Pixel Buds Pro 2 imaju poboljšano poništavanje buk

poruka: 4
|
čitano: 2.342
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pixel Buds Pro 2 imaju poboljšano poništavanje buk".
13 godina

Iskreno ne volim nikada biti isključen iz zvučnog okoliša. Ne shvaćam ekipu koja bilo kakve slušalice koristi tijekom vožnje bicikla/romobila.

2 0 hvala 1
17 godina

Zato imas opciju ambient moda gdje ti lijep propusta sve bitne zvukove iz okoline. 

Ja ne bih mogao otici na trcanje a da nemam neke slusalice u ili na usima. Naravno tada se ne koristi ANC ali idalje imas laganiju muziku u usima. 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pixel Buds Pro 2 imaju poboljšano poništavanje
coldGT kaže...

Iskreno ne volim nikada biti isključen iz zvučnog okoliša. Ne shvaćam ekipu koja bilo kakve slušalice koristi tijekom vožnje bicikla/romobila.

Obicni commuting u vecini razvijenih zemalja ukljucuje dosta voznje vlakom/autobusom, normalno da u takvim okruzenjima noise cancelling je odlicna stvar, kao i npr. na poslu tj. uredu ili nekakvim zamorastim lokacijama.

Ekipa koja koristi slusalice u prometu kakve god da jesu, najveca su prijetnja samim sebi.

Di2 & EPS FTW!
7 godina
neaktivan
Re: Pixel Buds Pro 2 imaju poboljšano poništavanje
@ivanoile upravo tako. No po iskustvu znam da čak i slušanje glasne glazbe u autu me nekoliko puta moglo koštati. Jednostavno ne čuješ neka zvučna upozorenja koja su bitna.

A di još na biciklu, e to moraš biti idiot da toliko riskiraš. Malo izgubiš koncentraciju, pogriješiš i ne čuješ auto koji ti prilazi, a bez slušalica čuješ taj auto koji prilazi i koncentracija na auto je prisutna.
Jednom na kućnom trenažeru na biciklu, slušalice u ušima i od jednom nešto mi teško pedaliti, pogledam dolje nakon nekog vremena a ono bočica vode (bidon) mi ispao i koči i oštetio se od trenja.

Čak i trčanje sa slušalicama hm, bježao sam od ludih pasa, koje ne bih čuo da sam imao slušalice i ne bi ih otjerao. Padne sumrak a čagljevi zavijaju.

Kako ono "pametnom dosta" 😅
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice