Telemach testirao 5.5G i pritom postigao 10 Gbit/s

poruka: 11
|
čitano: 2.159
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Telemach testirao 5.5G i pritom postigao 10 Gbit/s".
15 godina

prevedno u realnost 50 Mbps down i 15 Mbps upload

nije važno sudjelovati važno je pobijediti
Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina

Mene je Telemach spasio. Vec sam se poceo hvatat za zadnju slamku spasa, Starlink, kad ono isprobam Telemach i preporodio se. Inace cijelo vrijeme na HT-u u Zagrebu u Dubravi, brzina 5 Mbps down, 2 Mbps up. 

S Telemachom brzina na istoj lokaciji 750/100 Mbps. Kriminalni HT cu tuzit, ne mozes me obvezivat da placam ostatak pretplate ako nisi u stanju isporucit ni 3G brzine. 

1 0 hvala 0
6 godina

JA čekam da lokalni mobilni operateri pogase 3G , da se u igru ubaci Starlink direct-to-cell

0 0 hvala 0
8 godina
Re: Telemach testirao 5.5G i pritom postigao 10 Gb
Imao sam puno bolju uslugu sa Tele2 a sad dobivam dre* . Napuštam telemach

2 0 hvala 0
16 godina

Kod mene u stanu Telemach 4G ide preko 200 mbps, dok 5G jedva 100 ( kad se planeti pravilno poredaju ), najčešće oko 50-60.

HTov 5G je odličan sa brzinama često i preko 500mbps.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

LOL: Crobrother
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina

Wow, koja gluma i prodavanje magle.

Prvo su vikali kako će 5G promijeniti načine života, a sada su tu ubacili "umjetnu inteligenciju"

Dakle, u blizini bazne stanice u kućnom 5G internetu ima 100 mbit dowlnoad i 20 (od obećanih 100) mbit upload.

Stvarno mi je promijenilo život ovo iskustvo.

Tuga i žalost kako se reklamiraju na ovakav način, a u realnosti ništa od toga.

3 0 hvala 0
16 godina
Evo djeca opet u školama, raja na poslu, a sad dobivam manje brzine nego kad su bili doma...
I kvaliteta signala je srozana skroz.

I nebi se tolko žalel da još imam B315s, sad imam Zyxel NR5103E i nemrem do 50 mbps.

Tak da mi svaka vijest o tome kak su napravili ovo-ono ide na jetra.
Kod mene nije dostupan 5G Pokućni, nek bolje šute kad je sve vezano za središta gradova.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T700 kaže...
Imao sam puno bolju uslugu sa Tele2 a sad dobivam dre* . Napuštam telemach

Početkom godine imao 500mbit na mobitelu, sad mjerim 1mbit (ponekad dođe do 5mbit), signal skoro nula, centar Sveti Ivan Zelina...

Zovemo ih prave se blesavi da su nekakvi radovi i već 6 mjeseci tako...

Možda da malo usmjere tih 10gb prema nama...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2025 9:02 (ivicask).
14 godina
=XFX=PlayHard kaže...

Mene je Telemach spasio. Vec sam se poceo hvatat za zadnju slamku spasa, Starlink, kad ono isprobam Telemach i preporodio se. Inace cijelo vrijeme na HT-u u Zagrebu u Dubravi, brzina 5 Mbps down, 2 Mbps up. 

S Telemachom brzina na istoj lokaciji 750/100 Mbps. Kriminalni HT cu tuzit, ne mozes me obvezivat da placam ostatak pretplate ako nisi u stanju isporucit ni 3G brzine. 

To je tako na samo par mjesta u Hrvatskoj. Mi ostali smo sretni ako opće i dobijemo signal od njih.

nemam za potpis
8 godina
sada ne, ali prije po ljeti često sam imao problema kada bi zvao nekoga od obitelji - Ne zvoni, već ubrzo neki visoki ton i prekine.

Isto se događalo i njima. Posjednji put je bilo u Rujnu i listopadu.

A internet često nije radio, kao da se smrzne. I ne samo meni več i drugim članovima obitelji. Svi zajedno koristimo poslovnu pretplatu - više brojeva na jedan račun.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice