Zbilja, a kada je predstavljen MAKERphone, većinom riječi hvale (ne mislim na tebe, nego na forum općenito).
da ti budem iskren i ne filozofiram tu i tam bacim oko na trziste mobitela onako iz dosade procitam neki smartphone clanak
( zadnji primjer note 10 ). inace dubinski provjerim u trenutku kupnje telefona koje mijenjam svake 2-3 god.
jer nemam potrebu mijenjati telefon sa svakim nadolazecim modelom za te pare rade si uplatim svakih 6-8 mj posteno putovanje.
tako da nazalost Makerphone-a se ne sjecam, nisam vidio clanak, nije mi zapeo za oko sasvim nebitno.
ali racunam si ovako okej Nokia je sa Lumia-ma imala praksu da dobis k od slusalica odnosno ne dobis ih uopce nesto sto mi je sasvim suludo ali okej.
jos neki proizvodaci su kratko pratili taj trend sa pojedinim modelima i shvatili da ljudi actually zele slusalice ( ono nemoj zezat mp3/4 odumire )
ali dati 450 eura za 3 generaciju telefona koji kupuje mala grupa ljudi, preracunajmo to u hrvatski lopovskih 3400 cca. + 200kn punjac i slusalice.
mi smo dosli na 4000kn za telefon srednjeg ranga. sad mi reci na cemu bih ja trebao biti da za takvo nesto izdvojim 4000kn pored telefona poput m20p, k20p
i da ne nabrajam. mislim shvacam ja foru kad ti odbijes davanja za ( dodatke ) mobitel djeluje povoljno. ali mene recimo zanima baterija prvo, kamera, ekran.
niti znam % kvarova njihovih modela, ne znam ljude koji ga imaju ( barem prve 2 gen., iskustva, nista ) i kazem ti ja ne vidim apsolutno niti jedan argument
da kupim ovaj telefon osim da podrzim spomenutu firmu u nastavku "modularnosti".
Nisam ništa rekao po tom pitanju, nego mi ide na kikiriki kako forumaši odmah osude nešto, ne razmišljajući pri tome zašto je to tako i zbog čega. Jer su svi vrhunski znalci.
Ne zanima ni mene mobitel. Iskreno, stvarno mi je svejedno, ali "naše" društvo me ubija u pojam. I vidim po komentarima da su ljudi stvarno takvog razmišljanja. Jednostavno u svemu traže manu kad ne treba, a kada treba onda šute. Jer da ne šute, bilo bi nam bolje!
Čak se od foruma do foruma može vidjeti razlika u razmišljanju "skupine".