Pogled u Appleovu kristalnu kuglu: Hej, Siri, što

poruka: 4
|
čitano: 5.498
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pogled u Appleovu kristalnu kuglu: Hej, Siri, što ".
6 godina
Pogled u Appleovu kristalnu kuglu: Hej, Siri, što

Kristalno kugla:

Apple kupuje zemlju u Slavoniji...skoro cijelu i sadi jabuke...Pink Lady i Fuji 

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Pogled u Appleovu kristalnu kuglu: Hej, Siri,
“poboljšanja aplikacije Mail”
Hmm možda uz svu tehnologiju konacno bude moguće bez problema dodati i fotografiju u potpis 🫣

0 0 hvala 0
7 godina
ivgrgic kaže...
“poboljšanja aplikacije Mail”
Hmm možda uz svu tehnologiju konacno bude moguće bez problema dodati i fotografiju u potpis 🫣

lako za fotografije u potpis.

ja zelim da kad upalim program mail da se on otvori i da radi za pocetak.

drugo sto zelim da mi ne baca vazne mailove u spam. ovaj tjedan mi je mail,"tezak" 30 k eura koji sam primio samo jednostavno bacio u spam i ja ga nisam vidio. srecom znao sam da je icloud mail smece i da tisuce preplacenih inzinjera ne zna filtrirat mailove pa sam pogledao sutradan u spam i gle tamo, moj najvazniji mail u zadnjih par godina. 

mj dana ranije me je apple maps skoro "ubio" navodeci me na ceste opasne za voznju automobilom. 

ovo vise nije ni za izrugivanje i smijanje. eu bi trebalo postrozit preglede software koji apple izbaci jer te doslovno stavljaju u opasnost i financijski rizik jer su poludovrseni

16 godina
Ono što znam da će sigurno predstaviti je par novih anonimnih manjinaca i/ili žena sa izmišljenim VP pozicijama koji onda trkeljaju o nekakvim “revolucionarnim proizvodima” i nadogradnjama. Isto je zadnjih 10god, stvarno ne vidim zašto bi sad bilo drukčije…
He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2024 12:38 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice