Perplexity svima besplatno daje svoj AI preglednik

poruka: 9
|
čitano: 1.398
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Perplexity svima besplatno daje svoj AI preglednik".
10 godina

Jedna svinja kaže drugoj: "U čemu je fora, hrane nas besplatno, imamo svinjac besplatno, toplo nam je i site smo, u stvari i presite?" - "Šuti i jedi, odgovori druga".

16 0 hvala 1
15 godina

Ma sve sta trazim od preglednika je da bolje filtrira reklame i nepotrebni sadrzaj, sve ostalo je samo bonus

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Perplexity svima besplatno daje svoj AI pregle
stirko55 kaže...

Ma sve sta trazim od preglednika je da bolje filtrira reklame i nepotrebni sadrzaj, sve ostalo je samo bonus

Uskoro neće biti reklama jer zašto bi netko reklamirao npr. 3D printere kad sam ja pitao AI kojeg printera je dobro kupiti za moje specifične pogrebe. (Bambu Lab A1). Platiti ćeš pretplatu za AI i to je to. Nema reklama ni ad blokera. 

14 godina
rjakopec kaže...
stirko55 kaže...

Uskoro neće biti reklama jer zašto bi netko reklamirao npr. 3D printere kad sam ja pitao AI kojeg printera je dobro kupiti za moje specifične pogrebe. (Bambu Lab A1). Platiti ćeš pretplatu za AI i to je to. Nema reklama ni ad blokera. 

To za printanje urni?

4 mjeseca
rjakopec kaže...
stirko55 kaže...

Tako je, zato svi plaćamo HRT pretplatu i nemamo reklame. Zato plaćamo bilo koj non free software, a oni i dalje prikupljaju sve žive informacije i prodaju ih partnerima. Nažalost korporacije tako ne funkcioniraju, nije ni facebook imao reklame u početku, ni youtube, a ni instagram danas nije ono što je prije bio. 

Free software, free society: Richard Stallman at TEDxGeneva 2014

17 godina

Ako mi šta treba u životu to je manje AI-a, ne više

Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina

Baš mi treba još jedan AI prodavač osobnih podataka.

Idem ga brzo instalirat.

2 0 hvala 1
11 godina

Meni je fascinantno da postoje ljudi koji će im dati pristup svojim mailovima i kalendar.

Nadglednik dina
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
rjakopec kaže...
stirko55 kaže...

Platit ćeš pretplatu za AI i onda će ti AI predložiti printer proizvođača koji im je također platio... zašto ne? 

Možda ne na tako očit način, ali zašto polazimo od toga da će AI biti neutralna? Sadržajno nije to ni danas u potpunosti. Ako su vlasnici modela primarno motivirani zaradom, a jesu, zašto bi njihovi AI modeli u budućnosti bili i komercijalno neutralni?

San svakog punokrvnog kapitalista je da im 'autsorsamo' vlastiti mozak tj. sposobnost razmišljanja. AI se čini kao sjajna prilika za to.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice