Android Market napokon u Hrvatskoj

poruka: 191
|
čitano: 44.607
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android Market napokon u Hrvatskoj".
17 godina
Re: Android Market napokon u Hrvatskoj
Bemu, a kaj je tak specijalno 19. svibnja?
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
redrum781 kaže...
Bemu, a kaj je tak specijalno 19. svibnja?

Pa svjetski dan hepatitisa {#}

14 godina
Tonči kaže...

Mislim da sam čuo da se čeka 19. svibnja, ali ne mogu potvrditi sa stopostotnom sigurnošću.

Još samo da su potvrdili i ove godine, šrče im ljubim mlade rode {#} {#} {#} !!!!

BTW; tko bi to na kraju krajeva trebao napokon potvrditi i gdje, pa na kartama smo već u online kao, ne!!?? {#}

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

I? Kad će?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jos nista kod mene :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

jos nista kod mene :)

Kaos kolege, KAOS! {#} Slabo im to ide..

15 godina
neaktivan
Zaboravili oni na hr
Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
17 godina
neaktivan

nadam se da s ovime neće biti kao što je u vezi ulaska hrvatske u EU

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Dobro di je taj Market??

Jel ima ikakvih vijesti i novosti u vezi ovoga?

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...

Dobro di je taj Market??

Market je i dalje tu. Nema nikakvih novosti

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
17 godina
mind_challenge kaže...
Psiho246 kaže...

Dobro di je taj Market??

Rijec "market" u prijevodu znaci trznica.

Trznica je mjesto na kojoj se razmjenjuju razlicita dobra i proizvodi, obicno u zamjenu za novac.

Dakle, ponavljam, gdje je taj Market?

- Psiho246
16 godina
Psiho246 kaže...
mind_challenge kaže...
Psiho246 kaže...

Dobro di je taj Market??

Trznica je mjesto na kojoj se razmjenjuju razlicita dobra i proizvodi, obicno u zamjenu za novac.

Trebaš neku kokretnu adresu ili ti je i mjesto dovoljno? A Android Market je i dalje tamo gdje je i bio, i dalje nemožemo kupovati aplikacije iz Hrvatske

17 godina
mind_challenge kaže...
Psiho246 kaže...
mind_challenge kaže...
Psiho246 kaže...

Dobro di je taj Market??

Trebaš neku kokretnu adresu ili ti je i mjesto dovoljno? A Android Market je i dalje tamo gdje je i bio, i dalje nemožemo kupovati aplikacije iz Hrvatske

Sta je to kokretna adresa? Je li to nesto sto se ne moze kupiti u Android Marketu jer jos nije dosao u Hrvatsku iako je trebao prije dva tjedna?

- Psiho246
16 godina
Psiho246 kaže...
mind_challenge kaže...
Psiho246 kaže...
mind_challenge kaže...
Psiho246 kaže...

Dobro di je taj Market??

Sta je to kokretna adresa? Je li to nesto sto se ne moze kupiti u Android Marketu jer jos nije dosao u Hrvatsku iako je trebao prije dva tjedna?

Adresa Marketa kao mjesta (obično posebno odjeljenog dijela nekog grada) gdje možeš razmjenjivati različita dobra i proizveo, občno u zamjeni za novac.

17 godina
mind_challenge kaže...

Adresa Marketa kao mjesta (obično posebno odjeljenog dijela nekog grada) gdje možeš razmjenjivati različita dobra i proizveo, občno u zamjeni za novac.

Kaj? {#}

Lakse malo.

- Psiho246
17 godina

Na web stranici Android Marketa je moguce kupovati aplikacije... Primjetite cijene u kunama :)

Vjerojatno jos nisu obnovili aplikaciju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cijene u kunama su odavno tamo...

I, ja jos ne mogu kupovati aplikacije s web Marketa? Jesi li ti probao pa mozes potvrdit da je moguce?
http://androoolog.blogspot.com/
17 godina
Šef kaže...
Cijene u kunama su odavno tamo...

I, ja jos ne mogu kupovati aplikacije s web Marketa? Jesi li ti probao pa mozes potvrdit da je moguce?

Nema ništa, ne ide, samo free aplikacije kako na mobitelu tako i na webu. To sad već ide na živce. Velika vijest, napokon pomak, a sve stoji ko što je i bilo i bez objašnjenja (barem ne za javnost). Fail

15 godina
neaktivan

čuo sam da su susjedi već dobili u bosni i herzegovini, jel može netko od tamo potvrdit?

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hellmaker kaže...

čuo sam da su susjedi već dobili u bosni i herzegovini, jel može netko od tamo potvrdit?

Da, rekao je vec netko da tamo imaju...

http://androoolog.blogspot.com/
14 godina

Ima li štogodu novoga na stanju kupovine na marketu u RH {#} ????

Oli ovi iz "nečega", nas lagano za naše živčeke i nofčeke pomalo, {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo bi im bolje kad bi popravili market...Aplikacija mi je iz dana u dan sve gora i češće se ruši..Ne znam da li su oni toga svjesni.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Bilo bi im bolje kad bi popravili market...Aplikacija mi je iz dana u dan sve gora i češće se ruši..Ne znam da li su oni toga svjesni.

Meni se nije srušilo nikad....doduše, nisam na originalnom romu, možda je to.

Nešto su zeznuli, očito, jer prije dan-dva na web marketu su bile cijene i prikazane sve aplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 12:09 (eevek).
16 godina
odjavljen

Ja sam isto vidio jedan dan, ali sam to smatrao normalnim i očekivanim. Vidim da opet nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
eevek kaže...
Riker kaže...

Meni se nije srušilo nikad....doduše, nisam na originalnom romu, možda je to.

Nešto su zeznuli, očito, jer prije dan-dva na web marketu su bile cijene i prikazane sve aplikacije.

Meni se isto UVIJEK rusi kada udem pod Just in tab.

Vidio sam jos dosta ljudi da se zali na isti problem.

Nadam se da ce to popraviti kada dode pravi Market.

- Psiho246
14 godina
Riker kaže...

Što reći, kod mene sve štima, imam HTC DHD, 2.3.3 Gingerbread, koristim launcher GO Launcher EX, a Market otvara i skidam aplikacije bez pol muke i problema {#}!

Još da je tako i sa kupnjom aplikacija, kamor sreće, ali tko je mala rvacka u njiovim očesima mutnim od globalne terminologije, profit i samo profit, ali samo za "mene" {#}{#}{#}{#} !!!!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 18:59 (ATJLučko).
15 godina

I ja imam problema sa Marketom u zadnje vrijeme, već 2, 3 tjedna mi ne radi kak treba, šteka i pod My apps mi uopće ne prikazuje sve aplikacije, samo neke.. Nikad do sad mi se to nije događalo, pa me zanima ima li još netko sličnih iskustava?!

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jocker'86 kaže...

I ja imam problema sa Marketom u zadnje vrijeme, već 2, 3 tjedna mi ne radi kak treba, šteka i pod My apps mi uopće ne prikazuje sve aplikacije, samo neke.. Nikad do sad mi se to nije događalo, pa me zanima ima li još netko sličnih iskustava?!

Samo da se nadovežem, i meni se je to desilo jedno 5 puta u zadnjih 15 dana, ali za koju minutu ponovno pokrenem stranicu te je bilo sve u redu, tako da je možda do mreže, signala, nečeg već, ima razloga {#} !!

ATJ Lučko
17 godina

Moram komentirati Android Market i to u negativnom smislu. Na Honeycombu ne mozes instalirati pola aplikacija (free aplikacije kao npr. flash, angry birds i sl.)

Neke aplikacije instalira bez problema, ali neke nikako nece. Javlja "This item cannot be installed in your country" ili cak "The requested item could not be found." a instalacija tih programa ide bez problema sa Gingerbreada (Galaxy S). Dosta ljudi se vec zali na te probleme..

Sad sam rootao tablet i stavio Market Enabler i radi ok. Ali kvragu radi se o besplatnim aplikacijama... {#} Google {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

U mom slučaju nije sigurno do mreže ili signala, signal je ok (iako nema nikakve veze sa signalom ako sam na wlanu, ali ok) {#}

Pola aplikacija mi uopće niti ne otvara, šteka konstantno, a pod My apps mi fali pola aplikacija koje sam uredno instalirao preko Marketa.. sve od onda kada su rekli kako napokon dobijamo Android Market.. hebena pijaca {#}...

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice