Iskreno ne volim nikada biti isključen iz zvučnog okoliša. Ne shvaćam ekipu koja bilo kakve slušalice koristi tijekom vožnje bicikla/romobila.
Pixel Buds Pro 2 imaju poboljšano poništavanje buk
- poruka: 4
- |
- čitano: 2.342
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato imas opciju ambient moda gdje ti lijep propusta sve bitne zvukove iz okoline.
Ja ne bih mogao otici na trcanje a da nemam neke slusalice u ili na usima. Naravno tada se ne koristi ANC ali idalje imas laganiju muziku u usima.
Iskreno ne volim nikada biti isključen iz zvučnog okoliša. Ne shvaćam ekipu koja bilo kakve slušalice koristi tijekom vožnje bicikla/romobila.
Obicni commuting u vecini razvijenih zemalja ukljucuje dosta voznje vlakom/autobusom, normalno da u takvim okruzenjima noise cancelling je odlicna stvar, kao i npr. na poslu tj. uredu ili nekakvim zamorastim lokacijama.
Ekipa koja koristi slusalice u prometu kakve god da jesu, najveca su prijetnja samim sebi.
A di još na biciklu, e to moraš biti idiot da toliko riskiraš. Malo izgubiš koncentraciju, pogriješiš i ne čuješ auto koji ti prilazi, a bez slušalica čuješ taj auto koji prilazi i koncentracija na auto je prisutna.
Jednom na kućnom trenažeru na biciklu, slušalice u ušima i od jednom nešto mi teško pedaliti, pogledam dolje nakon nekog vremena a ono bočica vode (bidon) mi ispao i koči i oštetio se od trenja.
Čak i trčanje sa slušalicama hm, bježao sam od ludih pasa, koje ne bih čuo da sam imao slušalice i ne bi ih otjerao. Padne sumrak a čagljevi zavijaju.
Kako ono "pametnom dosta" 😅