila su trojica i to četiri dana (s danima za putovanje, avionom), ne bi bilo loše da su bili i duže, ali bi mi u redakciji bili tužni... Usamljeni smo! :)
  Mislim da je bolje pitanje tuzni ili ljubomorni Belji se    Ja sam imo priliku otici i onda ja snob odlucio šta cu sam tamo lutat bit ce mi dosadno Mršti seViče  (tj necu imat sa nikim raspravljati o izlozenom hardweru)
  Sad  mi  nije  jasno  zašto  sam  to  mislio  Neodlučan  niti kako sam tako nešto glupo mogo zakljucit. Sad sjedim doma i slinim na slikama sa CeBIT-a koje pronalazim po netu i raznovrsnim forumima. Mršti se

17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Darth Punisher kaže...

pa imate nas forumašeSmijeh

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
moderator
Darth Punisher kaže...
  Mislim da je bolje pitanje tuzni ili ljubomorni Belji se    Ja sam imo priliku otici i onda ja snob odlucio šta cu sam tamo lutat bit ce mi dosadno Mršti seViče  (tj necu imat sa nikim raspravljati o izlozenom hardweru)
  Sad  mi  nije  jasno  zašto  sam  to  mislio  Neodlučan  niti kako sam tako nešto glupo mogo zakljucit. Sad sjedim doma i slinim na slikama sa CeBIT-a koje pronalazim po netu i raznovrsnim forumima. Mršti se

Cekaj tek kad vidis izvjestaj u iducem Bugu, bit ce materijala za slinjenje na sve otvore :))))

Work is for people who suck at video games.
17 godina
Davor kaže...
Darth Punisher kaže...

Cekaj tek kad vidis izvjestaj u iducem Bugu, bit ce materijala za slinjenje na sve otvore :))))

Fuj, prostak! :)
17 godina
moderator
Darth Punisher kaže...

Bili smo trojica gore, pa smo ipak pokrili sve zanimljivo, a izvještaj na webu je samo Davorovo bacanje mrvica prije opširne i detaljne reportaže koja će biti objavljena u sljedećem Bugu... Osmijeh

drpetric
17 godina
neaktivan

Onda cu morati kupit novi BuG iako sam odusto bio od kupovine bilo kakvih casopisa sve šta trebam nađem/skinem sa neta...

Ali  sad  sam  vec  nestrpljiv  da  vidim  cega  ce  to  svega  biti  :D  sad  se  još  treba  strpit  do  4  mjeseca  arGh...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice