Android Market napokon u Hrvatskoj

poruka: 191
|
čitano: 44.591
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android Market napokon u Hrvatskoj".
15 godina
neaktivan
Re: Android Market napokon u Hrvatskoj
Ma ispravit ce se to....u roku nikad :). Meni bez Market Enablera 5 aplikacija pod My apps, sa ME preko 15. A bez ME uredno na svakoj pise Installed kad idem na Search.

Btw, jesu vama ove tipke Apps Games My Apps malo izrezane? Meni se pola strelice ne vidi, i fali mi jedan red na Apps ikoni. Sa ME se sve ispravi. Koji idioti rade u Google omg...
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
17 godina
N3N0 kaže...
Ma ispravit ce se to....u roku nikad :). Meni bez Market Enablera 5 aplikacija pod My apps, sa ME preko 15. A bez ME uredno na svakoj pise Installed kad idem na Search.

Btw, jesu vama ove tipke Apps Games My Apps malo izrezane? Meni se pola strelice ne vidi, i fali mi jedan red na Apps ikoni. Sa ME se sve ispravi. Koji idioti rade u Google omg...

Pitanje je na kojem uređaju i koji ROM-u koristiš. To je cijena raznolikosti koju svi skloni eksperimentiranju plaćamo. Ja fala bogu nemam nikakvih problema s marketom osim što mi ide na živce otezaje s pokretanjem prodaje na marketu. Imam HTC Desire sa CM 7.0.3 ROM-om.

16 godina
neaktivan
Neno, i kod mene ista stvar, pod MyApps fali pun kufer aplikacija...

Desire, GingerVillain
http://androoolog.blogspot.com/
14 godina
Šef kaže...
Neno, i kod mene ista stvar, pod MyApps fali pun kufer aplikacija...

Desire, GingerVillain

Šefe, a da nije možda na snazi ono zatvaranje sloode mogućnosti opcija koj je bilo u najavi, ko se ne varam????

Možda su uveli kontrolu kvalitete na market {#} !!!!

ATJ Lučko
17 godina

jelo vama radi download s marketa meni danas cijeli dan pise da mi nemoze downlondat :S

Marilyn Manson
14 godina
R4zOR229 kaže...

jelo vama radi download s marketa meni danas cijeli dan pise da mi nemoze downlondat :S

Što se tiče downloudanja kod mene je sve na mobu u redu, jedino malo previše internet na laptopu zeka {#} !!

ATJ Lučko
15 godina
protjeran

Meni je nekoliko dana Market sheban -.-

ne mogu npr otići pod just in tab jer mi se FC.

A danas ne mogu skoro ni ništa skinut s njega jer mi se javi neki error kad skinem. 

Download was unsuccessful il tako nešto

0 0 hvala 0
16 godina
tonihrvat kaže...

Meni je nekoliko dana Market sheban -.-

ne mogu npr otići pod just in tab jer mi se FC.

A danas ne mogu skoro ni ništa skinut s njega jer mi se javi neki error kad skinem.

Download was  unsuccessful il tako nešto

I meni je tako. Osim toga nevidim pola toga pod my apps. Kada koristim ME sve je u redu.{#}

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
17 godina
neaktivan

Mogu potvrditi isto. 15ak dana ne vidim većinu aplikacija koje sam skinuo sa marketa (My apps)

a "Just in" ne smijem ni pogledati a da mi ne kaže Sorry!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni se skida bez grešaka
al najžešće instaliram aplikaciu, za par dana mi u home screenu piše da iamam updeate, idem ju updejtat i kže da ne mogu vijdeti aplikaciju

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dantex kaže...

meni se skida bez grešaka
al najžešće instaliram aplikaciu, za par dana mi u home screenu piše da iamam updeate, idem ju updejtat i kže da ne mogu vijdeti aplikaciju

Kako god okreneš, brljaju nešto i to gadno.

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
15 godina
neaktivan
E a meni nekad kaze da imam update, a verzija ista :).
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
14 godina

Dobro, kada ćemo i mi moći trošiti novce na marketu?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

takodjer.... toliko je sranje da i besplatne appove skidam s onim crnim marketima,

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

što je najbolje ni applanet ne radi ovih danaŽ
nešto ih host hebe

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

joj pa kaj se zivcirate zbog tjedan-dva nerada marketa. bude jednom android market pic-mic skoro ko ajfonov appstore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kaj se nebi zivciro treba mi app a nemrem ga skinut ni applanet ne radi a nema mi ga na nigdje na netu ovak za skinut...

Marilyn Manson
15 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

kaj se nebi zivciro treba mi app a nemrem ga skinut ni applanet ne radi a nema mi ga na nigdje na netu ovak za skinut...

ipmart?

15 godina
neaktivan
Mobilism? (Cak je i bolji od IPa, primjetio sam da na IPMart aplikacije dodju kasnije nego na Mobilism, a cak su i kopirane s Mobilisma :))
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
17 godina

Još uvijek ništa, i to više od mjesec dana nakon spektakularne najave!

Prejadan je google, sramota!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

Bili BUG kao referentna IT revija mogao o tome i u svezi toga napraviti nešto za nas obične smrtnike {#}, a za Google pa gdje bio i čiji {#}!!!!

EDIT; uredio i čitko napisao he he he he he {#}!!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 0:12 (ATJLučko).
16 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
Bitanga kaže...

Bili BUG kao referentna IT revija mogao o tome i u svezi toga naptaviti nešto na nas obične smrtnike {#}, a za Google pa gdje bio i čiji {#}!!!!

Nisam razumio tvoju rečenicu, možeš li to napisati čitko?

14 godina
Tonči kaže...
ATJLučko kaže...
Bitanga kaže...

Bili BUG kao referentna IT revija mogao o tome i u svezi toga naptaviti nešto na nas obične smrtnike {#}, a za Google pa gdje bio i čiji {#}!!!!

Dobar večer, lijepi pozdrav!

Činjenica je kako je bilo objavljeno širom net-a, kako će vlasnici android mobitela i "u ostatku svijeta" moći kupovati aplikacije s android marketa, direktno preko mobitela koje posjeduju, čini mi se podatak od kao 19.05 ove godine {#}!!??

Danas je 22. 06., daklem prošlo je 34 puna dana a u konkretno "Hrvatskoj" se ne može kupovat direktno preko moba na marketu (po pisanju nekih forumaša, u BiH se MOŽE kupovati), ili bi se trebali zadovoljiti onim što "se može" preko neta, ali mi je to malo onda nejasno {#}!!

Ako sam dobro uočio, a nadam se da jesam, to je "trebalo biti ... {#} {#}"

Želja bi mi bila da se od strane novinara BUG-a istjera jazavac na čisto i da se objasni za nas, vaše čitatelje stanje stvari, ili da od toga s kupnjom preko moba direktno, NEMA NIŠTA, ili da se netko prozove na odgovornost i da da konkretno i koncizno objašnjenje, ZAŠTO stvar ne funkcionira, zbog čega se u RH ne može kupiti aplikacija direktno preko android moba, tko je kriv za sadašnju situaciju!

P.S. ako nekoga smatram stručnog pozvanim, i od mene kao čitaoca i android moba usera prozvanim, na koga se mogu osloniti i potražiti za pomoć u svakom trenutku 24/7/365 po bilo kojem pitanju vezanom za IT, onda je to BUG, jer imate to povjerenje od mene, jer sam i zbog vas i vaših postignuća ovdje, u nekim IT stvarima koje me zanimaju puno pismeniji, pa i pametniji, toliko da mogu neke stvari drugima pokazati ili problemčić popraviti!

Unaprijed hvala na svakom postupanju u cilju boljitka android zajednice {#}!   

ATJ Lučko
17 godina

Ne može se kupovati niti preko web marketa.

Npr, meni je za HTC Sensation i HTC Hero svaka paid aplikacija proglašena kao nekompatibilna s aparatom, dok su free varijante istih aplikacija kompatibilne.

Znači očito je stvar samo u tome da se ne mogu kupovati paid aplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 9:46 (Bitanga).
17 godina
neaktivan

Ma tko ih jeb... Meni se Market ruši kad idem pogledati 'just in' aplikacije i igre (pa moram deinstalirati update i biti na staroj verziji marketa) a kamoli da očekujem da mogu kupovati aplikacije...Kad budem kupovao slijedeći smartphone, doista ću razmisliti koji ću OS odabrati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
Tonči kaže...
ATJLučko kaže...
Bitanga kaže...

Dobar večer, lijepi pozdrav!

Činjenica je kako je bilo objavljeno širom net-a, kako će vlasnici android mobitela i "u ostatku svijeta" moći kupovati aplikacije s android marketa, direktno preko mobitela koje posjeduju, čini mi se podatak od kao 19.05 ove godine {#}!!??

Danas je 22. 06., daklem prošlo je 34 puna dana a u konkretno "Hrvatskoj" se ne može kupovat direktno preko moba na marketu (po pisanju nekih forumaša, u BiH se MOŽE kupovati), ili bi se trebali zadovoljiti onim što "se može" preko neta, ali mi je to malo onda nejasno {#}!!

Ako sam dobro uočio, a nadam se da jesam, to je "trebalo biti ... {#} {#}"

Želja bi mi bila da se od strane novinara BUG-a istjera jazavac na čisto i da se objasni za nas, vaše čitatelje stanje stvari, ili da od toga s kupnjom preko moba direktno, NEMA NIŠTA, ili da se netko prozove na odgovornost i da da konkretno i koncizno objašnjenje, ZAŠTO stvar ne funkcionira, zbog čega se u RH ne može kupiti aplikacija direktno preko android moba, tko je kriv za sadašnju situaciju!

P.S. ako nekoga smatram stručnog pozvanim, i od mene kao čitaoca i android moba usera prozvanim, na koga se mogu osloniti i potražiti za pomoć u svakom trenutku 24/7/365 po bilo kojem pitanju vezanom za IT, onda je to BUG, jer imate to povjerenje od mene, jer sam i zbog vas i vaših postignuća ovdje, u nekim IT stvarima koje me zanimaju puno pismeniji, pa i pametniji, toliko da mogu neke stvari drugima pokazati ili problemčić popraviti!

Unaprijed hvala na svakom postupanju u cilju boljitka android zajednice {#}!   

Nažalost, Bug nije Google i ne možemo znati ni zašto ni kako ne radi, a nismo ni odgovorni za Googleova obećanja. Mi samo prenosimo vijesti. Ja sam davno poslao mail, ali nitko nije odgovorio na taj mail i sumnjam da će ikad na njega odgovoriti.

Kupi iPhone. Apple već dugo ima i trgovinu i puni pristup programerima za alate i prodaju, dok Google i Microsoft već godinama nisu sposobni to osigurati, a Google čak ni nakon najave da hoće. Mislim da je stoga puno pametnije ulagati u firmu u koju se možeš pouzdati, a usput ćeš dobiti odlično korisničko iskustvo na odličnom uređaju uz globalnu garanciju.

I ja sam koristio i Android i iOS i WP7 uređaj koji trenutno imam, ali kada se sve zbroji, uza sve prednosti koje Android i Windows Phone 7 imaju, podrška u originalnoj zemlji je vrlo bitna stavka, a pametni telefon ili tablet bez trgovine, koristan je kao i puška bez streljiva. Svakako zaobiđi spomenute i kupi Appleov proizvod.

17 godina
Tonči kaže...

Nažalost, Bug nije Google i ne možemo znati ni zašto ni kako ne radi, a nismo ni odgovorni za Googleova obećanja. Mi samo prenosimo vijesti. Ja sam davno poslao mail, ali nitko nije odgovorio na taj mail i sumnjam da će ikad na njega odgovoriti.

Kupi iPhone. Apple već dugo ima i trgovinu i puni pristup programerima za alate i prodaju, dok Google i Microsoft već godinama nisu sposobni to osigurati, a Google čak ni nakon najave da hoće. Mislim da je stoga puno pametnije ulagati u firmu u koju se možeš pouzdati, a usput ćeš dobiti odlično korisničko iskustvo na odličnom uređaju uz globalnu garanciju.

I ja sam koristio i Android i iOS i WP7 uređaj koji trenutno imam, ali kada se sve zbroji, uza sve prednosti koje Android i Windows Phone 7 imaju, podrška u originalnoj zemlji je vrlo bitna stavka, a pametni telefon ili tablet bez trgovine, koristan je kao i puška bez streljiva. Svakako zaobiđi spomenute i kupi Appleov proizvod.

Nokiin OVI store, koliko ja znam ima podrsku u Hrvatskoj zar ne?

Mislim, cisto da se razumijemo da postoje razliciti konkurentni app marketi i kod nas.

Nesto sto redakcija BUG-a cesto zanemaruje...

- Psiho246
17 godina

Nokia... Symbian store, daj molim te... :-D

15 godina
Jak ti ja taj ovi store. Samo sto nije propao.
17 godina
Bitanga kaže...

Nokia... Symbian store, daj molim te... :-D

Da? Sta trebas?

Mislis da nesto fali Ovi store-u?

Sto to?

Trenutno je bolji od Android Market-a i to dosta bolji.

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice