za 5 godina kad to spoje sa AI-jem, gotovi smo...
Tesla Bot prikazan u novoj verziji, sposobnijoj od
- poruka: 11
- |
- čitano: 9.304
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na leđa generator struje na ložu, predlažem. Upališ samo prvog bota kao kosilicu. Ostali pale jedan drugog.
Ahahhahahahaahhaaa!
Totalno glup post s moje strane, al jbg takav je i quote.
vec danas ga mogu spojit na Teslin FSD i ljudi su odma gotovi
https://twitter.com/WholeMarsBlog/status/1657807019703943169
je li to sad mladež stranke musk elon 365? idu delati?
Što nismo ovo gledali kod Japanaca prije cca 20-25 godina? Što je ovdje "inovativno"?
-255 .. naravno svima je jasan razlog, nomenklatura, tj zašto je za robote-it-ai... važnij broj baze 2-8bit, ili verzijski možda postane 384 itd.
-no, tema.. tesla-robot.. i vidljiv napredak! .. (naravno, jer onaj prethodni je bio 'ništa'.. i sve može biti samo bolje).. :)
.. a s tim u vezi, pokušaj da robot izgleda kao robot-ljudi.. ima ruke-noge, gega se, ima glavu.. kul, no besmisleno.
-robot je stroj, ovisno o namjeni ima odgovarajće pogone, krakove, jedan-više, ne noge-ruke koje ne služe ničemu.. tj služe promociji-rekami bezvezarije.
.. a s tim u vezi, pokušaj da robot izgleda kao robot-ljudi.. ima ruke-noge, gega se, ima glavu.. kul, no besmisleno.
A nemoj tako. Ovaj robot je pažljivo dizajniran i pomno osmišljen da odrađuje specifični zadatak privlačenja što većih monetarnih sredstava naivnih investitora.
je li to sad mladež stranke musk elon 365? idu dilati?
-255 ..
420
P.S. ja totalno sam lud, nabacio sam strikethrough i prek tvoje crtice - i onda išao pobrisat i nabacio samo prek 255