chrom na mom maku air m1 je posto prakticki neupotrebljiv jer kolicina reklama koju mi chrome krka moj laptop s 8 gigi rama to ne moze progutat
pa sam presao na brave, tamo bez ikakvih addona ne vidim 95% reklama a jubito makne 100%
chrom na mom maku air m1 je posto prakticki neupotrebljiv jer kolicina reklama koju mi chrome krka moj laptop s 8 gigi rama to ne moze progutat
pa sam presao na brave, tamo bez ikakvih addona ne vidim 95% reklama a jubito makne 100%
Ili premium ili preko bravea nema dalje.
U block origin lite + Chrome nikakvih problema s reklamama nemam!
Iako su reklame zaista iritantne i kod mene izazivaju kontra efekt (nikada neću nešto kupiti što me terorizira reklamom), mene zanima kako je YT bio tvrtka s "zilionskom" zaradom prije bez reklama, a sada silovanje reklamama opravdavaju nužnim zlom?
Opet ponavljam kao papagaj, YT ima katastrofalan algoritam i preporuke su sada užas!
Zašto je tako teško napraviti recimo tipku "reload" koja će mi izlistati potpuno nove preporuke, koja mi neće ponovo nuditi ono što sam gledao ili ono što sam već lajkao ili dislajkao?
Testirajte sami: ako gledate na YT sve o clockanju CPU i već ste manje-više sve pregledali, probajte pogledati video o Pokemonima i stisnite TU!
Biti čete doslovno zatrpani videima o Pokemonima, nema veze što ste godinama gledali clockanje CPU-a!
Paradoks je sto ako slučajno pogledate neki dobar video neutralne teme, bolje vam je da stisnete TD- nema druge!
YT se mora ugledati na Tik-tok i kopirati njegov algoritam, inače će propasti!
U Block origin je prestao raditi barem je tako bilo prije par mjeseci, zato sam se samo prebacio na Ublock origin Lite i to je to!
Radi kao urica
uguglaš 'ublock origin on google chrome' i pogledaš prvi video koji se nudi