Sigurno sam ja dobio. :)
Sigurno sam ja dobio. :)
mislim da nebi trebali objaviti ime dobitnika na forumu do dotuma izlaska novog broja....ipak nebi bilo fer prema onima koji čitaju bug a ne sudjeluju u forumu... :)
Joj baš me zanima kad će objaviti jedva čekam!
Za sve one koji žive u neizvjesnosti - dobitnik iPhonea je jučer izvučen i bit će kontaktiran glede preuzimanja nagrade. S obzirom da se radi o nagradnoj igri časopisa Bug, njegov identitet će biti objavljen u idućem broju Buga, a ne ranije. Za sada možemo samo reći da je iz sjeveroistočnog dijela Hrvatske...
Možda je LUXX hehe on živi tamo negdje.
Možda je LUXX hehe on živi tamo negdje.
Ako bi ga ja dobio sigurno bi ga prodao nakon 1 tjedna
BTW: dvije te kartice sma poslao
Jedan BUG sam ja kupio
i jedan moj frend
pa mi je njegov dao a nagradnu igru nije ni vidio
Za sve one koji žive u neizvjesnosti - dobitnik iPhonea je jučer izvučen i bit će kontaktiran glede preuzimanja nagrade. S obzirom da se radi o nagradnoj igri časopisa Bug, njegov identitet će biti objavljen u idućem broju Buga, a ne ranije. Za sada možemo samo reći da je iz sjeveroistočnog dijela Hrvatske...
a eto..........
nisam ni ja
Znaci nista ni od mog kupona , a bas mi ga je sestra lijepo, citko ispunila
..... trebali ste dati i neke sporedne nagrade, majice npr... ali sta je tu je
Ja sam iz VŽ-a Jooojx....
dobio tatin sin :D
A shit, tek sam sad došao na forum i slučajno vidim da je iphonček otišao negdje u Zagorje valjda ...
A ja k'o idiot svaki dan provjeravam na BOL webu da li sam dobio ...
Šteta, taj ( ili ta ) koji ga je dobio ga sigurno neće znati cijeniti kao ja ...
Nema kraja nepravdama ...
Za sada možemo samo reći da je iz sjeveroistočnog dijela Hrvatske...
A zna li se koje su utjesne nagrade? :D
Pa stavi ovu recenziju na odgovarajuće mjesto, na www.bug.hr/digitalije, da je i drugi lakše uoče i da ti je komentiraju!
d.
može se znat koje su utješne nagrade i da li su dobitnici već kontaktirani ili još nisu?
može se znat koje su utješne nagrade i da li su dobitnici već kontaktirani ili još nisu?