Od 2. studenog iPhone 5 u Hrvatskoj

poruka: 93
|
čitano: 10.641
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od 2. studenog iPhone 5 u Hrvatskoj".
13 godina
neaktivan
Re: Od 2. studenog iPhone 5 u Hrvatskoj
Mitch kaže...
Volvox kaže...

Opet mi nije jasno zašto apple hateri dolaze u iphone temu i započinje flamewar, mogli bi admini to malo rasčistit, frustriranci jedni.

Necete kupovat iphone a pljujete po njemu, nije mi jasna svrha toga. Ja neću kupovat niti lumiu niti samsung pa ne dolazim u samsung temu i govorim kako je s3 sporiji od iphona, kako je nekvalitetniji, kako je skuplji itd.

Kakvih likova ima na ovom forumu, kompleksi do neba.

A sta ti pricas bajke, svi znamo ovdje da neces kupit iPhone 5.

Jedino tek za oko 3-4 godine kad mu cifra padne na cifru Xperije X8

Necu kupit iphone 5 jer imam iphone 4 i čekam da mi istekne ugovor, jer ne želim biti doživotno vezan za vip.

Neznam uopce kakve to veze ima, ja bi kupio iphone da mogu, a ovi hateri ga ni da se besplatno djeli nebi uzeli, jer sve što je appleovo je smeće.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
15 godina
Volvox kaže...

a ovi hateri ga ni da se besplatno djeli nebi uzeli, jer sve što je appleovo je smeće.

o uzeli bi ga oni, samo bi ga poskrivecki koristili da ih ne izopce drugi hejteri iz ekipe.

Jakovp thumbdown subscriber
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Volvox kaže...

a ovi hateri ga ni da se besplatno djeli nebi uzeli, jer sve što je appleovo je smeće.

o uzeli bi ga oni, samo bi ga poskrivecki koristili da ih ne izopce drugi hejteri iz ekipe.

a-a,ja sam android fanboy i apple hejter,uzeo bih iPhone,kako da ne,jer bih onda za njega dobio jedan dobar mid-end android smartphone,jer ima onih koji misle da je iPhone bolji od Androida..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
Ezio kaže...

Svaki pravi hejter kupuje Apple proizvode da im moze nalazit mane i pisati o njima. A ovi sto su kupili neki jeftini Android i sad pljuju po svemu ostalome jer nemaju love za postene proizvode ne racunam, to nisu hejteri, to su deca...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 23:52 (SupremeCommander).
17 godina

hahaha

vama tu teba jedna maksozija i udri :) okrugli stol

Ja pa jučer ženi zamjenio samsung galaxy S+  na S2 ... stock rom + root i bok

A ja čekam da 3GS zamjenim 5-ticom

I ono što ja mogu reč, android telefoni kao što je S2 , s3, htc one X.. sve su to jaki hardverski mobiteli. ali android je android bio to 2.3.x ili 4.x .. trebaju jos malo peglat

Ima stvario koje mi se kod androida sviđaju.. USB plug in.. ili WIFI.. i evo te na mobu, pokaš slike, video, audio na njega i vozi miki.. iste sekunde radi na mobu..

Kod iphone to nije slučaj.. fucking itunes...  i kod kolege nemozes niti preko njegovog itunes napunit svoj iphone.. jer naravno veli da baza se ne podudara, pa ti oče ostalo izbrisat..

Ali zato aplikacije su jeftinije, i po meni kvalitetnije

I recimo, meni bitna stavka.. evo primjer..

Mobilni token od banke

Ako iphone restoram, povučem backup.. od kompa ili clound.. nebitno, radi dalje

Android.. pokusao titanium backup... 3/10 pokušaja radilo..  pa šetaj u banku

Sad prebacio sve na s2, naravno token radi na mobu, ali kodove ne prihvača na netu, veli key je krivi.. opet šetat u banku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 10:28 (dadoremix).

0 0 hvala 0
17 godina

Oće bit ponoćna? {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
SupremeCommander kaže...
Ezio kaže...

Svaki pravi hejter kupuje Apple proizvode da im moze nalazit mane i pisati o njima. A ovi sto su kupili neki jeftini Android i sad pljuju po svemu ostalome jer nemaju love za postene proizvode ne racunam, to nisu hejteri, to su deca...

to su onda wannabe hejteri

16 godina
Ezio kaže...
Volvox kaže...

ja imam Macbook Air 13", iPad 2 64GB + 3G i od idućeg tjedna iPad 3

edit -ipad 2 prodan

tako da ti prica ne drzi vodu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 20:26 (Mitch).
15 godina
Mitch kaže...
Ezio kaže...
Volvox kaže...

ja imam Macbook Air 13" Retina, iPad 2 64GB + 3G i od idućeg tjedna iPad 3

sto zelis reci osim sto se hvalis necim sto nisi sam kupio?

17 godina
neaktivan

Vraga crnog on ima, da ima pohvalio bi se on već u temi "Slike vašeg Hardvera". {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Onda cu se pohvalit i tamo
17 godina

jel mi moze netko reč koji BACKUP program koristit za android

htio bi malo isprobati stock romove, ali mi se neda onda svaki put razmišljat što sam sve imao instalirano... oni osnovni app-i

jel ima neki program, kojeg skinem, pa vrati app-e direkt sa play store-a, ili SD kartice..

tnx

titanium back up, mi bas ne daje povjerenja.. pokusao sam preko njega back up mobilni token, i token radi na drugom romu, ne moram aktivirat ga ponovno, ali naravno, key koji dobijem preko njega, ne radi na netu.. i onda opet u banku na re-aktivaciju.

0 0 hvala 0
17 godina
dadoremix kaže...

jel mi moze netko reč koji BACKUP program koristit za android

htio bi malo isprobati stock romove, ali mi se neda onda svaki put razmišljat što sam sve imao instalirano... oni osnovni app-i

Nije ti ovo Android tema, ali evo kad si vec tu, ovo tvoje je dobar razlog za kupovinu iPhonea5. Na njemu backup radi, a i onaj jedan jedini rom radi savrseno pa ne moras gubit vrijeme na isprobavanje alternativa...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 21:56 (SupremeCommander).
17 godina

za iphone znam..

napisao sam gore iskustva

imam jedno i drugo.. 3gs i S2 galaxy.. sad čekam 5-ticu..

ili kako jedni govore.. 5g .. a ja ih pitam.. to neki kineski pod model ? :)

0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...
Ezio kaže...
Volvox kaže...

ja imam Macbook Air 13" Retina, iPad 2 64GB + 3G i od idućeg tjedna iPad 3

Di su te slike da vidimo?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
neaktivan

em je uređaj bezobrazno preskup, em te žene mjesečno za još bezobraznije "naknade"... milina jedna. hitam!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ajar kaže...

em je uređaj bezobrazno preskup, em te žene mjesečno za još bezobraznije "naknade"... milina jedna. hitam!

Tako, a jos je i star pola godine, i moras cekati mjesecima na update software-a. Zato sad jedva cekamo ovaj novi iPhone a ne uzimamo taj precjenjen i sad vec zastario S3.

{#}

16 godina
neaktivan

Meni nije jasno zasto se svi svadate oko toga koji je uredaj bolji umjesto da prokomentirate cijene.

Po meni cijena uredaja je stvarno ali stvarno previsoka. Pa pobogu svoj 3GS od 32gb na tarifi i150 sam platio 1500kn a vidite sada ove cijene. 4000kn davati za iPhone i jos ktomu 2godine placati pretplatu. Pa to je jednako samoubojstvu.

Pametnije je otici negdje vani i kupiti ga otkljucanog, dodje malo vise ali pobogu miran si sljedece 2god, a ne da moram placati mjesecno po 200kn nasim lopovima.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan

Ja cu ipak pricekat odlazak u njemacku pa tamo dekodirani u Apple store, ne volim bit vezan za operatora.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jedan forumas ti moze otkljucat bilokoji iphone tvornicki, naravno to naplacuje, ako te zanima na pp cu ti rec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ezio kaže...

Penryn kaže...

ParaNO1d kaže...

evo ko treba sliku nek se javi na PP

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Jednostavno ih stavi u slike vašeg hardvarea. {#}

17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
Mitch kaže...

Jednostavno ih stavi u slike vašeg hardvarea. {#}

I mene zanima macbook air 13' retina

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
15 godina
Mitch kaže...
Ezio kaže...

Penryn kaže...

ParaNO1d kaže...

kaj si gol na slikama? cenzuriraj i stavi na forum.

17 godina
Independent kaže...

Meni nije jasno zasto se svi svadate oko toga koji je uredaj bolji umjesto da prokomentirate cijene.

Po meni cijena uredaja je stvarno ali stvarno previsoka. Pa pobogu svoj 3GS od 32gb na tarifi i150 sam platio 1500kn a vidite sada ove cijene.

Nasao sam cijene od iPhone4 kad je izasao:

8GB:

i150 – 2898,00 kn

i300 – 1298,00 kn

i500 – 198,00 kn

16GB

i150 – 3598,00 kn

i300 -2098,00 kn

i500 – 898,00 kn

http://www.omizio.com/non-apple/cijene-i-tarife-iphone-4-preko-hrvatskog-telekoma/#

Je nesto skuplje, ali ne pretjerano... Tad si mogo dobit vise internet prometa...

16 godina

mene zanimaju kolicine, ocu morat kampirat ili cu moc normalno doc i kupit uređaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni nije jasno kako to da su gotovo svi mobiteli jeftiniji na onim extra priča tarifama nego na extra total s tarifi?  (Govorim za T-mobile) 

Zapravo uopće ne znam zašto bi netko uzimao  neki smartphone u kombinaciji s jednom od extra priča tarifam.. A dodatne opcije za internet su dostupne samo uz total tarife.. 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 16:48 (Agent Rico).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...
Ezio kaže...

Penryn kaže...

ParaNO1d kaže...

HAHHA. Stavi na forum ako imaš. Btw pod moj PC samo si još trebao staviti koje kuhalo imaš i peglu koliko si nadrobio hahah

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina

Nego, jesu se ovi iz Vipa ili T-mobile-a već nekome od vas  javili u vezi ovih prednarudžbi jer još ima par dana do službenog početka prodaje...

15 godina
neaktivan

Neodoljivo sve podsjeća na kupnju Golfa, naime kupujem trojku kad Golf 7 izađe. {#}

Faith divides us. Death unites us.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice