Alternative Google Readeru

poruka: 10
|
čitano: 2.410
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Alternative Google Readeru".
15 godina
neaktivan

Isprobao sam podosta RSS čitača, od samostalnih, pa do raznih web browser extenzija.

Osobno sam prije koristio operin ugrađeni, a u zadnje vrijeme koristim Feedly koji je jako blizu savršenstvu, samo eto bazira se GReaderu. Bit će ako ništa zanimljiv njegov daljnji razvoj.

Treba možda isprobati ova web rješenja ako feedly-a zadesi GReader sudbina. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 6:58 (zitzko).

1 0 hvala 0
13 godina

Na linuxu me Liferea sluzi izvrsno, dok na win nisam nasao niti jedan koji bi mi bio po mjeri. Morat cu probati par ovdje nabrojanih..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da, al nadam se da će sličan člančić biti dan i za iGoogle, jednom kad i njemu dođe vrijeme..

Da znam, znam, zapravo je lako googlati i pronaći već postojeće kvalitetne alternative, al želim čuti odabir bugovaca. Zvuči ko ovca koja samo hoće konzumirati, ali ova ovca ima određena očekivanja kvalitete od svojih pastira, majkumu! :-)

You are in a dark musty temple. The shadows seem to play tricks with your eyes and you can hear the faint sound of movement.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Alternative Google Readeru

Krešimire da te ispravim. Feedly je najavio svoj backend na Google enginu koji su nazvali Normandy i API sličan Googlovm koji će bit dostupan svima. ;)

14 godina
neaktivan
Re: Alternative Google Readeru
koristim Feedly vec neko vrijeme i imam samo rijeci pohvale, nudi mi puno vise opcija od G. readera i puno je ljepsi, pogotovo na androidu, a prijenos pretplata se odvija u 2 klika.
TD za glupost
16 godina
neaktivan

Meni su sve rss feedovi prebačeni u Google Currents i rade ok. Samo fali desktop verzija

hobi:moj-android.net

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jako slično GReaderu, self-hosted

http://tt-rss.org

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

RSSOwl

opensource

windows+linux+mac

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja koristim outlook od kako su najavili gašenje iGoogle-a....

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice