Apple i Intel ulažu u Sharp?

poruka: 4
|
čitano: 1.320
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple i Intel ulažu u Sharp?".
16 godina
neaktivan

Čini se da Sharp ima svijetlu budućnost ako se izvuče iz financijskih problema. Ekrani visoke gustoće piksela, "Moth Eye", IGZO - Sharp, želim da se izvučeš.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Radio sam s japanskim tvrtkama (Sony, Panasonic, JVC) i znam što su i kakvi japanci. Marljiv al zajeban narod. Prije 10 i više godina uvijek su se ljutili kad ima se spomene Samsung, LG..odmah bi rekli da oni nisu japanski i da ih ne uspoređujemo s njima. A došlo je vrijeme već nekoliko godina da Samsung apsolutno vlada u toj elektronici. Istina nikad neće imati dobru optiku, hi-fi..ali u telekomunikacijama, LCD-ima i još dosta toga su prešišali japance i sad se bojim da ih Sharp može stići. Prije dvije godine su radili sinergiju japanskih tvrtki kako bi parirali Samsungu u LG-u ali izgleda da opet ništa. Problem je u tome što oni proizvode s gubitcima a Samsung ima ogromnu zaradu i što dalje ovi jačaju a japanci sve više u gubitcima...Preskupi su kao radna snaga i pogotovo managment. Sumnjam da će im i ovi ameri pomoći....

PrisojeTG

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Netko hoće malčice dići cijenu dionicama prije nego ih se riješi, pa širi glasine?

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Steta, Sharp ima jako dobre ekrane, al' na tome je malena marza

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: