Fantasticno. Instalirat cu odmah cim se pojavi.
Fantasticno. Instalirat cu odmah cim se pojavi.
Jel izmislio i video pozive sad?
Fućkaš eks, mi imamo jednu takvu vrhunsku odavno - Keks.
valjda pomalo dolazim u godine kada će mi biti potreban tutorial da me netko poduči čemu što služi, kako koristiti te ono najbitnije, koje bi mi točno probleme u životu to moglo riješiti...
jer ja ovo sad ku*ca ne kužim...
Od pocetka je jasno da je to put kuda stvar evoluira s obzirom na Elonovu povijest u PayPalu.
Ako ce okrenuti stvar naopako, izmijeniti bankarsko trziste, uvesti globalnu bankasku platformu koja ce na kraju na osnovu kreditnog score-a ponuditi i jeftinije uvjete placanja/kredite, uvesti svoju digitalnu valutu, nakon toga napasti FB/Insta/Whatsapp obavjestajnu hidru, onda samo pozdravljam inicijativu. Jer takav scenarij samo donosi benefit nama, obicnim korisnicima.
A X, s 400 mil korisnika, dijeli samo mali korak od funkcionalnosti FB-a, pandan Whatsapp-u se lako slozi, i X globalna superbanka je nesto sto bi pobrkalo racune mnogima.
Kako je rekao direktor CIA-e za Prigozina "If I were Prigozhin, I wouldn’t fire my food taster". Dupe uza zid, jer ako je to put kojim krece, trebat ce mu "obezbedjenje" na nivou dragog Vodje. Slika very related
ww3 ce zapoceti na dan kad banke budu shvatile da su nepotrebne, a to je sve blize, cini se...