Appleova tužba protiv Samsunga

poruka: 151
|
čitano: 14.088
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleova tužba protiv Samsunga".
16 godina
neaktivan

Dok je moj nekadašnji ericsson t68 imao ikone ajfon nije bio ni u planu :p

bug caruje, um klade valja

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

čudno što još uvijek nitko nije tužio Bug zbog imena Bug :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Appleova tužba protiv Samsunga
Sinatra kaže...

Galaxy S je loša i jeftina kopija iPhonea i to je valjda svima jasno kad kupuju telefon.

Pa jesi ti čovječe, mazohist?nisam siguran, to sam te možda već pitao jednom Vidim, nisi glup, znaš sricati složene rečenice i pisati dugačke elaborate, pa mora da namjerno ispljuneš ovakve morbidne tvrdnje.

Edit: Ups, sad skužih da tema ima 4 stranice... A nema veze.

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 19:55 (trackmanijak).
16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Po čemu je daleko iznad iphona?Po kopiranju menija,docka,home buttona,kućišta?

Po baterije koja je koliko puta bolja na ip4 nego na androidu?Po gps koji ne radi ok na galaxy s?Po bljeskalici?I zato kaj trebaš root da bi popravio gps,lag...

Inače je ok uređaj,dobar ekran ali je samsung pretjerao s kopiranjem i željom da bude isti kao iphone ?

Po čemu je android suprerioran?po fragmentaciji,po kvaliteti aplikacija po tomu kaj mobiteli ako im se proivođač smili izbaci update?

Koliko je updatea izašlo za galaxy s?1.

A za iphone 4 od ljeta više od 5.

Poslat ću ti poslije video da nema padanja signala,to je prenapuhano.Zato kaj su stavili antenu na rubove to je samo dobro koliko je puta brži gps na iphonu 4,dosta više lovi wifi,i lovi mi 3g signal kod mene doma dok tvoj galaxy s je na dial upu(edge)

To kaj postoje osobe koje imaju para i troše na gluposti nije apple kriv.TO ti je svijet.

Pogledaj što je u svijetu i šta se događa i kakvhi budala sve ima.

To ne znači da su iphone korisnici budale.Naprotiv moj frend ima ip4 i stric i još jedan frend koji su uspješni u životu(stric mi predaje u srednjoj)i dosta su pametniji od jednog susjeda koji ima galaxy s i uopće ga nezna koristit i kaže da je odličan da mu baterija traje tjedan dana kad samo ima 5-6 poziva na tjedan i uopće ne koristi net i sve ostalo ionak ima i300.

Onda kaj radi htc?Izbaci desire koji ima dosta greška(multitouch,baterija,kvaliteta kućišta,mala memorija,ekran koji se ništa ne vidi po svijetlosti..itd)i onda za par mjeseci izbaci desire hd{#}

Trebaju svake godine izbacivat novi iphone zbog konkurencije dok konkurencija izbacuje svakih pola godine nove mobitele i ovi stari su out.

Da istina da sliči iphoneu i to jako, ali to je sve, jer hardware i software su onakvi kakve apple može sanjati.

da sad kao izbacili budu dual core iphone 5, pa ima već dual core mobova vani.

ništa novo, jer sad apple kopira. kao imat će nfc? ima nfc mobova vani, opet apple kopira. veći ekran? opet apple kopira...

po čemu zaključuješ da iphone bolje lovi signal? ja lovim hsdpa bez problema.

a da mi ostali koi nemamo iphone smo glupi, da jesmo priznajem jer mi budale se čak usuđujemo mjenjati ikone, i zamisli idiote čak se usuđujemo mjenjat launchere i teme na androidu, pravi debilizam. 

ali s druge srane pametni iphone korisnici, bulje i mali ekran, surfaju na safariju koji je nula prema android stock browseru, a pogotovo prema operi i dolphinu.

kaj radi htc? pa izdaje odičan uređaj koji su zamisli budale proglasile mobom godine, zamisli ti to, kak se samo usuđuju.

i da za par mjeseci izbaci desire hd s kojim se iphone ne može ni usporedit jer ima veći ekran,  kvalitetnije kučište od iphonea ( meni pao na poslu na pločice s 2 metra i niti ogrebotine, frendu pao i puklo staklo, stvarno vam je kvalitetan dizajn), multitouch odličan, ekran odličan jer je precizan, osjetljiv i radi odlično...

a na kraju vi appleovci niste niakd zadovoljni, kad samsung izbaci galaxy dizajn ne valja jer podsjeća na iphone, kad izađe novi htc opet ne valjda jer je previše "htc"ovski...

ajde  opametite se i ne pišite gluposti, ako vam odgovara iphone neka, ako nekom odgovara android njegova stvar ko ste vi da se***e po nekom i nečem?

v

hobi: androidhr.blogspot.com
17 godina

Sry ali safari daleko točnije i fluidnije otvara stranice od androidovog stocka, opere i dolphina. Opera pola stranica ne otvori kako spada (primjer recimo isvu studomata di ja nemogu prokleti ispit prijavit preko nje), a dolphin je gadan do zla boga i prenatrpan drekovima koji ga usporavaju i nepotrebni su iliti meni je neupotrebljiv. Jedino što mi se zbilja sviđa više od Safarija je Firefox Mobile za android, još je u beti a već ubija.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Ezio kaže...

Dodatan plus nakon što kupiš android je da se automatski učlaniš u klub mrzitelja iphonea, htio ti to ili ne. Članstvo je besplatno, samo moraš tu i tamo posrati nekog ajfonovca na forumu. Ali si kul!

Ti si obicna iskompleksirana budala koja misli da je zbog iPhonea cool i da mu zbog toga svi zavide i mrze ga. Tvoj iPhone te ne cini nicim posebnim i boljim od drugih da bi njime izazivao zavist i mrznju.

Fakat vas svakakvih ima...

Imam HTC Desire i Google Nexus S. Zena mi ima iPhone 3G (trenutno telefon sluzi malom za igranje) i iPhone 4 kojeg koristi.

Ne, ne mrzim ju jer nemam razloga (zaboravimo cinjenicu da mi je zena {#} ) jer isprobavajuci ih sve vidim da je moj Nexus (a isto tako i Desire) naocigled brzi telefon i ugodniji za koristenje. Mozda nema "cool faktor" kao iPhone, ali za koristenje kao smartpone je neusporedivo prakticniji.

I bez obzira sto koristim Android telefone koliko sam "hater" Applea dovoljno govori da ju vec neko vrijeme nagovaram da joj "jako treba MacBook Pro" kako bi imao razloga i njeno odobravanje za nabavku istog {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Ezio kaže...

Dodatan plus nakon što kupiš android je da se automatski učlaniš u klub mrzitelja iphonea, htio ti to ili ne. Članstvo je besplatno, samo moraš tu i tamo posrati nekog ajfonovca na forumu. Ali si kul!

Ti si obicna iskompleksirana budala koja misli da je zbog iPhonea cool i da mu zbog toga svi zavide i mrze ga. Tvoj iPhone te ne cini nicim posebnim i boljim od drugih da bi njime izazivao zavist i mrznju.

Imam HTC Desire i Google Nexus S. Zena mi ima iPhone 3G (trenutno telefon sluzi malom za igranje) i iPhone 4 kojeg koristi.

Ne, ne mrzim ju jer nemam razloga (zaboravimo cinjenicu da mi je zena {#} ) jer isprobavajuci ih sve vidim da je moj Nexus (a isto tako i Desire) naocigled brzi telefon i ugodniji za koristenje. Mozda nema "cool faktor" kao iPhone, ali za koristenje kao smartpone je neusporedivo prakticniji.

I bez obzira sto koristim Android telefone koliko sam "hater" Applea dovoljno govori da ju vec neko vrijeme nagovaram da joj "jako treba MacBook Pro" kako bi imao razloga i njeno odobravanje za nabavku istog {#}

Hmmm, mislim da je to mislio sarkastično... {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 21:53 (MusicWoman).
16 godina
Mauro kaže...
Ezio kaže...

Moj čovjek. Svaka čast.

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina

I bogu ste vise dosadili.

To da svaki ima svoj +/- (doduse apple te malo vise opali po dzepu za svoj + jel...), ni govora.

Evo kao i kolega gore ja imam Nexus S, a zena mi IP4.

Meni je Nexus S (prije njega One), nezamjenjiv, i neusporedivo bolji kao poslovni mob od Iphonea, zeni mi je "kmplicirana glupost kojoj nezna ni kameru upalit", a IP4 super (koji sam joj ja kupio....).

I svakom svoje....

Tuzba je interesantna jer je Samsungu Apple najveca musterija skoro, a firma koja je izgradila ime na izbacivanju "napokon funkcionalnih tudih ideja" ocito misli da ima sanse u sudskom sporu vezanom za intelektualno vlasnistvo....o tome naravno 2/100 postova, jer su se svi nasli braniti svoj mob kao da im je cast u pitanju....

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
jpelko2 kaže...

Po čemu je daleko iznad iphona?Po kopiranju menija,docka,home buttona,kućišta?

Po baterije koja je koliko puta bolja na ip4 nego na androidu?Po gps koji ne radi ok na galaxy s?Po bljeskalici?I zato kaj trebaš root da bi popravio gps,lag...

Inače je ok uređaj,dobar ekran ali je samsung pretjerao s kopiranjem i željom da bude isti kao iphone ?

Po čemu je android suprerioran?po fragmentaciji,po kvaliteti aplikacija po tomu kaj mobiteli ako im se proivođač smili izbaci update?

Koliko je updatea izašlo za galaxy s?1.

A za iphone 4 od ljeta više od 5.

Poslat ću ti poslije video da nema padanja signala,to je prenapuhano.Zato kaj su stavili antenu na rubove to je samo dobro koliko je puta brži gps na iphonu 4,dosta više lovi wifi,i lovi mi 3g signal kod mene doma dok tvoj galaxy s je na dial upu(edge)

To kaj postoje osobe koje imaju para i troše na gluposti nije apple kriv.TO ti je svijet.

Pogledaj što je u svijetu i šta se događa i kakvhi budala sve ima.

To ne znači da su iphone korisnici budale.Naprotiv moj frend ima ip4 i stric i još jedan frend koji su uspješni u životu(stric mi predaje u srednjoj)i dosta su pametniji od jednog susjeda koji ima galaxy s i uopće ga nezna koristit i kaže da je odličan da mu baterija traje tjedan dana kad samo ima 5-6 poziva na tjedan i uopće ne koristi net i sve ostalo ionak ima i300.

Onda kaj radi htc?Izbaci desire koji ima dosta greška(multitouch,baterija,kvaliteta kućišta,mala memorija,ekran koji se ništa ne vidi po svijetlosti..itd)i onda za par mjeseci izbaci desire hd{#}

Trebaju svake godine izbacivat novi iphone zbog konkurencije dok konkurencija izbacuje svakih pola godine nove mobitele i ovi stari su out.

Da istina da sliči iphoneu i to jako, ali to je sve, jer hardware i software su onakvi kakve apple može sanjati.

da sad kao izbacili budu dual core iphone 5, pa ima već dual core mobova vani.

ništa novo, jer sad apple kopira. kao imat će nfc? ima nfc mobova vani, opet apple kopira. veći ekran? opet apple kopira...

po čemu zaključuješ da iphone bolje lovi signal? ja lovim hsdpa bez problema.

a da mi ostali koi nemamo iphone smo glupi, da jesmo priznajem jer mi budale se čak usuđujemo mjenjati ikone, i zamisli idiote čak se usuđujemo mjenjat launchere i teme na androidu, pravi debilizam. 

ali s druge srane pametni iphone korisnici, bulje i mali ekran, surfaju na safariju koji je nula prema android stock browseru, a pogotovo prema operi i dolphinu.

kaj radi htc? pa izdaje odičan uređaj koji su zamisli budale proglasile mobom godine, zamisli ti to, kak se samo usuđuju.

i da za par mjeseci izbaci desire hd s kojim se iphone ne može ni usporedit jer ima veći ekran,  kvalitetnije kučište od iphonea ( meni pao na poslu na pločice s 2 metra i niti ogrebotine, frendu pao i puklo staklo, stvarno vam je kvalitetan dizajn), multitouch odličan, ekran odličan jer je precizan, osjetljiv i radi odlično...

a na kraju vi appleovci niste niakd zadovoljni, kad samsung izbaci galaxy dizajn ne valja jer podsjeća na iphone, kad izađe novi htc opet ne valjda jer je previše "htc"ovski...

ajde  opametite se i ne pišite gluposti, ako vam odgovara iphone neka, ako nekom odgovara android njegova stvar ko ste vi da se***e po nekom i nečem?

v

Sliči potpuno isto iphonu 3gs to jednostavno nemožeš osporit.

Čak i glaaxy tab IMA ISTI DOCK connector kao i Ipad i iphone.Gdje im je njihov micru usb standard?

Čak i paše kabel od iphona na galaxy tab{#}

Zaključujem da bolje lovi signal jer sam imao nekoliko mobitela i vidim očiglednu razliku.Galaxy tab i 5800 nokia imaju slabi wifi dok desire x10 imaju ok dok iphone 4 ima vrlo dobar,desire hd nisam probao ali je dobar mob dosta su toga popravili od desirea(multitouch,viša memorija,touhcreen tipke ove mi nisak nisu odgovarale na desireu.

Oni izbacuju novi iphone svaki lipanj i to je ok to kaj konkurencija ima nešto prije dual core to nije baš bitno jer je iphone 4 i ovak brz i nema aplikacija optimiziranih za dual core proc.

I ima ti samo lg optimus dual core,dok htc i samsung valjda čekaju svibanj,lipanj čekaju bolje rečeno apple(galaxy s 2 je najavljen u velejači a još nije izašao a skoro će svibanj).

Nfc nitko ne koristi i veći ekran to je već dosta prožvakano svaki svakog kopira ali taj samsung je kralj među kraljevima.Tako bi se isto reklo za prednju kameru na smartphonovima istina bilo je par mobitela s prednjim kamerama ali ništa što bi radilo out of box i onda kad je apple izbacio iphone 4 s prednjom kamerom onda svi dobivaju prednje kamere(novi htc-ovi..itd)Isto vrijedi za tablete.Oni su ti preokrenuli mobilni segment.

Nitko ti ne brani da radiš s mobom kaj hoćeš tako ima i jb ako još u potpunosti iskoristit iphone.

Safari je ok na iphonu sad je dosta brže kad je izašao 4.3

Pogledaj si stojine usporedbe safai vs android browser podjednaki su.Safari ima bolji touch,bolje tabove,fluidnije dok android je malo brži ima full screen i dosta postavki.

Meni je ekran taman i išao bi do negdje 3.7" ovih 4.3 je mi previše neću imat ciglu makar je tebi to ok imat meni nije.

To sam proglašenjem mobitela godine je velik fail.Da donio je neke promjene ali i galaxy s je i bolji a gdje su desire hd iphone 4.

Neznam kak su mogli njega izabrat.

Meni bolje odgovara iphone 4 i desire hd mi je prevelik ako je tebi desire hd onda ok ja nemam ništa protiv toga.

Izbacuje galaxy s koji je 90% sličan s iphonom pa tko nebi to skužio?

Svaki mob nekomu odgovara.Htc desire hd nisam probao ni netrebam jer mi je iphone 4 u svemu dovoljan ima najbolji ekran na tržištu,dosta memorije,dosta aplikacija bolju bateriju i kameru napram desire hd.TO je moje mišljenje stalno gledam desire hd i nekoiko tema i vidim mišljenje ljudi i dosta sam mobitela sprobao.

Ja sam samo rekao da dosta sliči iphonu galaxy s i onda su me napadali korisnici desirea nisam ništa rekao krivo rekao sam svoje mišlenje u vezi desire i sa nikim nejdem u sukob to kaj ima par budala koji bi se stalno svađali na obje strane to nisam ja kriv.

15 godina
Mauro kaže...
Ezio kaže...

Ti si obicna iskompleksirana budala ....

Ma LOL

16 godina
neaktivan
Haha ako se nekad ne mozete sjetit vica samo pogledajte komentare appleovaca na forumu i morate se nasmijat.
Iphone fluidniji? Pa mozda u nekim stvarima ali ne u igrama koje toliko spominjete, tako da sakrijte svoje iphone kaj se igara tice.
Safari bolji od ostalih? Pa vidi se koliko ste zaostali ako vam je najbolja beta firefoxa koja ne valja. Dolphin neki nisu ni isprobali, a stock browser pojede safari, probao sam ih i usporedio, kad dhd otvori stranicu safari jos ni pola nije otvorio.
A od svih najvise volim one koji nisu isprobali nista osim iphonea ali najpametniji su.
Ali opet postujem misljenje onih koji su probali ono o cemu pricaju, dok s druge strane ima onih koji su isprobali ali negiraju da ima bolje od applea. I kolko god neki nece priznat apple kopira kolko i svi ostali.
A neki velicaju retinu a nemaju pojma o kakvom se ekranu radi glavno da je retina.
Nedavno sam gledao video usporedbe ekrana gdje su pustili isti video na iphoneu 4 i neki s amoledom,ali sakrili su uredaje samo su se vidjeli ekrani , i vecina ljudi je pokazala na isti uredaj kao to se vidi, zarke boje, odlicna slika, najbolji ekran na trzistu ... a na kraju je ispalo da je to bio uredaj a amoled ekranom.

I kolko god vi pricali da je i4 najbolji mob, nije, a i nije vam neka tvrdnja da iphone ima bolju tipkovnicu, jer varate se, ja na dhdu imam odlicnu stock tipkovnicu s hrvatskim znakovima i bez skidanja drugih tipkovnica s marketa.

Onda otkud vam da treba root da instaliram aplikacije na sd? To nije istina, sve aplikacije kojima su developeri omogucili da idu na sd, imam, pogodite, na sdu, bez roota.

0 4 hvala 0
15 godina
nsoul kaže...
Haha ako se nekad ne mozete sjetit vica samo pogledajte komentare appleovaca na forumu i morate se nasmijat.
Iphone fluidniji? Pa mozda u nekim stvarima ali ne u igrama koje toliko spominjete, tako da sakrijte svoje iphone kaj se igara tice.
Safari bolji od ostalih? Pa vidi se koliko ste zaostali ako vam je najbolja beta firefoxa koja ne valja. Dolphin neki nisu ni isprobali, a stock browser pojede safari, probao sam ih i usporedio, kad dhd otvori stranicu safari jos ni pola nije otvorio.

Pa naravno da je fluidniji. A pogotovo u igrama. Igre na ostalim mobitelima su jad i bijeda u odnosu na iphone 4. To je činjenica koju svi znaju pa stvarno nije lijepo od tebe da lažeš.

16 godina
protjeran
Ezio kaže...
nsoul kaže...

Pa naravno da je fluidniji. A pogotovo u igrama. Igre na ostalim mobitelima su jad i bijeda u odnosu na iphone 4. To je činjenica koju svi znaju pa stvarno nije lijepo od tebe da lažeš.

zao mi je ali tegra 2 eksluzive su daleko graficki ispred bilo cega sta ios nudi, a sto se svega ostalog tice(kontrole, gameplay itd...) su sve igre na mobovima vise manje smece (sto kompleksnije, to gore, a kontrole za bilo sta osim nekih casual igri tipa angry birds su cista katastrofa)

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
protjeran
grimyHR kaže...
Ezio kaže...

zao mi je ali tegra 2 eksluzive su daleko graficki ispred bilo cega sta ios nudi, a sto se svega ostalog tice(kontrole, gameplay itd...) su sve igre na mobovima vise manje smece (sto kompleksnije, to gore, a kontrole za bilo sta osim nekih casual igri tipa angry birds su cista katastrofa)

Morao se javit i dezurni strucnjak za sve. Ajde sad nabroji te naslove za android koji se graficki mogu mjerit sa Real Racingom 2 ili RAGE-om ili Infinity Bladeom?

Ovo za kontrole je jos gluplje i vjerojatno je posljedica tvoje izlozenosti symbianu. Upravljanje koristenjem ziroskopa/akcelerometra pruza ogromne mogucnosti kreativne primjene u igrama, al to tebi naravno nije jasno..

17 godina
neaktivan

nsoul suzdrži se od svojih patetičnih komentara. apple radi jako solidan hardware ali prava snaga im je u softwareu. Android je solidan OS ali daleko je od kompletnosti i ponude iOSa i integracije hw i sw koju apple nudi. 

što se ove tužbe tiče http://thisismynext.com/2011/04/19/apple-sues-samsung-analysis/ mislim da je vrlo izgledno da će apple iskopati neku nagodbu u najgorem slučaju i izgrepsti nešto od samsunga jer su u nekim stvarima malo pretjerali sa sličnostima. O nagodbi i iznosima vjerojatno nećemo ni čuti u medijima ... apple je u svakom slučau u prednosti ovdje i strateški i svakako tako da će samsung popustiti. Prevelik i prevažan su im kupac da im se zamjere.

A.

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
nsoul kaže...

haha jako si duhovit, stvarno.igre na ostalom mobitelima su jad i bijeda? haha, pa ova tvoja izjava je jadna. a ne znam koji svi to znaju? ti i jos par ljudi? haha,hvala na vicu.

16 godina
protjeran
ansha kaže...
grimyHR kaže...
Ezio kaže...

Morao se javit i dezurni strucnjak za sve. Ajde sad nabroji te naslove za android koji se graficki mogu mjerit sa Real Racingom 2 ili RAGE-om ili Infinity Bladeom?

Ovo za kontrole je jos gluplje i vjerojatno je posljedica tvoje izlozenosti symbianu. Upravljanje koristenjem ziroskopa/akcelerometra pruza ogromne mogucnosti kreativne primjene u igrama, al to tebi naravno nije jasno..

a kakve tek mogucnosti pruza gamepad... a to za kontrole je posljedica moje izlozenosti desireu i ip4

a naslove si trazi sam, bilo koja tegra 2 eksluziva je u pitanju, jbg, jednostavno je pitanje ciste snage grafickog procesora ovdje u pitanju

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
artfull kaže...

nsoul suzdrži se od svojih patetičnih komentara. apple radi jako solidan hardware ali prava snaga im je u softwareu. Android je solidan OS ali daleko je od kompletnosti i ponude iOSa i integracije hw i sw koju apple nudi. 

što se ove tužbe tiče http://thisismynext.com/2011/04/19/apple-sues-samsung-analysis/ mislim da je vrlo izgledno da će apple iskopati neku nagodbu u najgorem slučaju i izgrepsti nešto od samsunga jer su u nekim stvarima malo pretjerali sa sličnostima. O nagodbi i iznosima vjerojatno nećemo ni čuti u medijima ... apple je u svakom slučau u prednosti ovdje i strateški i svakako tako da će samsung popustiti. Prevelik i prevažan su im kupac da im se zamjere.

o pateticnosti bi mogli pricati. tvoja stvar jer ne vidis dalje od nosa. solidan hadware? ajd molim te, pogledaj benchmark iphonea i ostalih pa nebudes gluposti pisao, ali to se moze samo cut od tebe, glupost.

15 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Zna se da Galaxy S kupuju ljudi s malo mozga i koji se razumiju u tehniku. Nitko nije glup da daje duplo više novca samo za marku.

Slični su uređaji, ali razlika u cijeni je ogromna.

Ako vas baš zanimaju razlike:

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php

I imate masu videa na youtube-u. Svi će vam potvrditi da je na kraju ipak Galaxy malo bolji stroj.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 23:14 (popstar).
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
artfull kaže...

o pateticnosti bi mogli pricati. tvoja stvar jer ne vidis dalje od nosa. solidan hadware? ajd molim te, pogledaj benchmark iphonea i ostalih pa nebudes gluposti pisao, ali to se moze samo cut od tebe, glupost.

benchmark? ti gledaš neke benchmarke kad kupuješ smartphone? kakav benchmark? u čemu? nhf al ti si lud :D ajfon je i dalje najjači ili top 2-3 modela, ovisno o preferencama u svemu što je bitno, upotrebljivosti, kvaliteti ts i ekrana, odazivu i fluidnosti OSa, integriranim aplikacijama, izboru aplikacija i kompatibilnosti, izradi, bateriji etc etc ... o dojmu i kvaliteti izrade i materijala mislim da ne treba pisati.

Ne kažem da su samsungovi ili htc-ovi androidi loši, dapače, al iPhone + iOS i dalje imaju ukupnu prednost za većinu uobičajenih korisnika sa prosječnim potrebama.

A.
15 godina
protjeran
grimyHR kaže...

a kakve tek mogucnosti pruza gamepad... a to za kontrole je posljedica moje izlozenosti desireu i ip4

a naslove si trazi sam, bilo koja tegra 2 eksluziva je u pitanju, jbg, jednostavno je pitanje ciste snage grafickog procesora ovdje u pitanju

Ti ih spominjes pa bi bilo u redu da ih ti i potrazis. Mislim da ce te u potrazi malo kociti nepostojanje istih, ali sretno ti ;)

17 godina
neaktivan

tegra degra ... tegra2 je jeftino rješenje koje bi trebala biti nešto brža od starog PowerVr u ajfonu i iPadu 1 ( PowerVR SGX 535 ) , a po optimizaciji u androidu tj u praksi je najčešće lošija, a grafika u iPadu2 -  PowerVR SGX543MP2 B ( iOS ) čisti pod sa tegrom2. 

Kao što je netko rekao, samsung skupo prodaje A5 appleu, a jeftino kupuje tegru 2 koju stavlja u svoje proizvode. 

A.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanimljivo, u postovima u kojima piše da je glaxy S bolji opd iPhone-a je brdo thumb up-ova, a u postovima u kojima piše da je iPhone bolji od galaxy S-a, je brdo thumb down-ova.

Pa se onda izvlačite da niste fanboyevi :)

BTW: Ja ću tužit Apple, zato jer su pokrali raspored ikona od mene xD

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

1 0 hvala 0
17 godina
artfull kaže...

tegra degra ... tegra2 je jeftino rješenje koje bi trebala biti nešto brža od starog PowerVr u ajfonu i iPadu 1 ( PowerVR SGX 535 ) , a po optimizaciji u androidu tj u praksi je najčešće lošija, a grafika u iPadu2 -  PowerVR SGX543MP2 B ( iOS ) čisti pod sa tegrom2. 

Kao što je netko rekao, samsung skupo prodaje A5 appleu, a jeftino kupuje tegru 2 koju stavlja u svoje proizvode. 

U pogledu teoretke sirove snage čini mi se da je tegra ipak jača, problem je što se ista još nije u potpunosti iskoristila, a kako stvari stoje zbog određenih ograničavajućih faktora Androida (svi ozbiljniji game developeri ga i dalje izbjegavaju zbog fragmentacije i slično) pitanje da li i hoće.

a ti nsoul ili kako već, divni su ti benchmarci kad ja uzmem svoje Desire i 3gs, pokrenem Angry Birdse i dođe mi da plačem kad usrani angry birds i dalje radi bolje na 3gs-u. Doduše imam osjećaj da one reklame dodatno pridodaju framedropu. Jel netko zna neki adblocker koji blokira reklame u istima na Desireu? (host file ili nešto slično)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 23:55 (nCh!).
14 godina
protjeran

Koliko pričate o tim telefonima imam velike sumnje u opstanak ljudske vrste.

Zaljubljeni ste u te plastično-aluminijske igračke. Jadne vam cure i buduće žene kad s toliko žara i ljubavi pričate o tim igračkama koje u krajnjoj liniji služe za slanje sms, pozive ili kao mp3 player.

p.s. Onaj koji mi kaže da nisu igračke, doći ću mu osobno na vrata i opaliti jedan wake up šamar.

$this->db->where->('I don't have a clue');

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
Tako bi se isto reklo za prednju kameru na smartphonovima istina bilo je par mobitela s prednjim kamerama ali ništa što bi radilo out of box i onda kad je apple izbacio iphone 4 s prednjom kamerom onda svi dobivaju prednje kamere(novi htc-ovi..itd)Isto vrijedi za tablete.Oni su ti preokrenuli mobilni segment.

Zaista nisam imao namjeru opet se uključivati u ove rasprave, ali ovo mi je naprosto nevjerojatno... Tebi 3G videopoziv nije nešto što radi out-of-the-box?? Tebi je 625 mobitela, od toga 481 prije 2010., koliko ih GSMArena poznaje sa prednjom kamerom, par mobitela? I radi, za razliku od Appleove implementacije, kad si mobilan, preko 3G mreže, što bi se moglo nazvati prednošću za jedan mobilni uređaj. Vaš fanboyizam stvarno ne poznaje granica. Dajte malo objektivnosti, pobogu, ovo je naprosto smiješno čitati.

15 godina

Ma koje cure rofl.Daj ih pogledaj....nisu ti cure vidli..svršavaju na taj hardver budaletine ko da žive od njeg i ak tu brane apple il ostale proizvođače.Točno kaj i ove kompanije žele..hebeni isprani mozgovi.Umjesto da se tu prepucavate odite radit koji *urac...il lovit cure.Hebo vas telefoni.Bude vam valjda jedan dan došlo to u glavu i budete obračali pozornost na važen stvari a ne na ove gluposti.

16 godina
neaktivan

Ja nemam nit samsung nit iphone ja imam dancall ali kad taj opali po glavi više boli nego samsung i iphone zajedno :p

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
jpelko2 kaže...
Tako bi se isto reklo za prednju kameru na smartphonovima istina bilo je par mobitela s prednjim kamerama ali ništa što bi radilo out of box i onda kad je apple izbacio iphone 4 s prednjom kamerom onda svi dobivaju prednje kamere(novi htc-ovi..itd)Isto vrijedi za tablete.Oni su ti preokrenuli mobilni segment.

Zaista nisam imao namjeru opet se uključivati u ove rasprave, ali ovo mi je naprosto nevjerojatno... Tebi 3G videopoziv nije nešto što radi out-of-the-box?? Tebi je 625 mobitela, od toga 481 prije 2010., koliko ih GSMArena poznaje sa prednjom kamerom, par mobitela? I radi, za razliku od Appleove implementacije, kad si mobilan, preko 3G mreže, što bi se moglo nazvati prednošću za jedan mobilni uređaj. Vaš fanboyizam stvarno ne poznaje granica. Dajte malo objektivnosti, pobogu, ovo je naprosto smiješno čitati.

Prije to gotovo nitko nije koristio uglavnom jedanput nije bilo 3g mreže skoro pa nigdje,10mb je bilo 200kn.

Pa daj mi reci kako si to koristio?

Sad su u posljednih godina isćeznule prednje kamere i onda kad apple stavio u iphone 4 onda si stavljaju ovako skoro pa svi novi imaju prednju kameru.Zašto nije imao desire,desire hd ili neki drugi mob koji je izašao u 2010 ili 2009 godini?

Ja govorim o smartphonovima a ne prije da apple uvijek sve popularizira i onda drugi kopiraju.Evo ti primjer ipod,tableti,appstore,mobilni os na touch,multitouch..itd

Napominjem nisam apple fan nikad nebih kupio macbook ili nešto od deskopa od njih zato kaj me ne zanima jedino me zanima moblin segment na kojem apple vodi a konkurencija u većini slučajeva kopira.

Ove gore stvari su popularizirali nisu izmislili da nebudem opet došao na nož android korisnika.

O tim mobitelima prije iphona bi se dalo pričat uglavnom u negativnom kontekstu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice