Prosječan korisnik 25 dana godišnje gleda internet

poruka: 7
|
čitano: 3.251
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prosječan korisnik 25 dana godišnje gleda internet".
9 godina

Taman toliko godišnjeg imam.

25 dana godišnjeg plus 25 dana provedenih po doomscrollingu = 50 dana koliko ne radim godišnje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Strašno kako su te aplikacije preuzele koncetraciju. Primijetio sam na poslu među kolegama, dvojica sjede zajedno, a svaki zabijen u mobitel i skrola tik tok. Komunikacija nula. Ljudi su postali glupi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2025 9:42 (Cryogenic).
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Re: Prosječan korisnik 25 dana godišnje gleda inte
Cryogenic kaže...

Primijetio sam na poslu među kolegama, dvojica sjede zajedno, a svaki zabijen u mobitel i skrola tik tok. Komunikacija nula. 

I to me je spasilo. Prije smartphonova me jedan pilao s pričama o doživljajima koje ne da su bile dosadne nego psihološka tortura pomoću ništavila. Drugi je otvarao usta samo ako treba nešto kontrirati, ispraviti, proturječiti, suprotstaviti se, treći je bježao od mene jer sam ja njemu bio napor, uglavnom stalno negativa u zraku. Nakon toga, svatko u svom mobu i zavladala je sloga i harmonija. Jedino ovom jednom koji mu gura mob pod nos "joj, vidi ovo", a video sam ili odavno vidio ili je po mom ukusu gledanje takvog sadržaja uništavanje dragocjenih sekundi života, trebam nekako dati do znanja da su preferencije različite bez da se čovjek uvrijedi.

10 godina
Cryogenic kaže...

Strašno kako su te aplikacije preuzele koncetraciju. Primijetio sam na poslu među kolegama, dvojica sjede zajedno, a svaki zabijen u mobitel i skrola tik tok. Komunikacija nula. Ljudi su postali glupi.

pogotovo ako je tiktok u pitanju, znači iq pao za 80 :)

mi kad idemo na kave isprdamo onog tko se zalijepi za mob tako da se svi fino zezamo na pauzi

naravno pogledaš mob ako dođe neki mail, poruka i sl., ali beskonačno skrolanje, asocijalizacija i pretvaranje mozga u kašu dok smo u društvu nope.

17 godina

Meni je uzasno neugodno uopce izvaditi mobitel kad sam s drugim ljudima, smatram to nepristrojnim i bezobraznim, a pojedinci odu na shittok i skrolaju ko zomboidi.

Linux, Arch Linux.
15 godina
Ante kaže...

Meni je uzasno neugodno uopce izvaditi mobitel kad sam s drugim ljudima, smatram to nepristrojnim i bezobraznim, a pojedinci odu na shittok i skrolaju ko zomboidi.

Apsolutno, koristiti mobitel kad su u drustvu je znak nepristrojnosti. Mozda su ljudi nesigurni u sebe pa posegnu za tim u tim trenutcima..

A kad si doma, onda mi je logicnije da si na Yt nego da gledam TV i ono sto ti serviraju, ovako barem gledas sta te zanima, i ja obicno navecer godinama provrtim ono sto mi je interesantno, tv mi je apsolutno nepotrebnao u kuci, cak i tekme ne gledam, pogledam sazetak na YT kad mi je nes interesantno

17 godina
ante_etna kaže...
Cryogenic kaže...

Primijetio sam na poslu među kolegama, dvojica sjede zajedno, a svaki zabijen u mobitel i skrola tik tok. Komunikacija nula. 

I to me je spasilo. Prije smartphonova me jedan pilao s pričama o doživljajima koje ne da su bile dosadne nego psihološka tortura pomoću ništavila. 

imam takvog na poslu

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice