Mislim da su ovo trik pitanja i da nije potrebno toliko matematike koliko vi koristite...pitanja su veoma jednostavna samo treba duboko i dobro razmisliti, i naravno biti dovoljno informisan o dogadjanjima u svijetu inače...ali evo mojih mišljenja ( ovo su moja mišljenja...možda sam glup za vas...ali me briga :P )
- “Koliko ljudi koristi Facebook u San Franciscu petkom u 14:30?” Ne živim u Americi, boli me qarina
- “Kad bi Nijemci bili najviši narod na svijetu, kako biste to dokazali?” Poredio bi ih sa nekadašnjim najvišim narodom...
- “Kad biste imali 20 'uništivih' žarulja (koje se unište na određenoj visini), a zgrada ima 100 katova, kako biste odredili visinu na kojoj se žarulje uništavaju?” Pročitao bih na kutiji.
- “Kako biste riješili problem gladi u svijetu?” Hebo bi vladi mater ( neznam kako da to drukčije objasnim xD ) a što se tiče onih u Africi, organizovao bih masivno preseljenje i preselio bi ih u druge Države...
- “Nalazite se u čamcu za veslanje u velikoj cisterni s vodom. Imate sidro koje bacite u vodu (lanac je dovoljno dugačak da padne na dno cisterne). Hoće li se razina vode u cisterni podići ili pasti?” Ne
- “Molim slovkajte ‘diverticulitis’.” Znam slovkati ali, nekako mi je sumnjivo ovo pitanje, zar ne? :D
- “Imate buket cvjetova. Svi osim dva su ruže, svi osim dva su tratinčice i svi osim dva su tulipani. Koliko cvjetova imate?” 3 valjda :P
- “Što mislite o onim šaljivdžijama u Kongresu?” Da imaju smisla za humor?!
- “Da ste program Microsoftovog Officea, koji program biste bili?” Microsoft Outlook ( saznao bih gotovo sve tajne ovog svijeta xD )