I dečki, maca popapala jezik?
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/3244692.aspx
Ja sam ti vjerovo al još ne kužim kakve to veze ima. Koda ja kažem da imam samsung veš mašinu pa mogu pričat o featurima SGS3 kojeg sam valjda sve skupa koristio 3-4 sata.
Macbook Air Retina? To postoji?
tipicno kur*enje na forumu.
Rekli ste da stavim sliku doticnih uredaja kojih ja po vama ne posjedujem pa nemam pravo hejta
Rekli ste da stavim sliku doticnih uredaja kojih ja po vama ne posjedujem pa nemam pravo hejta
Jel ti znaju roditelji da se po forumu pravis vazan sa stvarima koje su ti kupili i koliko si nezahvalan za to? Mislim da ti djed mraz ovog Bozica nece donijeti nista ako saznaju.
ali ja ne razumijem kakve veze iphone ima sa macbook air-om i ipadom? to su sve razliciti segmenti. ja imam lg tv, i to znaci da mogu sad hejtat sve lg proizvode koje i nisam kupio, ali imam njihov tv(par komada), ili imam staru nokiu 3310 pa sad mogu hejtat ove nove lumie? imam logitech mis pa mogu hejtat njihove zvucnike npr? logika ti nije neka.
Nije mi jasno zašto si kupio mac air kad laptop košta 12 tisuca kuna a takav isti samo šta nije apple ima za 5000- 6000:) Zbog os-a ili?
prvo mac air ne kosta 12 tisuca kuna(mislim da ni u najjacoj konfi al nisam siguran).
drugo netreba vas se ticat odkud mu pare, jel on kupio, jel su mu starci kupili ili bilo ko drugi. sto se on ima pravdat.
trece mene a ni nikog normalnog ne zanima koji ti laptop i tablet imas, ovo je tema o iphonu 5 koji dolati u hrvatsku a vi pricate o nekim laptopima i appleu opcenito, mislim komentirajte ovu vijesti i ako imate neka nova saznanja o kilicini i tako.mislim da netrebate dalje ic s ovom gluposcu, nek covjek ima sta ima, super, a objasnjenje da se moze hejtat bilo koji proizvod neke tvrtke ako imas samo jedan je pomalo glupavo.
Nije mi jasno zašto si kupio mac air kad laptop košta 12 tisuca kuna a takav isti samo šta nije apple ima za 5000- 6000:) Zbog os-a ili?
Pa i kupio sam ga za gotovo 6000 kn, platih za 1200$.
Bila je stvar u tome sto sam sad nasao kupca, laptop mi je stigao na ljeto, a sad sam nasao kupca koji ce mi platit 2500 kn vise nego sto sam ja pa sam pronasao nacin zarade.
Osnovna stvar je takoder bila to sto mi je trebao jedan ovakav laptop, jak, lagan i prenosiv.
Sad sam uzeo Acer V3, a u petak se nalazim s kupcem.
BTW otisli smo u debeli off topic.
iPhone 5 je upravo dobio debelog konkurenta za samo 300$.
Nexus 4 : http://www.theverge.com/2012/10/29/3569540/google-nexus-4-preview-price-release-date
iPhone 5 je upravo dobio debelog konkurenta za samo 300$.
Nexus 4....
To je prije konkurent S3-ju, nema veze s iPhoneom. To nema ni LTE.
Ovo bi prije bila konkurencija iPhoneu4S, cak ima i staklenu straznju stranu.
Ali Hrvatska je malo i nebitno tržište.. Mislim da je LTE u SAD-u trenutačno "must have" i čudi me da su ga izostavili s novog Nexusa..
Novi iPhone nema NFC koji također kod nas nema široku primjenu pa se svejedno to isticalo kao velika mana.. :/
Čak ima NFC i wireless charging i to sve za 300$ za razliku od nekih drugih precjenjenih uređaja
Ali Hrvatska je malo i nebitno tržište.. Mislim da je LTE u SAD-u trenutačno "must have" i čudi me da su ga izostavili s novog Nexusa..
Novi iPhone nema NFC koji također kod nas nema široku primjenu pa se svejedno to isticalo kao velika mana.. :/
Kopiraju apple. Vidjeli da oni nisu stavili nfc pa pomislise ajmo mi isto biti face pa nesto precijenjeno izbaciti. Ali greskom napravise model za proslu godinu.
pitanje?
dosla mi je obavijest na mobitelu da nadogradim memoriju za 30 ili 40 megabajta,i stisno sam instaliraj i mob mi se ugasio i sad kad ga idem upaliti samo vibrira i nista... molim pomoc?
pitanje?
dosla mi je obavijest na mobitelu da nadogradim memoriju za 30 ili 40 megabajta,i stisno sam instaliraj i mob mi se ugasio i sad kad ga idem upaliti samo vibrira i nista... molim pomoc?
spoji ga na itunese, i restoraj, ubuduce znaj da HARDWARE nemozes nadogradit SOFTWAREOM
Prijatelj gleda da uzme iPhone 4s i kosta mu 4900kn pa ga zanima koliko dode sami uredaj iPhone 5
Ne treba bit otkljucan moze i zakljucan nebitno na koju mrezu samo ga zanima sami uredaj bez ugovora
otkljucan ce bit oko 5100 kn.
pitanje?
HTC Explorer i ti ovdje uletis?
Jao pa tebi ni Dora The Explorer ne bi pomogla.
iPhone 5 nemas ocito i ne znam kako bi nadogradio hardver sa par linija koda?
Ako si uspio, javi CERN-u i smješi ti se nobelova.
Zanimljivo je da je u tarifama 55, 111 i 222 jeftiniji od S-III...
iPhone5 S-III
599kn 9kn +590kn Bez Limita 669
1499kn 1299kn +200kn Bez Limita 444
2399kn 2799kn -400kn Bez Limita 222
3399kn 3799kn -400kn Bez Limita 111
3949kn 4099kn -100kn Bez Limita 55
4499kn 4199kn +300kn Start 25
aha, sad je jeftiniji u tarifama
i to skupim tarifama gdje kroz ugovor otplatis barem jos jedan takav mobitel. hebes tarife, svi smartfoni su u USA primjerice oko 100$ na ugovoru koji je znatno povoljniji od bilo kojeg naseg.
pusti te tarife, nitko pametan se ne obavezuje na skupu pretplatu.
Čak ima NFC i wireless charging i to sve za 300$ za razliku od nekih drugih precjenjenih uređaja
Daj molim te reci mi gdje u Zagrebu ti toliko puno koristiš NFC pa da ti treba?? A ovo wireless punjenje je smiješno - moraš mobitel držati na nekakvoj podlozi koja ti treba bit uštekana u struju, pa isti ti je vrag uštekao ti tu podlogu ili mobitel Priznat ću wireless punjenje kada budeš mogao ležati na krevetu i koristit mobitel a u utičnici koja je bzvz govorim 2m od tebe je uštekan uređaj tipa klasični punjač AA baterija. I onda on BEŽIČNO na toj udaljenosti od 1-2m puni tebi mobitel kojeg držiš u ruci, na stolu il pitaj boga di. Ku*čite se s tim nekakvim glupim "prijeko potrebnim" tehnologijama i dižete ih u nebesa kao da su sam Isus koji je sišao ispred vas.
Daj molim te reci mi gdje u Zagrebu ti toliko puno koristiš NFC pa da ti treba?? A ovo wireless punjenje je smiješno - moraš mobitel držati na nekakvoj podlozi koja ti treba bit uštekana u struju, pa isti ti je vrag uštekao ti tu podlogu ili mobitel Priznat ću wireless punjenje kada budeš mogao ležati na krevetu i koristit mobitel a u utičnici koja je bzvz govorim 2m od tebe je uštekan uređaj tipa klasični punjač AA baterija. I onda on BEŽIČNO na toj udaljenosti od 1-2m puni tebi mobitel kojeg držiš u ruci, na stolu il pitaj boga di. Ku*čite se s tim nekakvim glupim "prijeko potrebnim" tehnologijama i dižete ih u nebesa kao da su sam Isus koji je sišao ispred vas.
Aj, barem se ne ku*če panoramskim fotografijama i dodatnim redom ikona... xD
Daj molim te reci mi gdje u Zagrebu ti toliko puno koristiš NFC pa da ti treba?? A ovo wireless punjenje je smiješno - moraš mobitel držati na nekakvoj podlozi koja ti treba bit uštekana u struju, pa isti ti je vrag uštekao ti tu podlogu ili mobitel Priznat ću wireless punjenje kada budeš mogao ležati na krevetu i koristit mobitel a u utičnici koja je bzvz govorim 2m od tebe je uštekan uređaj tipa klasični punjač AA baterija. I onda on BEŽIČNO na toj udaljenosti od 1-2m puni tebi mobitel kojeg držiš u ruci, na stolu il pitaj boga di.
zamisli netko te zove, ono, da ne bi prekidao punjenje moraš podići i držati na glavi i mobitel i tu podlogu i tako pričati :D..