U orbiti se, ničim izazvan, raspao komunikacijski

poruka: 13
|
čitano: 7.440
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U orbiti se, ničim izazvan, raspao komunikacijski ".
10 godina

Koliko je sad vijaka falilo? 

2 0 hvala 0
14 godina

Optužio bih DEI zapošljavanje, ali lansiran je prije 8 godina kad to još nije bilo toliko aktualno...

A dobro, 2 godine prošle, nije više pod garancijom.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2024 12:33 (kratos091).
Moj PC  
5 1 hvala 1
14 godina

Saboteri

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine

Oni bar za razliku od Kineza i Rusa objave takve stari, koje nisu dužni objaviti.

合氣道

2 2 hvala 0
16 godina
Re: U orbiti se, ničim izazvan, raspao komunikacij
Odvalio ga ruski ubojica satelita.
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

James Bond vibes..

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
16 godina

"raspao".

Je, otišli su gore pa su vidjeli kak se klimaju antene.

0 0 hvala 0
16 godina

Ništa čudno kad Boeing kupuje metalurgiju, a i kupovao opremu (elektroniku i mehaniku) iz Kine, a QA im je smijeh postao.
A novce koje su dobili da naprave kvalitetno si uzmu uprava i direktori...
Identično mi i avioni (737 Max i 787) imaju sličnih (strukturalnih) problema...

To live is to suffer, to survive is to find some meaning in the suffering. Friedrich Nietzsche
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2024 16:45 (gkelekov).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Iako je sada lako i pomodno  "cipelariti" Boeing kad je vec na podu, misljenja sam da ovdje nije kriv

Ocito ga je nesto pogodilo, najvjerojatnije kakav "svemirski kamen".

Ipak, ne treba niti iskljuciti neke druge opcije.

Vidjet cemo da li ce se medjudrzavna politicka retorika odjednom poceti mijenjati u slijedecim tjednima.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.

2 0 hvala 0
9 godina
Meni ovo miriše na jednu od dvije stvari: sudar sa svemirskim otpadom ili namjerno uništenje od strane političkih suparničkih sila. Ovo drugo može biti probni balon u svjetlu "veselih" događaja zadnjih godina.
Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
syncmaster245b kaže...

Iako je sada lako i pomodno  "cipelariti" Boeing kad je vec na podu, misljenja sam da ovdje nije kriv

Ocito ga je nesto pogodilo, najvjerojatnije kakav "svemirski kamen".

Ipak, ne treba niti iskljuciti neke druge opcije.

Vidjet cemo da li ce se medjudrzavna politicka retorika odjednom poceti mijenjati u slijedecim tjednima.

16 godina
Sa sadašnjim trendom kvalitete boeingovih proizvoda, bojao bih se kupiti i žlicu od njih, vjerojatno bi propuštala, a možda bi i udubljenje bilo prema gore🤣😈. (Ok, to već ne, ipak nisam plavuša.😇)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
UniqueBug kaže...
Sa sadašnjim trendom kvalitete boeingovih proizvoda, bojao bih se kupiti i žlicu od njih, vjerojatno bi propuštala, a možda bi i udubljenje bilo prema gore🤣😈. (Ok, to već ne, ipak nisam plavuša.😇)

S obzirom da je radio 8 godina, i da se raspao (zasad javljaju na 57 dijelova), to se nije dogodilo spontano. Ajd da je došlo do kvara, ostao bi čitav a neispravan... ali ovo zvuči, kako kažu kolege forumaši, kao kolizija sa svemirskim otpadom,
mikrometeoritom ili fakat neka zemaljska intervencija, s obzirom da je radio iznad "konfliktnih" dijelova europe, azije i bliskog istoka. Najgore od svega, to ovdje nije spomenuto, on je u vrlo visokoj orbiti, na skoro 36 000 km
To se nebude nikad vratilo, i trebalo bi pokupiti te komade nekako, jer ti komadi (a pričamo o mrcini od preko 6 i pol tona) jure brzinom od 3km/s odnosno 11 000 kmh. Da nebi bilo Kesslerovog efekta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2024 22:08 (overhaul).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice