Tanki Galaxy S25 Edge na testu izdržljivosti puca

poruka: 6
|
čitano: 6.226
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tanki Galaxy S25 Edge na testu izdržljivosti puca ".
10 godina

Ionako smo zaključili da je uređaj potrebno strpati u maskicu koja ima dodatnu bateriju. Pa neka Youtuberi onda bacaju po kamenju, betonu i neka sami skaču s balkona s mobitelom u ruci.    

1 0 hvala 0
13 godina

Divim se ljudima koji imaju muda kupiti telefon od €1000-1500 i nose ga okolo bez maske. Pogotovo što mi nemamo protection planove kakve Amerikanci uživaju kod kupnje istih uređaja po bitno nižim cijenama.

2 0 hvala 0
7 godina
Re: Tanki Galaxy S25 Edge na testu izdržljivosti p
greysaint0 kaže...

Divim se ljudima koji imaju muda kupiti telefon od €1000-1500 i nose ga okolo bez maske. Pogotovo što mi nemamo protection planove kakve Amerikanci uživaju kod kupnje istih uređaja po bitno nižim cijenama.

nije do muda nego je jednostavno uzas. ja sam probao novu ultru bez makske koristit. nema smisla. toliko lose napravljeno da ispada da su je radili samo da izgleda lijepo. u praksi je toliko klisko. ne ko iphone. ali jednostavno neupotrebljivo. i toliko zvecka di god da ga stavis. no eto kad je mobitel vise posto nakit nego da ti sluzi sto bolje. 

7 godina
Re: Tanki Galaxy S25 Edge na testu izdržljivosti p
Nakon ča odlučim koji mobitel...prvo se kupi zaštita pa tek onda gospodin od stakla...tako da iz vakuum kutije u protection
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Prvo kupujem masku a onda mob koji paše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 mjeseci

Mob sa maskicom ko sa kondomom.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice