Odličan članak da me posjeti da ukinem ovu pretplatu, nakon dvije godine bacanja para za ništa.
SkyShowtime uveo Premium pretplatu s 4K rezolucijo
- poruka: 10
- |
- čitano: 6.993
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Također ću otkazati , pogledao sam jednu seriju i možda dva filma . Još imam neku doživotnu pretplatu , prvo 2 eura pa su digli na 4 a vrag zna koliko sada plaćam...
Arrrr, mateys!
Trebalo bi mi 100 eura mjesečno da gledam onih par stvari što želim gledati jer su na ukupno 48 platformi. Fak of.
Evo, komentari kakve sam i očekivao :-)
Ja uzmem na mjesec dana godišnje i pogledam što me zanima. Zašto vi plaćate cijelu godinu i onda kukate stvarno mi nije jasno.
Ja skačem između Netflixa, HBO, Prime, Showtime.... svakog po mjesec dana i tako iz jednog na drugi. Ne pada mi na pamet sve ih stalno plačat.
Ja skačem između Netflixa, HBO, Prime, Showtime.... svakog po mjesec dana i tako iz jednog na drugi. Ne pada mi na pamet sve ih stalno plačat.
Pa normalno. This is the way.
Ulovio sam onu doživotnu ponudu u pola cijene kad je stigao kod nas i to sam imao neko vrijeme. Prošle godine kad sam otkrio jedan drugi servis, prestao sam sa plaćanjem tih 2,99 ili koliko je već bilo i pretplata je otkazana.
Sad sam htio ponovno obnoviti račun i dobivam cijenu od 7,99.
Jesam li sa prestankom plaćanja izgubio pravo na tih 50% doživotno ili kaj?

Ulovio sam onu doživotnu ponudu u pola cijene kad je stigao kod nas i to sam imao neko vrijeme. Prošle godine kad sam otkrio jedan drugi servis, prestao sam sa plaćanjem tih 2,99 ili koliko je već bilo i pretplata je otkazana.
Sad sam htio ponovno obnoviti račun i dobivam cijenu od 7,99.
Jesam li sa prestankom plaćanja izgubio pravo na tih 50% doživotno ili kaj?
Edit: sad vidim da je premium 10€, znači da bih ga trebao dobiti za 5€ al nigdje ne vidim tu cijenu.

Izgubio si pravo na -50% jer nisi obnovio, ne smije se prekidati. Ono što je apsurdno još, tih -50% vrijedi samo za standardnu bez oglasa, htio sam nadograditi na premium i nisam mogao jer bih izgubio popust (jedino ako su u međuvremenu to omogućili).