Apple se žali na Microsoftove reklame zaključana tema

poruka: 561
|
čitano: 242.483
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple se žali na Microsoftove reklame".
17 godina
neaktivan
RE: Apple se žali na Microsoftove reklame
naxeem kaže...
1. Win korisnici, za razliku od Mac korisnika, ne prate trendove. Win OS se mijenja zbog tehničkog napretka, a ne trenda. Mislim da si ti previše kul i trendy da to razumiješ.
2. Ako smatram izjavu o bankama sranjem, glupošću i sl. onda je to tako. U redu je dok govoriš o mišljenju, ali kada izmišljaš gluposti, onda je to, kako nas već nekoliko smatra - bullshit (ako više voliš engleski).
Ako nađeš neku moju glupu izjavu, slobodno je nazovi kako hoćeš. Sranje, glupost, idiotarija i sl. Zabranjeno je samo vrijeđanje mene.

1. Mozda da, mozda ne. Radi se o prevelikoj skupini ljudi da bi ih mogli statisticki strpati u samo dvije kosare.

2. Govoreci da je ono sta ja pisem sranje, idiotizam ili sl. vrijedjas mene, sto je kako si rekao zabranjeno, pa te molim da koristis druge rijeci.

Sto se tice toga da izmisljam gluposti kad kazem da poslovna ezaba ne radi na OSX-u (i Linuxu) mozes procitati i na ovoj raspravi.

16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

J*** ga ,žali se banci ,to je njihov problem. To kaj se njima ne isplati kupovat i-ili razvijat softver za 0,001 posto tržišta nije krivica M$-a i PC-a!

Edit :

Za jednog managera si vrlo neinformiran!! NetBanking se radi u Javi ,ko kaj veli naxeem ,a ako hoćeš saznat više o Mac-u ,kreni odavde ,informiraj se malo više ,pa onda pričaj i prodaj filozofiju!!

Nije u tome da se ne isplati, nego im microsoft daje popuste zauzvrat moraju samo praviti podrsku za windowse. 

Za čitač smart kartica postoji driveri u repozitoriju linuxa, no problem ju tome da treba napisati javu aplikaciju za firefox za linux, a to banka radi a ne proizvođač čitača.

Znam zato jer sam pitao proizvođača onih čitača kartica, i on mi je tako odgovorio

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 13:44 (linuxuser).
17 godina
neaktivan
Apple se žali na Microsoftove reklame
Inače, zašto je to o sporosti sranje: zato što je sasvim jasno da je X softver spor isključivo zbog lošeg koda, a nikako OS-a. Malo je smiješno čitati da netko napiše da je bankovni softver na Windowsima spor, dok je to istovremeno platforma koja je de facto standard za igre, koje su high-performance aplikacije, za razliku od bankovnog softvera.
Kada tako nešto kažeš, sasvim je jasno da o softveru i OS-ovima ništa ne znaš.
To nije sramota ni problem sve do onog trenutka kada kreneš iste komentirati.

Ja ne komentiram 3D modelig ili sound synth aplikacije, jer o njima blage veze nemam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OK, ako ne radi, ali to je problem ZABe. Kako Splitska-banka radi?

Očito je da se tu radi o bezobrazluku banke i lošim programerima.
Bezobrazluk jer ih je briga samo za najšire tržište, a nesposobnosti programer jer su napisali softver koji je spor.
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Nije u tome da se ne isplati, nego im microsoft daje popuste zauzvrat moraju samo praviti podrsku za windowse. 

Za čitač smart kartica postoji driveri u repozitoriju linuxa, no problem ju tome da treba napisati javu aplikaciju za firefox za linux, a to banka radi a ne proizvođač čitača.

Znam zato jer sam pitao proizvođača onih čitača kartica, i on mi je tako odgovorio

A ti to možeš dokazat? Ili je to "pa to je M$ ,to se podrazumjeva"?!

Da i? Čisto sumnjam da od toliko linux usera nema nitko da to napravi! To kaj banka neće je druga priča!

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 13:57 (kizo2703).
16 godina

-od proljeća (3mj?) zaba (sve eBanke koriste isti način rada, čitaće i software..) je prebacila na novi soft. (java) neke stvari koje su bile na activeX, do tad nije bilo drugog rješenja, ... Podržan je i firefox, ali nigdje se ne spominje utils za certifikat (koji radi samo s IE) ... stariji linkovi dakle nisu relevantni, ali nisam u međuvremenu nisam pronašao potvrdu da radi. (za OSX, daju podršku 'skriveno', za linux samo smijeh...)

- tema je za razgovor, ne za pljuvanje, pa malo pišite 'mekšim slovima'.

-hvala.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pišem s broda, s iPhonea, pa ne mogu editirati poruke.

Ne misliš li, virtual, da je neodgovorno na osnovu nekog softvera suditi OS-u?
Da ja sad za OSX napišem neko smeće koje radi sporo i korisnik X zaključi da je OSX sranje jer je spor?
Glupo.
17 godina
neaktivan
Bilo je moguće. Koristio sam Javu u browserima još 1999. godine.
17 godina
neaktivan
Mrzim ovo uzastopno...
Uostalom, tko je ikada branio bankama da za Internet bankarstvo koriste desktop aplikacije i napišu klijent za svaku platformu?
16 godina
virtualAThome kaže...

Gle, ne znam za Win 7, nemam ga i ne treba mi. Licence placam, pa posto imam windows XP na jednom stroju (koji mi sluzi za igranje) na tom stroju sigurno necu placati novu licencu samo zbog trenda.

OSX je osjetno brzi od Windowsa XP i tu nema govora. Ne zaboravi da ja doma imam 5 kompova od toga 2 Maca, 2 Ubuntua i 1 Windows XP i da sve ovo govorim iz osobnog iskustva.

Pa ti čovječe uspoređuješ OS star 8 godina sa konkurentskim novijim OSevima. Pa da oni ne tuku XP, onda bi se stvarno trebali prebaciti na proizvodnju porculanskog posuđa.

Samo da ti dočaram koji si glupost izvalio s da nećeš kupovati novi Windows samo zbog trenda... Iste godine kada su izašli XP ja sam kupio računalo i imam računa od njega... Pa evo za usporedbu...

Datum: 23.04.2001.

Info Gama d.o.o

MBO: Asus Cuslc2-C, AGP 4x, FSB 133MHz - 1.679 kn

CPU: P III - 866MHz, 256KB Cache, 133 MHz - 2458,59

Cooler -88,40kn

GPU:  AGP Videal, DDR 64MB, Ge Force2 GTS, Tv-out -2154,73kn

RAM: SD RAM 128 MB, PC133 -491,72

HDD: 30,7 GB 7200RPM, 2MB Cache - 1629,86kn (kolko ono danas dođe 32GB SSD?)

Tower: ATX Midi Macon Force 350 - 397,79kn

Fax modem 56k - 221 kn

FDD 3.5" -121.55

Sound: Creative Live 1024 player, PCI, 3D surrond, bulk -541,45 kn

Optika: DVD /CD Goldstar 12/40x, 512KB Cache, 890 kn

10 674, 09 kn.

Sada za tu lovu, sklopi danas računalo, usporedi ga s ovime i shvatit ćeš što lupetaš kada uzimaš XP kao predstavnika Windowsa, a ne 7.

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan

OK, da ne citiram jednog po jednog zasto mislim da je OS X brzi od Windowsa. Radi se o sporosti otvaranja aplikacija, zatvaranja aplikacija, budjenja iz stand bya, restartanja i takvih slicnih stvari. Ne usporedjujem dvije iste aplikacije na dva kompa nego osjecaj brzine. Mjereno, moj se notebook digne u Linux za 1:30 min. (u potpunosti) dok windowsima treba 3:00 min. (dok se ne zaustave sve aplikacije u trayu).

Jedan od programa koji me posebno nervira je antivirusni softver koji mi je nuzan na windowsima, a nije na Linuxu i OS X-u. On uzasno usporava sve skupa, a nije potreban na ostalim OS-ovima osim na Windowsima.

16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

OK, da ne citiram jednog po jednog zasto mislim da je OS X brzi od Windowsa. Radi se o sporosti otvaranja aplikacija, zatvaranja aplikacija, budjenja iz stand bya, restartanja i takvih slicnih stvari. Ne usporedjujem dvije iste aplikacije na dva kompa nego osjecaj brzine. Mjereno, moj se notebook digne u Linux za 1:30 min. (u potpunosti) dok windowsima treba 3:00 min. (dok se ne zaustave sve aplikacije u trayu).

Jedan od programa koji me posebno nervira je antivirusni softver koji mi je nuzan na windowsima, a nije na Linuxu i OS X-u. On uzasno usporava sve skupa, a nije potreban na ostalim OS-ovima osim na Windowsima.

Upravo ti je Bukva reko sve :uspoređivanje XP-a sa Leopardom i Ubuntuom je smiješno i pokazuje da osim nečeg osnovnog pojma nemaš o PC-u ,Mac-u i općenito o računalima.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 14:53 (kizo2703).
16 godina

@ v@h.. -dali OSevi podižu iste aplikacije u startu? Upravo spominjani CardReader-zaba? Java ima auto update, Skype, MSN, facebook vremenska prognoza, ACADacc., pdf, .., možeš još dodati i rekodiranje dvd u divx pa onda mjetiti vrijeme. To sve je višak, kod bootanja se treba upaliti OS i driveri, systemski dodatci, antivirus i to je to. Svaki OS je moguće podesiti na dva načina, dobro i loše. Normalan boot, treba trajati cca 30sec, na notebooku do 1min. Više od tog je već sporost, ali.. wtf ima veze boot? i da traje 10min nakon toga treba raditi glatko, tj. spomenuti osjećaj brzine, reagiranja. Ili na fiću stavljaš kamionsku prkolicu? Antivirus nešto dokazuje? Za OSX/linux nema virusa, OK. Nema ni nekog drugog (korisnijeg) softwarea. Možeš i bez AV koristiti win. Dali je to pametno, ovisi, na radnom stroju nemora biti priključen internet npr. što je dovoljno da je 'siguran'. Kvalitetan software (i antivirus) ne usporava system. Nekvalitetan software nasuprot, ali korisnik je ta presudna komponenta.

Nešto prije 'Bukvin PC' -ta konfiguracija, podigne windose za cca 20-30 sec.. (polako, postoje i druge verzije...) win3.1, 95, 2000 ..dok za DOS vrijeme pada na cca 1-2sec. i rade ono za što su predviđeni. Uz dovoljnu količinu rama može i noviji windowsi, dali neki drugi OS to nudi, uz međusobnu kompatibilnost, npr zaba, modem, printer, usb, razni priključni uređaji ili POS.. Tu je glavna prednos MSa, software, ne hardware (jer na svemu radi) i kompatibilnost (soft. & hard.).Brzina ovisi o tri faktora, jedan je hard. drugi soft., treći možda najvžniji je korisnik. Kad već stavljamo stalne usporedbe s autima, spori boot je kao da je zategnuta ručna, čudiš se kako slabo vuče.... -otpusti ručnu!

OK, to znači da korisnik mora nešto znati (za Maca skoro ništa, za linux puno). Korisnik, u firmama, nemora imati to potrebno znanje, to je posao sistemca. Kućni korisnik ima servisera, susjeda ili forum...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 15:25 (ihush).
17 godina
neaktivan
Ja ne znam koje ti to Windowse imaš? XP star 8 godina? LOL
Windows 7 se diže 45 sekundi do logina, a od udarca "login" do mogućnosti za rad prođu 2 sekunde i to sa podosta tray aplikacija.
Iz sleepa se diže trenutno.
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

@ v@h.. -dali OSevi podižu iste aplikacije u startu?

Vjerojatno ne. Windowsi dizu razne stvarcice u tray koje ne koristim, ali su dosli sa driverima (softver za bezicnu, ati nesto, pdf nesto i sl.) i ne zelim ih skinuti da nesto ne zabrljam.

naxeem kaže...
Windows 7 se diže 45 sekundi do logina, a od udarca "login" do mogućnosti za rad prođu 2 sekunde i to sa podosta tray aplikacija.

Vec sam ti rekao da ja kupujem licence i ako ih nemam ne koristim softver ako nije besplatan. Ako se radi o beta verziji, ja ne koristim beta verzije OS-a ili programa na kojima radim nesto profesionalno.

16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

Vjerojatno ne. Windowsi dizu razne stvarcice u tray koje ne koristim, ali su dosli sa driverima (softver za bezicnu, ati nesto, pdf nesto i sl.) i ne zelim ih skinuti da nesto ne zabrljam.

Vec sam ti rekao da ja kupujem licence i ako ih nemam ne koristim softver ako nije besplatan. Ako se radi o beta verziji, ja ne koristim beta verzije OS-a ili programa na kojima radim nesto profesionalno.

Pola stvari koje dolaze s driverima i onda se nas**e u tray su bloatware i mogu se bez problema maknut ili stopirat njihovo podizanje u msconfig.

Sedmica više nije u beti ,a ovo kaj većina nas koristi i kaj hvalimo je RC i od te se finalne verzije razlikuje u 0,0001 %.

I mnogi ju upotrebljavaju baš za profesionalne aplikacije zbog brzine i stabilnosti.

I'm so tired...
16 godina
virtualAThome kaže...
ihush kaže...

@ v@h.. -dali OSevi podižu iste aplikacije u startu?

..

- To je po mom mišljenju također razlog za tužbu, ali ne prema MSu nego ostalima, jer previše bloatwarea, smeća od softwarea, ponekad goreg od virusa, se defaultno (bez pitanja, znanja korisnika) postavljaju u autostart, autoupdate itd... Vidljivo je (namjerno) skrivanje tih opcija od običnog korisnika, ali s korisnikove strane neznanje nemože biti isprika, jer u svim ostalim slučajevima nije. U firmi bi posao morao obaviti sistemac, kućni user se mora snaći, listati BUG i sl. ili platiti profesionalca, kao za sve ostalo. Vožnja i održavanje auta kao primjer ili zdravstveni pregled, popravak zuba, instalacija klime, brojilo za struju, vaga... -Nesmije neznanje određivati bilo što.

Tu je OSX u prednosti, jer je outofbox podešen, zapravo tako bi trebao biti svaki PC. Ali nemoj miješati kruške i jabuke... (više doslovno nego izreka..) Namigiva

17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
naxeem kaže...

I kakve veze to ima? Dragi, ja sam prošle godine Microsoftu uplatio $11,000. Tako da nemoj pretpostavljati. Pretpostavka je majka zajeba. - Windows 7 je dostupan dugo već kao beta testerima, pretplatnicima, a kasnije i javno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 19:55 (naxeem).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Što Apple mora napraviti da bi preuzeo više tržišta:

- smanjiti cijene Mac računala

- otvoriti OSX za instalaciju na PC, jer, OSX je kvalitetan OS koji bi mogao drastično popularizirati i Mac računala!

Dok se to ne dogodi, Mac će imati silaznu putanju: sve više hardverski će biti blizak PC-u, sve više proizvođača softvera, poput Adobea, preferirati će Win+PC platformu.

Možda je Jobs bio vizionar, ali očito sada nije - papak mora u mirovinu, jer je zatvorenost OSX-a rezultat skupog razvoja za OSX i jednostavno gubitka na svim tržištima.

Apple ne da nije smanjio cijene računala, margin mu je najveći do sad, a prodaja usprkos tome još veća. Postoji određen broj ljudi koji kupuju kvalitetu.

Što se bržeg, većeg, strašnijeg tiče ... ti kao da još nisi shvatio da sirova snaga bez kontrole ne znači ništa ni u životu pa ni u hardwareu. Brži? Snažniji? O čemu ti pričaš? Koga briga za čiste specifikacije ako nema kontrole, ako stvar šteka, ako je sirova, nezavršena, nerafinirana. Vidi izvještaje o kvaliteti, o kvarovima, o uptimeu, o zadovoljstvu korisnika, ankete o sljedećoj kupovini, rangiranje branda etc etc. Tko je UVIJEK u vrhu?

Ovo o silaznoj putanji, preferiranju windowsa etc ... ti si očito sa neke druge planete ili uopće ne pratiš kretanje tržišta zadnjih ... mmm .... 6-7 godina recimo. Mac je u stalnom usponu i raste daleko brže od ostatka PC industrije. Ne shvaćam na osnovu čega izvlačiš zaključke koji ni najmanje nemaju uporište u činjenicama.

btw, do jedna firma bi dala sve da je u poziciji u kojoj je danas apple ... uključujući, hp, dell, sony, intel, ibm etc etc ... microsoft se već neko vrijeme osjeća jaaako ugroženo ... odatle i dolaze ovako stupidne reklame ...

Boli me briga za vaše nepoznavanje applea i OSX-a ili zadrtost prema drugoj platformi, probaj se bar držat činjenica.

A.

16 godina
artfull kaže...

Apple ne da nije smanjio cijene računala, margin mu je najveći do sad, a prodaja usprkos tome još veća. Postoji određen broj ljudi koji kupuju kvalitetu.

Što se bržeg, većeg, strašnijeg tiče ... ti kao da još nisi shvatio da sirova snaga bez kontrole ne znači ništa ni u životu pa ni u hardwareu. Brži? Snažniji? O čemu ti pričaš? Koga briga za čiste specifikacije ako nema kontrole, ako stvar šteka, ako je sirova, nezavršena, nerafinirana.

Ma o čemu ti?

Ajd, daj nešto... Pokaži mi neko istraživanje, neki članak, neku recenziju, nešto što će ovo tvoje podkrijepiti. Što ti znači "sirova snage bez kontrole"? Što šteka na ne-Macovima?

Tko se osjeća ugroženim? Koliko ja znam, što se tiče OSeva, Win caruje na client sideu, a Linux na server sideu. Jedini koji se može osjećati ugorženim jest upravo OS X, a tu tvrdnju baziran baš na njihovom agresivnom marketingu.

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan

Software i niti ne spominjem ...

A.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 22:10 (artfull).
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
kizo2703 kaže...
Thog kaže...

i apple ne treba vechi market share!

za primjer. apple proda prosjechno laptop za 1700$ - profit 350$

hp, dell, acer itd... prodaju prosjechno laptop za 500$ - profit 50$

jel kuzhite sad zašto apple je zapravo najjachi igrach u industriji sa samo 8% market sharea?

Dobro ,kad smo kod market share-a i profita : Apple proda 1000  laptopa ,a HP ,Dell ili bilo ko drugi ih proda 1 000 000!

(ovo su karikirane brojke ,ali omjeri su i vechi)

Razvoj sistema ,testiranje na hardveru sigurno debelo koshtaju Apple ,kaj povechava cijenu tog laptopa i smanjuje profit ,samo to sigurno nigdi javno nechesh vidjet.

A budi siguran da ukupni troshkovi proizvodnje jednog HP-a ,Dell-a ,ili bilo kojeg drugog proizvodhjacha nisu 500 nego najvishe 250 $.

A sad opet ponavaljam :sve kaj ima na Mac-u ,ima i na PC-u i nije nishta loshije ,samo se ne radi takva fama i marketing!!

I ko je onda najvechi igrach??!!

Najveći igrač?

Prvo... Apple prodaje cca 10-11 miljuna računala god

hp ili dell ( dva najjača igrača ) cca 40 miljuna. Dakle po brojkama su oko 400% veći pojedinačno.

To je ukupno oko 90 ili malo više miljuna.

300 miljuna je nekakva okvirna brojka godišnja ( worldwide ). ( govorimo o gotovim računalima )

Tvoj omjer je , kako? 1 naprama 1000? ( ili i više si rekao ) Omjer u stvarnosti je 4:1 ( HP ili Dell vs. Apple ) ili 30:1 ako uzmemo čitavu industriju gotovih računala na svijetu isve poznate i nepoznate brandove.

Sad uzmi u obzir da je appleov margin preko 30% ( ostali su svi ispod 20% ) i da drži oko 90% prodaje računala preko 1000 dolara ( u USA )

Uzmi u obzir da mu je rast konstantan , a da većina ostalih pada.

Osim toga, apple praktički diktira uvijete u muzičkoj industriji, posjeduje tržišta grafike i videa, a postao je i major player u telefoniji ( HUGE market ) ... 

Sad sam izvuci zaključke.

A.

16 godina
neaktivan

Stari moj ,po tvojim izvještajima i kalkulacijama Apple je No.1 u svemu osim možda u auto-industriji!! A i tu bi se uskoro mogel pojavit iMobil!! Svaka čast!

A mi svi nismo svjesni svoje nesvjesnosti!!

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 0:31 (kizo2703).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iznosim neke fakte za razliku od nekih.

iAuto nebih isključio u nekoj budućnosti.

A.

16 godina
neaktivan

Fakte?! Stavi tu linkove za te fakte ,ne prepisuj promotivne materijale i usput izmišljaj!!

Nas****š brdo d***a koje si pročital da piše na "Macworld" siteu i uvećaš za mlijun puta i misliš da ćeš nekog impresionirat?!

Pa po tvojem postoji samo Apple! Svi drugi su već propali!

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 1:17 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

Ako misliš da nisu fakti malo prouči pa se uvjeri ... ne da mi se postat raznorazne linkove, možeš se i sam uvjeriti.

A.

16 godina
neaktivan
artfull kaže...

Ako misliš da nisu fakti malo prouči pa se uvjeri ... ne da mi se postat raznorazne linkove, možeš se i sam uvjeriti.

A.

Neda ti se zašto?!

Dok mi svi ovdje pišemo o ukupnom tržištu računala ,ti uporno o samo jednom segmentu : premium notebooks iznad 1000 $.

Normalno ,sa svojim cijenama Apple je tu broj 1.

I'm so tired...
17 godina
neaktivan
artfull kaže...

Što se bržeg, većeg, strašnijeg tiče ... ti kao da još nisi shvatio da sirova snaga bez kontrole ne znači ništa ni u životu pa ni u hardwareu. Brži? Snažniji? O čemu ti pričaš? Koga briga za čiste specifikacije *** bs ****

Boli me briga za vaše nepoznavanje applea i OSX-a ili zadrtost prema drugoj platformi, probaj se bar držat činjenica.

Nikakve veze s kvalitetom to nema. I daj ne pričaj o "nekontroliranosti" i ostalim glupostima o kojima pričaš. Ja se ne sjećam kad sam imao problem s PC-om. S PC-om problem imaju djeca i idioti.

Hardverski kvarovi su svugdje isti, jer i Apple koristi identičan harver kao i PC.

Alex55 kaže...

Da, moji prijatelj je upravo kupio 13" MacBook Pro u inozmestvu i dao za njega 9.000 kuna, a ima laprop duplo slabije performasne od moga stolnog računala za 6.000 kuna.

Desktop će uvijek biti drastično jeftiniji od laptopa. 

16 godina
neaktivan

O kopiranju nebi ovdje ,jel po nekima ,na forumu u drugim temama je već bilo izjava da je kompletan GUI Sedmice kopiran iz OSX-a.

Ako nisi primjetio ,u Sedmici ne dolazi predinstalirani mail client baš radi toga da end-user sam odabere kaj mu treba - ako ima Office ,tu je sve i upotrebljavat će njega.

Za manje zahtjevne tu je Windows Live paket koji se downloada i instalira za 10 minuta.

Ja sam zbog news grupa moral instalirat i Windows Mail i mogu reći da konflikata nema. Kad šaljem mail uključuje se Outlook ,isto je i s kalendarom i kontaktima.

Kad trebam login u news grupu ,uključuje se Mail.

Ni u Visti ili XP-u neće bit konflikata ako se sve dobro podesi. Da ,moglo bi i bolje ,u Outlook 2007 se je mogla stavit i podrška za News grupe.

Velim ,sve ovisi o tome kak kaj podesiš u Internet Options.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 12:19 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
.. S PC-om problem imaju djeca i idioti. ..

Ti si faca. Reci to mojim frendovima, 9 od 10 me svako malo zovu "te nešto zuji, te se komp čudno ponaša"..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice