Youtuberi primijetili pad broja pregleda, iza sveg

poruka: 9
|
čitano: 2.319
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Youtuberi primijetili pad broja pregleda, iza sveg".
8 godina

chrom na mom maku air m1 je posto prakticki neupotrebljiv jer kolicina reklama koju mi chrome krka moj laptop s 8 gigi rama to ne moze progutat

pa sam presao na brave, tamo bez ikakvih addona ne vidim 95% reklama a jubito makne 100%

9 0 hvala 0
9 godina
Re: Youtuberi primijetili pad broja pregleda, iza
Youtube sam počeo gledati u Brave browseru. Ni jedne reklame!
Bez toga je gledanje čisti mazohizam.
Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Macumba kaže...
Youtube sam počeo gledati u Brave browseru. Ni jedne reklame!
Bez toga je gledanje čisti mazohizam.

Ili premium ili preko bravea nema dalje.

www.3ding.hr
14 godina

U block origin lite + Chrome nikakvih problema s reklamama nemam!
Iako su reklame zaista iritantne i kod mene izazivaju kontra efekt (nikada neću nešto kupiti što me terorizira reklamom), mene zanima kako je YT bio tvrtka s "zilionskom" zaradom prije bez reklama, a sada silovanje reklamama opravdavaju nužnim zlom?
Opet ponavljam kao papagaj, YT ima katastrofalan algoritam i preporuke su sada užas!
Zašto je tako teško napraviti recimo tipku "reload" koja će mi izlistati potpuno nove preporuke, koja mi neće ponovo nuditi ono što sam gledao ili ono što sam već lajkao ili dislajkao?
Testirajte sami: ako gledate na YT sve o clockanju CPU i već ste manje-više sve pregledali, probajte pogledati video o Pokemonima i stisnite TU!
Biti čete doslovno zatrpani videima o Pokemonima, nema veze što ste godinama gledali clockanje CPU-a!
Paradoks je sto ako slučajno pogledate neki dobar video neutralne teme, bolje vam je da stisnete TD- nema druge!
YT se mora ugledati na Tik-tok i kopirati njegov algoritam, inače će propasti!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Ma mogu oni napravit algoritam najbolji na svitu, al cinjenica je da je 90% sadrzaja posta nekakav reality tv ili kopije vec postojecih kanala di naprimjer ljudi pogledaju 10 kanala koji recenziraju neki uredaj i ispada ko da svih 10 cita istu skriptu. Prije sam ga vise koristio za how to stvari al sad uz chatGPT i Gemini neman potrebu niti za time tako da se polako odmicem od njega kao sto sam napustio i TV prije 10 godina
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
17 godina
Kako ti radi na chromeu ad block, Milka?
Imas neku staru verziju koju ne apdejtas? Jer je chrome maknuo tu ekstenziju u zadnjoj verziji pa sam se zbog toga prebacio na Firefox i Brave.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2025 9:14 (Pero Dinamit).
14 godina
Pero Dinamit kaže...
Imas neku staru verziju koju ne apdejtas? Jer je chrome maknuo tu ekstenziju u zadnjoj verziji pa sam se zbog toga prebacio na Firefox i Brave.

U Block origin je prestao raditi barem je tako bilo prije par mjeseci, zato sam se samo prebacio na Ublock origin Lite i to je to!

Radi kao urica

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
12 godina
Pero Dinamit kaže...

uguglaš 'ublock origin on google chrome' i pogledaš prvi video koji se nudi

17 godina
Ma tko šiša chrome, to je tako i tako sve od gugleta.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice