Apple iPad mini - svjetska promocija

poruka: 194
|
čitano: 23.471
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple iPad mini - svjetska promocija".
17 godina
Re: Apple iPad mini - svjetska promocija
Chris kaže...

F*CK!!! {#}

Sad najavili "iPad cetvrte generacije" a ja kupio 3-jku prije 1,5 mj... Arghhh!.. Koji bummer... {#}

Najveći sprc bi bio da su ga nazvali iPad 3s {#}

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan

Počinje od 329$ (16GB)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Wi fi only
329$ - 16GB
429$ - 32GB
529$ - 64GB

3G verzija

459$ - 16GB

559$ - 32GB

659$ - 64GB

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 20:09 (sirka666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

0 0 hvala 0
16 godina

Što bi vi radije kupili?

3 iPod Touch za 300$
50 iPad mini za 330$
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bas vidim cijene..

skupo i dalje

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Najveći sprc bi bio da su ga nazvali iPad 3s {#}

Ma glupost. Ovo uopce nisam ocekivao. Znaci pomaknuli su svoj cycle upgrade-a iPad-a...

Obicno je to bio 2 ili 3 mj. u godini...

A sad ispada samo pola godine razlike u trojki i cetvorci... 

Osobnio se sad osjecam prevareno..

Mogu mislit kak je onima koji su npr. kupili trojku prije tjedan-dva...

17 godina
neaktivan
Zli Luđak kaže...

ČEKAJTE!

Što kaže Štimac na svom Fejs profilu za novi iPad??

dovedite mi iPad u Split, a iPad mini u Zagreb!

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 20:12 (pipboy).
15 godina
neaktivan

Taman kupio "NOVI" iPad haha a sada za istu cijenu dobijemo 2x jači stroj ;)

Not good...

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Razlika u konektoru i GPU/CPU, nest ti razlike, bitno da je ekran retina i to je to.

Pametan potez sad mogu izdavat iPad/iPhone i sve pralaleno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam gledao prvih 15min jel možda spomenuo nove države za prodaju iPhonea 5? Pod tim mislim na nas {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
16 godina
Chris kaže...

F*CK!!! {#}

Sad najavili "iPad cetvrte generacije" a ja kupio 3-jku prije 1,5 mj... Arghhh!.. Koji bummer... {#}

Toliko je stara i moja trojka, ali razlika je minimalna. Malo me šokiralo kad su rekli da je 2x brži, ali to su rekli i za iPad 3, u odnosu na iPad 2, a razlika se ni ne osjeti. Velika razlika je bilo za 4 na 4s, ali to je ipak jezgra više

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina

Evo i jedan video sa INDEX.HR strane, makar da u nečem jednom budu ažurni i oni {#} !!!!

LINK; http://www.index.hr/black/clanak/zapocelo-predstavljanje-novih-appleovih-uredjaja/643171.aspx

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gledao sam dvi minute video i skoro sam obolio. Kako netko normalan može ovo gledati i slušati?

=▲<
Moj PC  
6 2 hvala 0
15 godina
Cevi kaže...

Gledao sam dvi minute video i skoro sam obolio. Kako netko normalan može ovo gledati i slušati?

Stvarno ne vidim u čemu je problem.

Pa svak svoje proizvode hvali što više može. Neće izać na pozornicu i reć evo novi ipad, malo je upgradean u odnosu na stari zato bolje da sačekate surface.

Swedish latin super funk.
13 godina
protjeran
Cevi kaže...

Pa moze se gledat ako stavis filter na bolesno "skromne" izjave

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
16 godina

je, onaj Tim Cock je veoma naporan

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Bit ce to zanimljiva borba izmedu Nexus 7 i  iPad mini. Kod Nexusa je meni bolja cijena i ekran a kod iPada vanjstina (debljina i masa) posto su uspjeli ugurat veci ekran i tanje i lakse kuciste nego Nexus 7 te straznja kamera je nice touch, uglavnom bit ce zanimljivi prvi testovi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 20:22 (gamer34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BMK kaže...

Razlika u konektoru i GPU/CPU, nest ti razlike, bitno da je ekran retina i to je to.

Pametan potez sad mogu izdavat iPad/iPhone i sve pralaleno.

Razlika će se sigurno osjetiti no ajde to mi je i jasno...ali nakon 6mj mijenjati proizvod čudno mi je.

Kaj sad sa novim ipadima na lageru u dućanima :) ? hoćete novi stari ipad ;) heheh

17 godina
kmatisic kaže...

Taman kupio "NOVI" iPad haha a sada za istu cijenu dobijemo 2x jači stroj ;)

A trebat ce sigurno 2-3 mjeseca da to dodje do nas. U buduce kupuj odmah cim dodje u ducane... {#}

Nove karte (3d) rade dosta sporo na trojci, tako da ovaj upgrade procesora nije bezveze...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 20:22 (SupremeCommander).
14 godina
neaktivan

Razlika Nexusa7 i Ipada je jos i veca, ipak ima i kameru 5mpix, 1080p snimanje, a kosta 300kn vise.

Jedino me ekran razocarao, ali sigurno nece biti los, velicina uredaja je fenomenalna, tih 7.9", bas, savrseno, odlicno izgleda.

Nisam fanboy, ali proizvode koje su danas izdali su bez presedana. Stvarno, jedan uredaj bolji od drugog, fantasticno zbilja, nisam nikad vidio da je bilo koj proizvodac izdao toliko opakih proizvoda doslovno u pol sata.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 20:26 (BMK).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Wi-Fi verzija od 16 gb kod nas ak dođe-kad dođe neće da bude ispod 3 hiljade kuna garant :P

http://hr.wikipedia.org/wiki/Parkour#
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala ti bože da nisu mijenjali omjer i rezu na iPadu mini, ostaje kao na jedinici i dvici... ipak nema još jedna reza, to bi bilo totalno shebano.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Bit ce to zanimljiva borba izmedu Nexus 7 i  iPad mini. Kod Nexusa je meni bolja cijena i ekran a kod iPada vanjstina (debljina i masa) posto su uspjeli ugurat veci ekran i tanje i lakse kuciste nego Nexus 7 te straznja kamera je nice touch, uglavnom bit ce zanimljivi prvi testovi.

Dobro sve, ali ovo s kamerom mi se ne cini nikakva prednost. Cemu bilo koje tabletu treba straznja kamera?

Kad ne spavam budan sam
14 godina
neaktivan
DJED BOŽIĆNJAK kaže...

Wi-Fi verzija od 16 gb kod nas ak dođe-kad dođe neće da bude ispod 3 hiljade kuna garant :P

Bit će oko 2600 - 2700 ( sa PDV-om ) ... tempting ...

16 godina
neaktivan

Svi o Nexusu i Ipadu, ali meni je ipak ovo više best buy :). Proc je navodno jači od Tegre 3 za 40%. Ekran ima super rezoluciju te je cijena fantastična. Naravno, uzimam ovo samo ako će se moći stavit Jelly Bean na njega čisti, a ne samo amazonov modificirani :P

0 1 hvala 0
17 godina
BMK kaže...

Jedino me ekran razocarao, ali sigurno nece biti los, velicina uredaja je fenomenalna, tih 7.9", bas, savrseno, odlicno izgleda.

Je, steta sto nije retina, ali nisu bas imali puno izbora ako su zeljeli zadrzati kompatibilnost sa starim aplikacijama, a 7" ekran od 2048x1536 tesko da bi mogli prodavati po toj cijeni... (cak i da ga je netko uspio proizvesti)

No, ipak im je prevladao razum i nisu drasticno smanjili velicinu ekrana, tako da je (vjerojatno) jos uvijek upotrebljiva za ugodno surfanje, nego su vise isli na smajnivanje rubova i debljine. I najvaznije, mase, ovo cudo ima samo 308g. (Nexus7 sa manjim ekranom ima 340g) {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 20:36 (SupremeCommander).
17 godina
novi imac je uredjaj dana! :) cudo!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Fillip kaže...

Svi o Nexusu i Ipadu, ali meni je ipak ovo više best buy :). Proc je navodno jači od Tegre 3 za 40%. Ekran ima super rezoluciju te je cijena fantastična. Naravno, uzimam ovo samo ako će se moći stavit Jelly Bean na njega čisti, a ne samo amazonov modificirani :P

Da, ALI, pogledaj kakve samo ima bočne stranice, kao dva hrasta naknadno izrasla spram ipad mini, čije su bočne stranice kao neke dvije nježne biljćice, sama finoća {#} !

ATJ Lučko
16 godina
protjeran

one ikone na glavnom ekranu nikako da se priblize?

widgeti ne ha, kakav je to tablet bez widgeta?! :)

a i previse je cetvrtast, 16:9 nista?!?!?! eh, eh, eh :)

Moj PC  
0 7 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice