Bing ispred Yahooa

poruka: 39
|
čitano: 7.361
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bing ispred Yahooa".
17 godina
neaktivan
RE: Bing ispred Yahooa
Dženan kaže...
Geek kaže...

Kolko je uložen u razvoj Binga, ako će u promociji biti uložen tolik novac?

U razvoj 20, a u reklamu 200, to je majkrosoftov recept :D
Ne samo majkrosoft, čak i farmaceutske kompanije troše puno više novaca na promociju i oglašavanje nego na istraživanja i razvoj prema istraživanju u SADu.
17 godina
neaktivan
Bing ispred Yahooa

Testirajte koja vam tražilica daje najbolje rezultate! Glasujete između tri tražilice za najbolji rezultat bez da znate koja je koja (Google, Yahoo, Bing). BlindSearch

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
 oh ne! Ne bismo zeljeli takav neposten potez Microsofta, jer znamo koja je defaultna trazilica na Firefoxu, i njezino stavljanje kao homepage uopce nije neposteno. Ah ti monopolisti.
Straaasno, skroz se vrtimo u krug. Najbolje bi bilo da Microsoft pocne tude proizvode raspacavat, jer ipak, nije fer sto je Microsoft tak poznat, jel, njima je sve palo s neba. Oh cekaj, mozda i nije? Nek stavljaju sta god zele u svoj OS. Nitko vas ne tjera da ga koristite. Tocka.
Apsolutno se slažem.
17 godina
protjeran
DragonShit kaže...

Testirajte koja vam tražilica daje najbolje rezultate! Glasujete između tri tražilice za najbolji rezultat bez da znate koja je koja (Google, Yahoo, Bing). BlindSearch

Meni u dva pokušaja ispadne google, u trećem yahoo. Kao što sam pretpostavljao, google i yahoo odgovaraju mojim upitima, tj. najbolje odgovoraju onome što mi treba u datom trenutku.
bing je ispuhani balon, ali tako nešto treba Microsoftu da zaokruži cjelinu u svojoj ponudi.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Probao, ispao je Google. Ali moram priznati da sam se dugo dvoumio izmedju Googlea i Yahooa. Glupi Bing sam odmah odbacio.
16 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Haha, nice ali meni nijedna ne prikazuje Bug stranicu kao odgovor, ali kad odem na bing ili google odmah nađe
90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
DragonShit kaže...

Haha, nice ali meni nijedna ne prikazuje Bug stranicu kao odgovor, ali kad odem na bing ili google odmah nađe
 Zato sto kad pita kroz blindsearch misli da si u Americi, a ne u Hrvatskoj. Moras pitati neko pitanje koje nije lokalnog karaktera nego globalnog. Npr. neke drivere, download i sl. Probaj naci firmware OS 3.0 za iPhone.
16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
 Zato sto kad pita kroz blindsearch misli da si u Americi, a ne u Hrvatskoj.
Uh, ne samo što je loš nego je i glup, ovo gore dokazuje.
Ja na googleu mogu tražiti na com domeni, na si domeni, na japanskoj domeni i nači će nešto hrvatsko na prvo mjesto :D
Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
17 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
virtualAThome kaže...
  Zato sto kad pita kroz blindsearch misli da si u Americi, a ne u Hrvatskoj.
Uh, ne samo što je loš nego je i glup, ovo gore dokazuje.
Ja na googleu mogu tražiti na com domeni, na si domeni, na japanskoj domeni i nači će nešto hrvatsko na prvo mjesto :D
Ili si nešto pobrkao ili nisi probao Bing. To što si napisao za Google vrijedi i za Bing (možeš odabrati bilo koji jezik i kada upišeš npr. bug, na prvom mjestu će biti bug.hr). Ako si mislio na Yahoo onda si u pravu. Ako si mislio na Blindsearch, to nije tražilica nego služi za testiranje rezultata pretraživanja između Google, Yahoo i Bing (sva tri daju rezultate na engleskom).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice