Od 2. studenog iPhone 5 u Hrvatskoj

poruka: 93
|
čitano: 10.675
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od 2. studenog iPhone 5 u Hrvatskoj".
16 godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Od 2. studenog iPhone 5 u Hrvatskoj

Ja sam ti vjerovo al još ne kužim kakve to veze ima. Koda ja kažem da imam samsung veš mašinu pa mogu pričat o featurima SGS3 kojeg sam valjda sve skupa koristio 3-4 sata.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
15 godina
neaktivan

Macbook Air Retina? To postoji? 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
16 godina
Macbook Air

slucajno stavio retina i sad ce te opet vodit politiku o tome kako ja nemam jer sam se zabunio oko retina
15 godina
Zaboravio sam sta si htio dokazati time sto si stavio slike aira i ipada?
Jakovp thumbdown subscriber
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

tipicno kur*enje na forumu.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Ezio kaže...

Rekli ste da stavim sliku doticnih uredaja kojih ja po vama ne posjedujem pa nemam pravo hejta

15 godina
Mitch kaže...
Ezio kaže...

Rekli ste da stavim sliku doticnih uredaja kojih ja po vama ne posjedujem pa nemam pravo hejta

Jel ti znaju roditelji da se po forumu pravis vazan sa stvarima koje su ti kupili i koliko si nezahvalan za to? Mislim da ti djed mraz ovog Bozica nece donijeti nista ako saznaju.
16 godina
Mitch kaže...
Ezio kaže...

ali ja ne razumijem kakve veze iphone ima sa macbook air-om i ipadom? to su sve razliciti segmenti. ja imam lg tv, i to znaci da mogu sad hejtat sve lg proizvode koje i nisam kupio, ali imam njihov tv(par komada), ili imam staru nokiu 3310 pa sad mogu hejtat ove nove lumie? imam logitech mis pa mogu hejtat njihove zvucnike npr? logika ti nije neka.

16 godina
Mac Air sam kupio sam, svojim novcima, ponavljam, svojim novcima koje sam dobio zarađujući na moru i na aplikaciji sa marketa.

Nisam znao da se i izvod racuna trazi.

Svasta.
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Mac Air sam kupio sam, svojim novcima, ponavljam, svojim novcima koje sam dobio zarađujući na moru i na aplikaciji sa marketa.

Svasta.

Nije mi jasno zašto si kupio mac air kad laptop košta 12 tisuca kuna a takav isti samo šta nije apple ima za 5000- 6000:) Zbog os-a ili?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina

prvo mac air ne kosta 12 tisuca kuna(mislim da ni u najjacoj konfi al nisam siguran).

drugo netreba vas se ticat odkud mu pare, jel on kupio, jel su mu starci kupili ili bilo ko drugi. sto se on ima pravdat.

trece mene a ni nikog normalnog ne zanima koji ti laptop i tablet imas, ovo je tema o iphonu 5 koji dolati u hrvatsku a vi pricate o nekim laptopima i appleu opcenito, mislim komentirajte ovu vijesti i ako imate neka nova saznanja o kilicini i tako.mislim da netrebate dalje ic s ovom gluposcu, nek covjek ima sta ima, super, a objasnjenje da se moze hejtat bilo koji proizvod neke tvrtke ako imas samo jedan je pomalo glupavo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Volvox kaže...
Mitch kaže...

Svasta.

Nije mi jasno zašto si kupio mac air kad laptop košta 12 tisuca kuna a takav isti samo šta nije apple ima za 5000- 6000:) Zbog os-a ili?

Pa i kupio sam ga za gotovo 6000 kn, platih za 1200$.

Bila je stvar u tome sto sam sad nasao kupca, laptop mi je stigao na ljeto, a sad sam nasao kupca koji ce mi platit 2500 kn vise nego sto sam ja pa sam pronasao nacin zarade.

Osnovna stvar je takoder bila to sto mi je trebao jedan ovakav laptop, jak, lagan i prenosiv.

Sad sam uzeo Acer V3, a u petak se nalazim s kupcem.

BTW otisli  smo u debeli off topic.

iPhone 5 je upravo dobio debelog konkurenta za samo 300$.

Nexus 4 : http://www.theverge.com/2012/10/29/3569540/google-nexus-4-preview-price-release-date

17 godina
Mitch kaže...

iPhone 5 je upravo dobio debelog konkurenta za samo 300$.

Nexus 4....

To je prije konkurent S3-ju, nema veze s iPhoneom. To nema ni LTE. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 22:02 (SupremeCommander).
16 godina
T-Mobile verzija navodno ima ;)

Pa nije ni iPhone imao LTE sve dosad.
14 godina
A šta će ti LTE kada ga nemožeš koristiti niti s jednim smartphoneom ili tabletom zbog naše frekvencije na kojoj je LTE,a tko zna koliko će proći vremena da postane LTE dostupan i na 800Mhz za koje su Tmobile i VIP dobili koncesiju.Iovako LTE možeš koristiti samo u par gradova
robimarko@gmail.com
17 godina
Mitch kaže...

Pa nije ni iPhone imao LTE sve dosad.

Ovo bi prije bila konkurencija iPhoneu4S, cak ima i staklenu straznju stranu. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
A šta će ti LTE kada ga nemožeš koristiti niti s jednim smartphoneom ili tabletom zbog naše frekvencije na kojoj je LTE,a tko zna koliko će proći vremena da postane LTE dostupan i na 800Mhz za koje su Tmobile i VIP dobili koncesiju.Iovako LTE možeš koristiti samo u par gradova

Ali Hrvatska je malo i nebitno tržište..  Mislim da je LTE u SAD-u trenutačno "must have" i čudi me da su ga izostavili s novog Nexusa.. 

Novi iPhone nema NFC koji  također kod nas nema široku primjenu pa se svejedno to isticalo kao velika mana.. :/

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 22:18 (Agent Rico).
14 godina
neaktivan

Čak ima NFC i wireless charging i to sve za 300$ za razliku od nekih drugih precjenjenih uređaja

1 1 hvala 0
15 godina
Agent Rico kaže...
robimarko kaže...

Ali Hrvatska je malo i nebitno tržište..  Mislim da je LTE u SAD-u trenutačno "must have" i čudi me da su ga izostavili s novog Nexusa.. 

Novi iPhone nema NFC koji  također kod nas nema široku primjenu pa se svejedno to isticalo kao velika mana.. :/

Kopiraju apple. Vidjeli da oni nisu stavili nfc pa pomislise ajmo mi isto biti face pa nesto precijenjeno izbaciti. Ali greskom napravise model za proslu godinu.
16 godina
Ne razumijem?

Pa Apple je taj koji je izbacio NFC.
Nitko drugi.
12 godina
neaktivan

pitanje?
dosla mi je obavijest na mobitelu da nadogradim memoriju za 30 ili 40 megabajta,i stisno sam instaliraj i mob mi se ugasio i sad kad ga idem upaliti samo vibrira i nista... molim pomoc?

dariojr9
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
dariojr9 kaže...

pitanje?
dosla mi je obavijest na mobitelu da nadogradim memoriju za 30 ili 40 megabajta,i stisno sam instaliraj i mob mi se ugasio i sad kad ga idem upaliti samo vibrira i nista... molim pomoc?

spoji ga na itunese, i restoraj, ubuduce znaj da HARDWARE nemozes nadogradit SOFTWAREOM

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
13 godina

Prijatelj gleda da uzme iPhone 4s i kosta mu 4900kn pa ga zanima koliko dode sami uredaj iPhone 5

Ne treba bit otkljucan moze i zakljucan nebitno na koju mrezu samo ga zanima sami uredaj bez ugovora

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

otkljucan ce bit oko 5100 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dariojr9 kaže...

pitanje?

HTC Explorer i ti ovdje uletis?

Jao pa tebi ni Dora The Explorer ne bi pomogla.

iPhone 5 nemas ocito i ne znam kako bi nadogradio hardver sa par linija koda?

Ako si uspio, javi CERN-u i smješi ti se nobelova.

12 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...

Zanimljivo je da je u tarifama 55, 111 i 222 jeftiniji od S-III...

iPhone5     S-III

599kn        9kn           +590kn     Bez Limita 669

1499kn      1299kn      +200kn     Bez Limita 444

2399kn      2799kn     -400kn     Bez Limita 222

3399kn      3799kn     -400kn     Bez Limita 111

3949kn      4099kn     -100kn     Bez Limita 55

4499kn      4199kn      +300kn     Start 25

aha, sad je jeftiniji u tarifama{#}

i to skupim tarifama gdje kroz ugovor otplatis barem jos jedan takav mobitel. hebes tarife, svi smartfoni su u USA primjerice oko 100$ na ugovoru koji je znatno povoljniji od bilo kojeg naseg.

pusti te tarife, nitko pametan se ne obavezuje na skupu pretplatu.

17 godina
McD kaže...

Čak ima NFC i wireless charging i to sve za 300$ za razliku od nekih drugih precjenjenih uređaja

Daj molim te reci mi gdje u Zagrebu ti toliko puno koristiš NFC pa da ti treba?? A ovo wireless punjenje je smiješno - moraš mobitel držati na nekakvoj podlozi koja ti treba bit uštekana u struju, pa isti ti je vrag uštekao ti tu podlogu ili mobitel {#} Priznat ću wireless punjenje kada budeš mogao ležati na krevetu i koristit mobitel a u utičnici koja je bzvz govorim 2m od tebe je uštekan uređaj tipa klasični punjač AA baterija. I onda on BEŽIČNO na toj udaljenosti od 1-2m puni tebi mobitel kojeg držiš u ruci, na stolu il pitaj boga di. Ku*čite se s tim nekakvim glupim "prijeko potrebnim" tehnologijama i dižete ih u nebesa kao da su sam Isus koji je sišao ispred vas.

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
McD kaže...

Daj molim te reci mi gdje u Zagrebu ti toliko puno koristiš NFC pa da ti treba?? A ovo wireless punjenje je smiješno - moraš mobitel držati na nekakvoj podlozi koja ti treba bit uštekana u struju, pa isti ti je vrag uštekao ti tu podlogu ili mobitel {#} Priznat ću wireless punjenje kada budeš mogao ležati na krevetu i koristit mobitel a u utičnici koja je bzvz govorim 2m od tebe je uštekan uređaj tipa klasični punjač AA baterija. I onda on BEŽIČNO na toj udaljenosti od 1-2m puni tebi mobitel kojeg držiš u ruci, na stolu il pitaj boga di. Ku*čite se s tim nekakvim glupim "prijeko potrebnim" tehnologijama i dižete ih u nebesa kao da su sam Isus koji je sišao ispred vas.

Aj, barem se ne ku*če panoramskim fotografijama i dodatnim redom ikona... xD

13 godina
protjeran
Dwyane Wade kaže...
McD kaže...

Daj molim te reci mi gdje u Zagrebu ti toliko puno koristiš NFC pa da ti treba?? A ovo wireless punjenje je smiješno - moraš mobitel držati na nekakvoj podlozi koja ti treba bit uštekana u struju, pa isti ti je vrag uštekao ti tu podlogu ili mobitel {#} Priznat ću wireless punjenje kada budeš mogao ležati na krevetu i koristit mobitel a u utičnici koja je bzvz govorim 2m od tebe je uštekan uređaj tipa klasični punjač AA baterija. I onda on BEŽIČNO na toj udaljenosti od 1-2m puni tebi mobitel kojeg držiš u ruci, na stolu il pitaj boga di.

zamisli netko te zove, ono, da ne bi prekidao punjenje moraš podići i držati na glavi i mobitel i tu podlogu i tako pričati :D.. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice