Odmah potpisujem 10 bodova :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se da ti je jasno da ovaj broj bodova nije usklađen s brojem bodova koji se realno mogu osvojiti na terenu?
Nadam se da ti je jasno da ovaj broj bodova nije usklađen s brojem bodova koji se realno mogu osvojiti na terenu?
Što znači "realno"?
18 bodova je u igri.
Što znači "realno"?
18 bodova je u igri.
Da, toliko može osvojiti onaj tko SVE pobijedi - u utakmicama. Ali ovdje ocjenjivači nisu imali limitirani broj bodova, niti su se igrale utakmice - tako da se teoretski moglo dogoditi da SVI imaju po 18 bodova na kraju (da su ocjenjivači svakome dali maksimalnu ocjenu u obje kategorije). Praktično je u ovom glasanju žiri imao na raspolaganju duplo više bodova, nego li ih se može osvojiti u LP.
Bez ove nule?
Ili jedinice?
Da znam da dinamo može i bolje, ipak je prvi u HNL-u i ima veliku pobjedu nad Lokomotivom od 4:0.
Arsenal je tek četvrti na tablici premier lige i zadnju je dobio samo 2:0 protiv Stoke Citya (svi znamo da su kanta za napucavanje za razliku od lokomotive)
:)
neka ste i i napisali clanak o lp :thumbs up: mandzukic im zabio gol :facepalm:
Da znam da dinamo može i bolje, ipak je prvi u HNL-u i ima veliku pobjedu nad Lokomotivom od 4:0.
Arsenal je tek četvrti na tablici premier lige i zadnju je dobio samo 2:0 protiv Stoke Citya (svi znamo da su kanta za napucavanje za razliku od lokomotive)
:)
Ajmo biti realni,Dinamu su Dila Gori i slični klubovi preteški protivnici a kamoli Arsenal ili Bayern.
Mislim da će njihov broj bodova na kraju biti 0 ili eventualno 1 bod protiv Olympiacosa
Arsenal je prije nekih 3-4 godine po meni imao puno bolju i funkcionalniju web stranicu nego danas što ima...
Ljudi neznam ja malo pogledo Dinamovu stranicu (nisam dizajner samo developer), al dal je netko otvorio konzolu tamo?..Pa sve
pljušti od grešaka, nadalje default-na stranica ima 196 zahtjeva halllo (skripte znaci nisu spajane..nisam gledao dal su minmizirane).
Je cool nove tehnologije su koristene kao (Bootstrap, Modernizr,angular,requirejs,html5 shivo-vi,kendo).. al ima tamo jos masu posla :)
And by the way... sada sam resetirao lozinku na Bug-u i pogodite uopce nije hashirana :)
jel ima kakav prijenos juniora arsenala i dinama danas u 4 sata?
Dinamo bolji u loptanju nego u web designu.
Pogledajte semafor :)
Ipak je dinamo za sada drugi na tablici (ne mislim na HNL)

Dinamo opet iznad očekivanja