Ne znam čega su se prepali Teolozi kada im odgovor treba da budem vrlo jasan i jednoglasan "nama vanzemaljaca". Ok ima Boga i Anđela i drugih duhovnih bića ali to je u drugom domenu koji ljudi ne mogu dokučiti.
Evo primjera: Imate sliku 10x10metara. Mrav koji hoda po slici nikada neće skužiti šta je na slici, dok sa druge strane ptica jednostavno vidi sliku kao na dlanu. Mravi su ljudi, a ptica su viša bića (duhovna).
Teolozi se uplašili znanosti, a znanost daje bajke i teorije bez ikakvih dokaza. Postoji gro genetiračara, fizičara, biologa itd. itd. znanstvenih ljudi koji vjeruju u Boga.
Jer Vjera je jedno a Nada je nešto sasvim drugo. Vjernici Vjeruju da postoji Bog, dok naučnici se Nadaju da će pronaći "nešto".
Zato ja ljude dijelim samo na dvije vrste: Oni koji vjeruju u nešto (ne mora biti religija u pitanju) i oni koji se Nadaju nečemu. Čovjek koji vjeruje u sebe i trudi se može očekivati nešto, a ovaj koji se nada da će mu nešto pasti sa neba - može se nadati samo kiši ili snijegu primjerice.
Apsolutno. Ni nerazumijem cemu se ovo svodi sada na vjernike koji su navodno ovaki a ateisti su dar Bozju na zemlji. Netko tko viruje nemora znaciti da bas prati put svog muslimanstva ili krscanstva ili kaj ja znam.
Pored einsteina i tesle koji vele da je Bog tu, postoje jos uvijk danas ljudi koji ce se okrenuti ateizmu jer je crkva ovakva onakva. Ma zaboli mene za crkvu kad imas Boga.
Bas je onak kako velis, imas ljude koji viruju i imas ljude koji se nadaju. ALi i taj ateist ce na smrtnoj postelji izmoliti oce nas ili sto ja znam vec, jer nebi bilo prvi puta da sam tako sto cuo.
Za mene je onaj koji nemoze virovati plitkouman covik...A sto su crkve i popovi radili u proslosti i sadasnjosti iskreno me zaboli kada onaj tko zeli i trazi i nadje istinu pa mu netreba nijedna crkva pored Boga.
I ja bi da se mene pita ukinuo sve religije i otvorio ljudima razum prema Bogu. Ali zasto, test je da sam vidis i onda da ti se otvori podsvijest. Vecina ovih ce vrlo virovatno nedje dalje nakon smrti ponovo sve i onda ce biti ljuti na sve jer nisu tam di zele, tj 4D, 5D i daljne dimenzije.
ILi zasto nebi postojali vanzemaljci... Sto smo stvarno toliko narcisoidna populacija da mislimo da smo jedini, najbolji i svasta jos hehe, u nekim drugim krugovima se prica i zna da smo navodno jedina civilizacija u nasoj galaksiji koja vodi radove, ima novac, ljudi umiro od gladi ili nemaju krov nad glavom. Zato sam i u prvom postu rekao da ima dovoljno materijala da covik viruje u sto zeli, ili neviruje, svejedno mi je. Samo nevolim ateiste prave se pametni tako da i mogu virovati da su nastali od bakterije, pa majmuna, JA NISAN.
Da ukineš sve crkve, religije više ne bi postojalo jer religija ide jedino indoktrinacijom. Plitkoumnost? Plitkoumno je vjerovati u nešto za što ne postoje nikakvi dokazi.
Pa cemu se onda rijec naziva VJEROVANJE, netreba ti dokaz ili slicno pored te definicije rijeci. nije da cu ja nekoga sada dijeliti, ali velim ateisti su mi kao ovi vjerski fanatici. Isto isto, tumace i jedni i drugi vrlo vjv iskrivljenu cinjenicu.
A sto je to dokaz onda da Bog postoji? Jer se to moze matematicki izracunati? Cemu su onda doslovno dva najveca uma i Einstein i Tesla virovali u postojanje Boga. Ali ne u postojanje ovakvog Boga kako su nam religije naucile, vec o sveopcem Bogu svemira i svega. I na kraju se sve svodi na valne duljine, ili energiju, vibraciju, hoemo mi vidjeti ili osjetiti ostale spektre ili dimenzije ovisi o nama samima i nasoj podsvijesti. Jer reci ja sam ateist je po meni isto da kazes ja nepostojim. ALi na kraju mislim, dakle jesam.
Pa ne kužim šta uopće treba vjerovati? Čemu to. Bzvz trošenje energije. Nisu svi fanatici. Ima ekstrema ko u svakim skupinama, to je sigurno. Einstein nikada nije rekao da Bog postoji. To je priča za djecu. A i riječi Tesle su se jako vucale po svim kontekstima, ali nikada nije rekao da je vjernik u nekom tradicionalnom smislu. Valne duljine i energija nisu bog. ljudi jednostavno pokušavaju svemu što ne razumiju dati neki zajednički nazivnik.