Btw, jesu vama ove tipke Apps Games My Apps malo izrezane? Meni se pola strelice ne vidi, i fali mi jedan red na Apps ikoni. Sa ME se sve ispravi. Koji idioti rade u Google omg...

Pitanje je na kojem uređaju i koji ROM-u koristiš. To je cijena raznolikosti koju svi skloni eksperimentiranju plaćamo. Ja fala bogu nemam nikakvih problema s marketom osim što mi ide na živce otezaje s pokretanjem prodaje na marketu. Imam HTC Desire sa CM 7.0.3 ROM-om.
Šefe, a da nije možda na snazi ono zatvaranje sloode mogućnosti opcija koj je bilo u najavi, ko se ne varam????
Možda su uveli kontrolu kvalitete na market !!!!
jelo vama radi download s marketa meni danas cijeli dan pise da mi nemoze downlondat :S
jelo vama radi download s marketa meni danas cijeli dan pise da mi nemoze downlondat :S
Što se tiče downloudanja kod mene je sve na mobu u redu, jedino malo previše internet na laptopu zeka !!
Meni je nekoliko dana Market sheban -.-
ne mogu npr otići pod just in tab jer mi se FC.
A danas ne mogu skoro ni ništa skinut s njega jer mi se javi neki error kad skinem.
Download was unsuccessful il tako nešto
Meni je nekoliko dana Market sheban -.-
ne mogu npr otići pod just in tab jer mi se FC.
A danas ne mogu skoro ni ništa skinut s njega jer mi se javi neki error kad skinem.
Download was unsuccessful il tako nešto
I meni je tako. Osim toga nevidim pola toga pod my apps. Kada koristim ME sve je u redu.
Mogu potvrditi isto. 15ak dana ne vidim većinu aplikacija koje sam skinuo sa marketa (My apps)
a "Just in" ne smijem ni pogledati a da mi ne kaže Sorry!
meni se skida bez grešaka
al najžešće instaliram aplikaciu, za par dana mi u home screenu piše da iamam updeate, idem ju updejtat i kže da ne mogu vijdeti aplikaciju
meni se skida bez grešaka
al najžešće instaliram aplikaciu, za par dana mi u home screenu piše da iamam updeate, idem ju updejtat i kže da ne mogu vijdeti aplikaciju
Kako god okreneš, brljaju nešto i to gadno.
Dobro, kada ćemo i mi moći trošiti novce na marketu?
takodjer.... toliko je sranje da i besplatne appove skidam s onim crnim marketima,
što je najbolje ni applanet ne radi ovih danaŽ
nešto ih host hebe
joj pa kaj se zivcirate zbog tjedan-dva nerada marketa. bude jednom android market pic-mic skoro ko ajfonov appstore.
kaj se nebi zivciro treba mi app a nemrem ga skinut ni applanet ne radi a nema mi ga na nigdje na netu ovak za skinut...
kaj se nebi zivciro treba mi app a nemrem ga skinut ni applanet ne radi a nema mi ga na nigdje na netu ovak za skinut...
ipmart?
Još uvijek ništa, i to više od mjesec dana nakon spektakularne najave!
Prejadan je google, sramota!
Bili BUG kao referentna IT revija mogao o tome i u svezi toga napraviti nešto za nas obične smrtnike , a za Google pa gdje bio i čiji
!!!!
EDIT; uredio i čitko napisao he he he he he !!
Bili BUG kao referentna IT revija mogao o tome i u svezi toga naptaviti nešto na nas obične smrtnike , a za Google pa gdje bio i čiji
!!!!
Nisam razumio tvoju rečenicu, možeš li to napisati čitko?
Bili BUG kao referentna IT revija mogao o tome i u svezi toga naptaviti nešto na nas obične smrtnike , a za Google pa gdje bio i čiji
!!!!
Dobar večer, lijepi pozdrav!
Činjenica je kako je bilo objavljeno širom net-a, kako će vlasnici android mobitela i "u ostatku svijeta" moći kupovati aplikacije s android marketa, direktno preko mobitela koje posjeduju, čini mi se podatak od kao 19.05 ove godine !!??
Danas je 22. 06., daklem prošlo je 34 puna dana a u konkretno "Hrvatskoj" se ne može kupovat direktno preko moba na marketu (po pisanju nekih forumaša, u BiH se MOŽE kupovati), ili bi se trebali zadovoljiti onim što "se može" preko neta, ali mi je to malo onda nejasno !!
Ako sam dobro uočio, a nadam se da jesam, to je "trebalo biti ...
"
Želja bi mi bila da se od strane novinara BUG-a istjera jazavac na čisto i da se objasni za nas, vaše čitatelje stanje stvari, ili da od toga s kupnjom preko moba direktno, NEMA NIŠTA, ili da se netko prozove na odgovornost i da da konkretno i koncizno objašnjenje, ZAŠTO stvar ne funkcionira, zbog čega se u RH ne može kupiti aplikacija direktno preko android moba, tko je kriv za sadašnju situaciju!
P.S. ako nekoga smatram stručnog pozvanim, i od mene kao čitaoca i android moba usera prozvanim, na koga se mogu osloniti i potražiti za pomoć u svakom trenutku 24/7/365 po bilo kojem pitanju vezanom za IT, onda je to BUG, jer imate to povjerenje od mene, jer sam i zbog vas i vaših postignuća ovdje, u nekim IT stvarima koje me zanimaju puno pismeniji, pa i pametniji, toliko da mogu neke stvari drugima pokazati ili problemčić popraviti!
Unaprijed hvala na svakom postupanju u cilju boljitka android zajednice !
Ne može se kupovati niti preko web marketa.
Npr, meni je za HTC Sensation i HTC Hero svaka paid aplikacija proglašena kao nekompatibilna s aparatom, dok su free varijante istih aplikacija kompatibilne.
Znači očito je stvar samo u tome da se ne mogu kupovati paid aplikacije.
Ma tko ih jeb... Meni se Market ruši kad idem pogledati 'just in' aplikacije i igre (pa moram deinstalirati update i biti na staroj verziji marketa) a kamoli da očekujem da mogu kupovati aplikacije...Kad budem kupovao slijedeći smartphone, doista ću razmisliti koji ću OS odabrati.
!!!!
Dobar večer, lijepi pozdrav!
Činjenica je kako je bilo objavljeno širom net-a, kako će vlasnici android mobitela i "u ostatku svijeta" moći kupovati aplikacije s android marketa, direktno preko mobitela koje posjeduju, čini mi se podatak od kao 19.05 ove godine !!??
Danas je 22. 06., daklem prošlo je 34 puna dana a u konkretno "Hrvatskoj" se ne može kupovat direktno preko moba na marketu (po pisanju nekih forumaša, u BiH se MOŽE kupovati), ili bi se trebali zadovoljiti onim što "se može" preko neta, ali mi je to malo onda nejasno !!
Ako sam dobro uočio, a nadam se da jesam, to je "trebalo biti ...
"
Želja bi mi bila da se od strane novinara BUG-a istjera jazavac na čisto i da se objasni za nas, vaše čitatelje stanje stvari, ili da od toga s kupnjom preko moba direktno, NEMA NIŠTA, ili da se netko prozove na odgovornost i da da konkretno i koncizno objašnjenje, ZAŠTO stvar ne funkcionira, zbog čega se u RH ne može kupiti aplikacija direktno preko android moba, tko je kriv za sadašnju situaciju!
P.S. ako nekoga smatram stručnog pozvanim, i od mene kao čitaoca i android moba usera prozvanim, na koga se mogu osloniti i potražiti za pomoć u svakom trenutku 24/7/365 po bilo kojem pitanju vezanom za IT, onda je to BUG, jer imate to povjerenje od mene, jer sam i zbog vas i vaših postignuća ovdje, u nekim IT stvarima koje me zanimaju puno pismeniji, pa i pametniji, toliko da mogu neke stvari drugima pokazati ili problemčić popraviti!
Unaprijed hvala na svakom postupanju u cilju boljitka android zajednice !
Nažalost, Bug nije Google i ne možemo znati ni zašto ni kako ne radi, a nismo ni odgovorni za Googleova obećanja. Mi samo prenosimo vijesti. Ja sam davno poslao mail, ali nitko nije odgovorio na taj mail i sumnjam da će ikad na njega odgovoriti.
Kupi iPhone. Apple već dugo ima i trgovinu i puni pristup programerima za alate i prodaju, dok Google i Microsoft već godinama nisu sposobni to osigurati, a Google čak ni nakon najave da hoće. Mislim da je stoga puno pametnije ulagati u firmu u koju se možeš pouzdati, a usput ćeš dobiti odlično korisničko iskustvo na odličnom uređaju uz globalnu garanciju.
I ja sam koristio i Android i iOS i WP7 uređaj koji trenutno imam, ali kada se sve zbroji, uza sve prednosti koje Android i Windows Phone 7 imaju, podrška u originalnoj zemlji je vrlo bitna stavka, a pametni telefon ili tablet bez trgovine, koristan je kao i puška bez streljiva. Svakako zaobiđi spomenute i kupi Appleov proizvod.
Nažalost, Bug nije Google i ne možemo znati ni zašto ni kako ne radi, a nismo ni odgovorni za Googleova obećanja. Mi samo prenosimo vijesti. Ja sam davno poslao mail, ali nitko nije odgovorio na taj mail i sumnjam da će ikad na njega odgovoriti.
Kupi iPhone. Apple već dugo ima i trgovinu i puni pristup programerima za alate i prodaju, dok Google i Microsoft već godinama nisu sposobni to osigurati, a Google čak ni nakon najave da hoće. Mislim da je stoga puno pametnije ulagati u firmu u koju se možeš pouzdati, a usput ćeš dobiti odlično korisničko iskustvo na odličnom uređaju uz globalnu garanciju.
I ja sam koristio i Android i iOS i WP7 uređaj koji trenutno imam, ali kada se sve zbroji, uza sve prednosti koje Android i Windows Phone 7 imaju, podrška u originalnoj zemlji je vrlo bitna stavka, a pametni telefon ili tablet bez trgovine, koristan je kao i puška bez streljiva. Svakako zaobiđi spomenute i kupi Appleov proizvod.
Nokiin OVI store, koliko ja znam ima podrsku u Hrvatskoj zar ne?
Mislim, cisto da se razumijemo da postoje razliciti konkurentni app marketi i kod nas.
Nesto sto redakcija BUG-a cesto zanemaruje...
Nokia... Symbian store, daj molim te... :-D
Nokia... Symbian store, daj molim te... :-D
Da? Sta trebas?
Mislis da nesto fali Ovi store-u?
Sto to?
Trenutno je bolji od Android Market-a i to dosta bolji.