Gdje si ti vidio da je modularan??????? To nigdje ne pise osim ako smatras modularnoscu sto moras dokupiti punjac i slusalice... Onda je i iphone modularan....
Konkretno sta je dobro u ovom mobu? Zasto ne treba servis???????????
Po cemu je dugovjecan? 2 puta procitao clanak i ne vidim nista od ovog sto ti nabroja.... Telefon ko i svaki drugi. Malo poskup...
Žalosno. Tko koristi slušalice od 2 EUR koje se dobiju uz mobitel. Imam ih valjda 5 u ladici. Punjač? Imam postojeći koji će vjervoatno biti dovoljno dobar.
A tebi je ova modularnost bezveze. Eto vidiš meni je tvoje razmišljanje bezveze. Dugovječnost? Ako će prodavati komponente sljedećih 5 godina to znači da ne moraš baciti mobitel ako ti prestane raditi kamera, zvučnik ili nešto drugo.
Ne kažem da je najbolji deal, da je najbolja ideja ali ljudi se trude napraviti nešto drugačije. Tko voli i može neka izvoli. Ali bitno da ljudi odmah pljuju ideju i izvedbu. Samo uživajte i najnovijim turbo mobitelima. Ne trebaju svi najnovije i najbolje.
Citaj pazljivo....
Sa razumijevanjem.....
AKO ce prodavati. Ti stvarno mislis da ce oni sledecih pet godina praviti module? TI si stvarno naivan ili jednostavno sanjar....
Zar nije lakse kupiti mob za 200 EUR, za 2 godine prodati ga za 100 i kupiti drugi za 200.... Eto ti modularnosti i dugovjecnosti bez ikakvog alata i sarafanje....
I kao sto kolega rece sastavljanje telefona sarafima nije modularnost.....
Znam da ako kupiš mobitel za 200€, za 2 godine sigurno neće vrijediti 100€
Baci ga. Platis 200 EUR i imas kompletno novi telefon sa garancijom. Mislis da ce moduli biti po 10 EUR?