F*CK!!!
Sad najavili "iPad cetvrte generacije" a ja kupio 3-jku prije 1,5 mj... Arghhh!.. Koji bummer...
Najveći sprc bi bio da su ga nazvali iPad 3s
F*CK!!!
Sad najavili "iPad cetvrte generacije" a ja kupio 3-jku prije 1,5 mj... Arghhh!.. Koji bummer...
Najveći sprc bi bio da su ga nazvali iPad 3s
Počinje od 329$ (16GB)
Wi fi only
329$ - 16GB
429$ - 32GB
529$ - 64GB
3G verzija
459$ - 16GB
559$ - 32GB
659$ - 64GB
Što bi vi radije kupili?
3 | iPod Touch za 300$ |
---|---|
50 | iPad mini za 330$ |
bas vidim cijene..
skupo i dalje
Ma glupost. Ovo uopce nisam ocekivao. Znaci pomaknuli su svoj cycle upgrade-a iPad-a...
Obicno je to bio 2 ili 3 mj. u godini...
A sad ispada samo pola godine razlike u trojki i cetvorci...
Osobnio se sad osjecam prevareno..
Mogu mislit kak je onima koji su npr. kupili trojku prije tjedan-dva...
ČEKAJTE!
Što kaže Štimac na svom Fejs profilu za novi iPad??
dovedite mi iPad u Split, a iPad mini u Zagreb!
Taman kupio "NOVI" iPad haha a sada za istu cijenu dobijemo 2x jači stroj ;)
Not good...
Razlika u konektoru i GPU/CPU, nest ti razlike, bitno da je ekran retina i to je to.
Pametan potez sad mogu izdavat iPad/iPhone i sve pralaleno.
Nisam gledao prvih 15min jel možda spomenuo nove države za prodaju iPhonea 5? Pod tim mislim na nas
F*CK!!!
Toliko je stara i moja trojka, ali razlika je minimalna. Malo me šokiralo kad su rekli da je 2x brži, ali to su rekli i za iPad 3, u odnosu na iPad 2, a razlika se ni ne osjeti. Velika razlika je bilo za 4 na 4s, ali to je ipak jezgra više
Evo i jedan video sa INDEX.HR strane, makar da u nečem jednom budu ažurni i oni !!!!
LINK; http://www.index.hr/black/clanak/zapocelo-predstavljanje-novih-appleovih-uredjaja/643171.aspx
Gledao sam dvi minute video i skoro sam obolio. Kako netko normalan može ovo gledati i slušati?
Gledao sam dvi minute video i skoro sam obolio. Kako netko normalan može ovo gledati i slušati?
Stvarno ne vidim u čemu je problem.
Pa svak svoje proizvode hvali što više može. Neće izać na pozornicu i reć evo novi ipad, malo je upgradean u odnosu na stari zato bolje da sačekate surface.
Pa moze se gledat ako stavis filter na bolesno "skromne" izjave
je, onaj Tim Cock je veoma naporan
Bit ce to zanimljiva borba izmedu Nexus 7 i iPad mini. Kod Nexusa je meni bolja cijena i ekran a kod iPada vanjstina (debljina i masa) posto su uspjeli ugurat veci ekran i tanje i lakse kuciste nego Nexus 7 te straznja kamera je nice touch, uglavnom bit ce zanimljivi prvi testovi.
Razlika u konektoru i GPU/CPU, nest ti razlike, bitno da je ekran retina i to je to.
Pametan potez sad mogu izdavat iPad/iPhone i sve pralaleno.
Razlika će se sigurno osjetiti no ajde to mi je i jasno...ali nakon 6mj mijenjati proizvod čudno mi je.
Kaj sad sa novim ipadima na lageru u dućanima :) ? hoćete novi stari ipad ;) heheh
Taman kupio "NOVI" iPad haha a sada za istu cijenu dobijemo 2x jači stroj ;)
A trebat ce sigurno 2-3 mjeseca da to dodje do nas. U buduce kupuj odmah cim dodje u ducane...
Nove karte (3d) rade dosta sporo na trojci, tako da ovaj upgrade procesora nije bezveze...
Razlika Nexusa7 i Ipada je jos i veca, ipak ima i kameru 5mpix, 1080p snimanje, a kosta 300kn vise.
Jedino me ekran razocarao, ali sigurno nece biti los, velicina uredaja je fenomenalna, tih 7.9", bas, savrseno, odlicno izgleda.
Nisam fanboy, ali proizvode koje su danas izdali su bez presedana. Stvarno, jedan uredaj bolji od drugog, fantasticno zbilja, nisam nikad vidio da je bilo koj proizvodac izdao toliko opakih proizvoda doslovno u pol sata.
Wi-Fi verzija od 16 gb kod nas ak dođe-kad dođe neće da bude ispod 3 hiljade kuna garant :P
Hvala ti bože da nisu mijenjali omjer i rezu na iPadu mini, ostaje kao na jedinici i dvici... ipak nema još jedna reza, to bi bilo totalno shebano.
Bit ce to zanimljiva borba izmedu Nexus 7 i iPad mini. Kod Nexusa je meni bolja cijena i ekran a kod iPada vanjstina (debljina i masa) posto su uspjeli ugurat veci ekran i tanje i lakse kuciste nego Nexus 7 te straznja kamera je nice touch, uglavnom bit ce zanimljivi prvi testovi.
Dobro sve, ali ovo s kamerom mi se ne cini nikakva prednost. Cemu bilo koje tabletu treba straznja kamera?
Wi-Fi verzija od 16 gb kod nas ak dođe-kad dođe neće da bude ispod 3 hiljade kuna garant :P
Bit će oko 2600 - 2700 ( sa PDV-om ) ... tempting ...
Svi o Nexusu i Ipadu, ali meni je ipak ovo više best buy :). Proc je navodno jači od Tegre 3 za 40%. Ekran ima super rezoluciju te je cijena fantastična. Naravno, uzimam ovo samo ako će se moći stavit Jelly Bean na njega čisti, a ne samo amazonov modificirani :P
Jedino me ekran razocarao, ali sigurno nece biti los, velicina uredaja je fenomenalna, tih 7.9", bas, savrseno, odlicno izgleda.
Je, steta sto nije retina, ali nisu bas imali puno izbora ako su zeljeli zadrzati kompatibilnost sa starim aplikacijama, a 7" ekran od 2048x1536 tesko da bi mogli prodavati po toj cijeni... (cak i da ga je netko uspio proizvesti)
No, ipak im je prevladao razum i nisu drasticno smanjili velicinu ekrana, tako da je (vjerojatno) jos uvijek upotrebljiva za ugodno surfanje, nego su vise isli na smajnivanje rubova i debljine. I najvaznije, mase, ovo cudo ima samo 308g. (Nexus7 sa manjim ekranom ima 340g)
Svi o Nexusu i Ipadu, ali meni je ipak ovo više best buy :). Proc je navodno jači od Tegre 3 za 40%. Ekran ima super rezoluciju te je cijena fantastična. Naravno, uzimam ovo samo ako će se moći stavit Jelly Bean na njega čisti, a ne samo amazonov modificirani :P
Da, ALI, pogledaj kakve samo ima bočne stranice, kao dva hrasta naknadno izrasla spram ipad mini, čije su bočne stranice kao neke dvije nježne biljćice, sama finoća !
one ikone na glavnom ekranu nikako da se priblize?
widgeti ne ha, kakav je to tablet bez widgeta?! :)
a i previse je cetvrtast, 16:9 nista?!?!?! eh, eh, eh :)