SkyShowtime uveo Premium pretplatu s 4K rezolucijo

poruka: 7
|
čitano: 1.330
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SkyShowtime uveo Premium pretplatu s 4K rezolucijo".
15 godina

Odličan članak da me posjeti da ukinem ovu pretplatu, nakon dvije godine bacanja para za ništa.

Moj PC  
10 0 hvala 0
3 godine
Re: SkyShowtime uveo Premium pretplatu s 4K rezolu
Slažem se, par filmova i serija za pogledati i to je to.
Moj PC  
2 0 hvala 0
3 tjedna

Također ću otkazati , pogledao sam jednu seriju i možda dva filma .  Još imam neku doživotnu pretplatu , prvo 2 eura pa su digli na 4 a vrag zna koliko sada plaćam...

0 0 hvala 0
14 godina

Arrrr, mateys!

Trebalo bi mi 100 eura mjesečno da gledam onih par stvari što želim gledati jer su na ukupno 48 platformi. Fak of.

marching up and down the squaaare
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Evo, komentari kakve sam i očekivao :-)

Ja uzmem na mjesec dana godišnje i pogledam što me zanima. Zašto vi plaćate cijelu godinu i onda kukate stvarno mi nije jasno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
9 0 hvala 0
7 godina

Ja skačem između Netflixa, HBO, Prime, Showtime.... svakog po mjesec dana i tako iz jednog na drugi. Ne pada mi na pamet sve ih stalno plačat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: SkyShowtime uveo Premium pretplatu s 4K rezolu
nikonja kaže...

Ja skačem između Netflixa, HBO, Prime, Showtime.... svakog po mjesec dana i tako iz jednog na drugi. Ne pada mi na pamet sve ih stalno plačat.

Pa normalno. This is the way.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice