Pa svjetski dan hepatitisa
Mislim da sam čuo da se čeka 19. svibnja, ali ne mogu potvrditi sa stopostotnom sigurnošću.
Još samo da su potvrdili i ove godine, šrče im ljubim mlade rode
!!!!
BTW; tko bi to na kraju krajeva trebao napokon potvrditi i gdje, pa na kartama smo već u online kao, ne!!??
I? Kad će?
jos nista kod mene :)
jos nista kod mene :)
Kaos kolege, KAOS! Slabo im to ide..

nadam se da s ovime neće biti kao što je u vezi ulaska hrvatske u EU
Dobro di je taj Market??
Jel ima ikakvih vijesti i novosti u vezi ovoga?
Dobro di je taj Market??
Market je i dalje tu. Nema nikakvih novosti
Dobro di je taj Market??
Rijec "market" u prijevodu znaci trznica.
Trznica je mjesto na kojoj se razmjenjuju razlicita dobra i proizvodi, obicno u zamjenu za novac.
Dakle, ponavljam, gdje je taj Market?
Dobro di je taj Market??
Trznica je mjesto na kojoj se razmjenjuju razlicita dobra i proizvodi, obicno u zamjenu za novac.
Trebaš neku kokretnu adresu ili ti je i mjesto dovoljno? A Android Market je i dalje tamo gdje je i bio, i dalje nemožemo kupovati aplikacije iz Hrvatske
Dobro di je taj Market??
Trebaš neku kokretnu adresu ili ti je i mjesto dovoljno? A Android Market je i dalje tamo gdje je i bio, i dalje nemožemo kupovati aplikacije iz Hrvatske
Sta je to kokretna adresa? Je li to nesto sto se ne moze kupiti u Android Marketu jer jos nije dosao u Hrvatsku iako je trebao prije dva tjedna?
Dobro di je taj Market??
Sta je to kokretna adresa? Je li to nesto sto se ne moze kupiti u Android Marketu jer jos nije dosao u Hrvatsku iako je trebao prije dva tjedna?
Adresa Marketa kao mjesta (obično posebno odjeljenog dijela nekog grada) gdje možeš razmjenjivati različita dobra i proizveo, občno u zamjeni za novac.
Adresa Marketa kao mjesta (obično posebno odjeljenog dijela nekog grada) gdje možeš razmjenjivati različita dobra i proizveo, občno u zamjeni za novac.
Kaj?
Lakse malo.
Na web stranici Android Marketa je moguce kupovati aplikacije... Primjetite cijene u kunama :)
Vjerojatno jos nisu obnovili aplikaciju...
I, ja jos ne mogu kupovati aplikacije s web Marketa? Jesi li ti probao pa mozes potvrdit da je moguce?

I, ja jos ne mogu kupovati aplikacije s web Marketa? Jesi li ti probao pa mozes potvrdit da je moguce?
Nema ništa, ne ide, samo free aplikacije kako na mobitelu tako i na webu. To sad već ide na živce. Velika vijest, napokon pomak, a sve stoji ko što je i bilo i bez objašnjenja (barem ne za javnost). Fail
čuo sam da su susjedi već dobili u bosni i herzegovini, jel može netko od tamo potvrdit?
čuo sam da su susjedi već dobili u bosni i herzegovini, jel može netko od tamo potvrdit?
Da, rekao je vec netko da tamo imaju...

Ima li štogodu novoga na stanju kupovine na marketu u RH ????
Oli ovi iz "nečega", nas lagano za naše živčeke i nofčeke pomalo,
!!!!
Bilo bi im bolje kad bi popravili market...Aplikacija mi je iz dana u dan sve gora i češće se ruši..Ne znam da li su oni toga svjesni.
Bilo bi im bolje kad bi popravili market...Aplikacija mi je iz dana u dan sve gora i češće se ruši..Ne znam da li su oni toga svjesni.
Meni se nije srušilo nikad....doduše, nisam na originalnom romu, možda je to.
Nešto su zeznuli, očito, jer prije dan-dva na web marketu su bile cijene i prikazane sve aplikacije.
Ja sam isto vidio jedan dan, ali sam to smatrao normalnim i očekivanim. Vidim da opet nema.
Meni se nije srušilo nikad....doduše, nisam na originalnom romu, možda je to.
Nešto su zeznuli, očito, jer prije dan-dva na web marketu su bile cijene i prikazane sve aplikacije.
Meni se isto UVIJEK rusi kada udem pod Just in tab.
Vidio sam jos dosta ljudi da se zali na isti problem.
Nadam se da ce to popraviti kada dode pravi Market.
Što reći, kod mene sve štima, imam HTC DHD, 2.3.3 Gingerbread, koristim launcher GO Launcher EX, a Market otvara i skidam aplikacije bez pol muke i problema !
Još da je tako i sa kupnjom aplikacija, kamor sreće, ali tko je mala rvacka u njiovim očesima mutnim od globalne terminologije, profit i samo profit, ali samo za "mene" ,
,
,
!!!!
I ja imam problema sa Marketom u zadnje vrijeme, već 2, 3 tjedna mi ne radi kak treba, šteka i pod My apps mi uopće ne prikazuje sve aplikacije, samo neke.. Nikad do sad mi se to nije događalo, pa me zanima ima li još netko sličnih iskustava?!
I ja imam problema sa Marketom u zadnje vrijeme, već 2, 3 tjedna mi ne radi kak treba, šteka i pod My apps mi uopće ne prikazuje sve aplikacije, samo neke.. Nikad do sad mi se to nije događalo, pa me zanima ima li još netko sličnih iskustava?!
Samo da se nadovežem, i meni se je to desilo jedno 5 puta u zadnjih 15 dana, ali za koju minutu ponovno pokrenem stranicu te je bilo sve u redu, tako da je možda do mreže, signala, nečeg već, ima razloga !!
Moram komentirati Android Market i to u negativnom smislu. Na Honeycombu ne mozes instalirati pola aplikacija (free aplikacije kao npr. flash, angry birds i sl.)
Neke aplikacije instalira bez problema, ali neke nikako nece. Javlja "This item cannot be installed in your country" ili cak "The requested item could not be found." a instalacija tih programa ide bez problema sa Gingerbreada (Galaxy S). Dosta ljudi se vec zali na te probleme..
Sad sam rootao tablet i stavio Market Enabler i radi ok. Ali kvragu radi se o besplatnim aplikacijama... Google
U mom slučaju nije sigurno do mreže ili signala, signal je ok (iako nema nikakve veze sa signalom ako sam na wlanu, ali ok)
Pola aplikacija mi uopće niti ne otvara, šteka konstantno, a pod My apps mi fali pola aplikacija koje sam uredno instalirao preko Marketa.. sve od onda kada su rekli kako napokon dobijamo Android Market.. hebena pijaca ...