NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske zaključana tema

poruka: 300
|
čitano: 48.046
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske".
10 godina
neaktivan
NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske

Kaj ste toliko stali napadati Rusiju? Kaj su vam Rusi krivi?

Hrvati bi trebali biti zahvalni Rusima, a ne da sudjelujemo u koaliciji kontra Rusa.

Nitko se ne poigrava, a kamoli napada Ruse bez posljedica.

Kaj mislite da je bilo ono ka je palo na Zagreb?

Ljudi, opametite se. Dok ne postane kasno.

Čemu tolika ljubav prema ratu? Zašto toliko mrzite druge?

Mrzite sve koji nisu na liniji nacionalističkoga ludila.

dzg
Moj PC  
4 6 hvala 0
15 godina
Re: NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada r
syncmaster245b kaže...
evincar kaže...

I dalje nema odgovora...Bravo pravi istinski istočni Trol na kvadrat koji gnoji temu.

Ideš lagano na ignore listu.

Koji odgovor?

Reci mi sa cim se tocno ne slazes u moji upisima sa hipoteteskim pitanjem?

Zar bi doista zrtvovao dio hrvatske radi nekih tvojih politickih uvjererenja?

Koliki egocentric moras biti da na forumu na kojem si anoniman moras mariti za svojim virtualnim statusom.

Jos jednom,da li bi odobravio preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

Odgovor na tvoje hipotetsko pitanje si dobio.

A ko pravi trol praviš se glup i ne odgovaraš na upit: Molim odgovor i tvojnu umnu kreaciju kako to da nisu preventivno napali Estoniju/Latviju/Estoniju(mislio Litvu)?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 20:30 (evincar).
16 godina
evincar kaže...
syncmaster245b kaže...
evincar kaže...

I dalje nema odgovora...Bravo pravi istinski istočni Trol na kvadrat koji gnoji temu.

Koji odgovor?

Koliki egocentric moras biti da na forumu na kojem si anoniman moras mariti za svojim virtualnim statusom.

Jos jednom,da li bi odobravio preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

A ko pravi trol praviš se glup i ne odgovaraš na upit: Molim odgovor i tvojnu umnu kreaciju kako to da nisu preventivno napali Estoniju/Latviju/Estoniju?

Daj ne vrrti nas u krug.

Lijepo sam ti rekao:

kako to da Rusi nisu napali niti pokazali neprijateljstvo prema  Kazahstanu, Tadzikistanu, Kirgistanu, Turkmenistanu, Uzbekistanu, Bjelorusiji, Moldaviji, Armeniji, Azerbejdzanu?

Ali ti mi jos nisi rekao.

Da li bi odobravao preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

S obzirom da izbjegavas odgovor na ovo pitanje, posve je jasno da se slazes sa mojim misljenjem, no toliki si egotriper i to na forumu gdje si anoniman, da ne zelis to priznati.

Ti si doslovno sve sto je lose na ovom svijetu.

Grozno.

Frende, ti si los covjek.

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
16 godina
evincar kaže...
syncmaster245b kaže...
evincar kaže...

Koji odgovor?

A ko pravi trol praviš se glup i ne odgovaraš na upit: Molim odgovor i tvojnu umnu kreaciju kako to da nisu preventivno napali Estoniju/Latviju/Estoniju(mislio Litvu)?

Bili su mudri i počeli proganjati rusku nacionalnu manjinu i rušiti spomenike NAKON što su ušli u NATO?

Baš zbog njih Rusi su odlučili da to neće ponovo dopustiti jer su vidili kud to vodi, i eto stradala Ukrajina

za to vrijeme latvija npr slobodno proganja Ruse i niko im (zasad) ništa ne može, osim što političari 

pišu "strongly worded letters" i "condemn their actions"

https://bnn.network/breaking-news/international-outcry-latvia-faces-criticism-for-crackdown-on-russian-speaking-residents/

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 20:52 (segregator).
15 godina
syncmaster245b kaže...
evincar kaže...
syncmaster245b kaže...
evincar kaže...

Koji odgovor?

A ko pravi trol praviš se glup i ne odgovaraš na upit: Molim odgovor i tvojnu umnu kreaciju kako to da nisu preventivno napali Estoniju/Latviju/Estoniju?

Daj ne vrrti nas u krug.

Lijepo sam ti rekao:

kako to da Rusi nisu napali niti pokazali neprijateljstvo prema  Kazahstanu, Tadzikistanu, Kirgistanu, Turkmenistanu, Uzbekistanu, Bjelorusiji, Moldaviji, Armeniji, Azerbejdzanu?

Ali ti mi jos nisi rekao.

Da li bi odobravao preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

S obzirom da izbjegavas odgovor na ovo pitanje, posve je jasno da se slazes sa mojim misljenjem, no toliki si egotriper i to na forumu gdje si anoniman, da ne zelis to priznati.

Ti si doslovno sve sto je lose na ovom svijetu.

Grozno.

Frende, ti si los covjek.

Na moj upit: Molim odgovor i tvojnu umnu kreaciju kako to da nisu preventivno napali Estoniju/Latviju/Estoniju(Litvu)?
Ti ne odgovaraš već postavljaš novo pitanje: kako to da Rusi nisu napali niti pokazali neprijateljstvo prema Kazahstanu, Tadzikistanu, Kirgistanu, Turkmenistanu, Uzbekistanu, Bjelorusiji, Moldaviji, Armeniji, Azerbejdzanu?

I na to  ti dajem odgovor: Jer su na vlasti mali diktatori koji su odobreni od strane Rusije. Sve rade kako Rusi kažu i to im odgovara. Ukrajinci su rekli dosta i sad su najebali.

Na tvoje pitanje: Da li bi odobravao preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

Dobio si odgovor: Ne bi odobrio preventivni napad već bi nagomila NATO snage na granici i rekao probajte.

A ti si onda "frende" demon koji podržava nasilnu agresijiu.

9 godina
NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske

Ovo je fantastično! Ovi ukrajinofili ne znaju ništa drugo nego: agresor, agresor, agresor! Molim lijepo, koliko je preventivnih ratova izazvala Amerika? Sve skupa bez veze. Treba sagledati širu sliku, a ne tupiti jedno te isto.  Tako se, eto, širi politička propaganda, tako se širi jednoumlje. No da kažemo bitno: ovaj se rat mogao izbjeći da je to htjela Amerika. Zašto nije htjela? Htjela je pokoriti Rusiju - pa sad ubire gorke plodove. A još gore plodove ubiru Ukrajinci koji su se dali navući. 

6 8 hvala 3
15 godina
segregator kaže...
evincar kaže...
syncmaster245b kaže...
evincar kaže...

Koji odgovor?

Bili su mudri i počeli proganjati rusku nacionalnu manjinu i rušiti spomenike NAKON što su ušli u NATO?

Baš zbog njih Rusi su odlučili da to neće ponovo dopustiti jer su vidili kud to vodi, i eto stradala Ukrajina

za to vrijeme latvija npr slobodno proganja Ruse i niko im (zasad) ništa ne može, osim što političari 

pišu "strongly worded letters" i "condemn their actions"

https://bnn.network/breaking-news/international-outcry-latvia-faces-criticism-for-crackdown-on-russian-speaking-residents/

BNN network..ajd nisi barem stavio Informer.

Još jedan sendvičar.

15 godina
danen kaže...

Ovo je fantastično! Ovi ukrajinofili ne znaju ništa drugo nego: agresor, agresor, agresor! Molim lijepo, koliko je preventivnih ratova izazvala Amerika? Sve skupa bez veze. Treba sagledati širu sliku, a ne tupiti jedno te isto.  Tako se, eto, širi politička propaganda, tako se širi jednoumlje. No da kažemo bitno: ovaj se rat mogao izbjeći da je to htjela Amerika. Zašto nije htjela? Htjela je pokoriti Rusiju - pa sad ubire gorke plodove. A još gore plodove ubiru Ukrajinci koji su se dali navući. 

Baby whatabout-er......samo nastavi možeš ti to bolje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 21:05 (evincar).
16 godina
danen kaže...

To ti je tzv soft power

Npr kad pitam ekipu ko je lik, jedan od 137 žrtava SSSR invazije na Čehoslovačku koji se samospalio, skoro svi znaju da se zvao Jan Palach

Ako pitam ko je bio bar jedan od najmanje šest budističkih svećenika koji su se spalili u Vijetnamu, niko i ne zna za to, a kamoli kako su se zvali.

Ili su se možda jednostavno izgubili u milijunima žrtava, kad ih ima samo 137 onda je sve nekako osobnije?

Edit: i nemoj se živcirat zbog ovih buzinskih sendvičara, to malo ko ima 20 godina

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 21:08 (segregator).
16 godina
evincar kaže...

Na moj upit: Molim odgovor i tvojnu umnu kreaciju kako to da nisu preventivno napali Estoniju/Latviju/Estoniju(Litvu)?
Ti ne odgovaraš već postavljaš novo pitanje: kako to da Rusi nisu napali niti pokazali neprijateljstvo prema Kazahstanu, Tadzikistanu, Kirgistanu, Turkmenistanu, Uzbekistanu, Bjelorusiji, Moldaviji, Armeniji, Azerbejdzanu?

I na to  ti dajem odgovor: Jer su na vlasti mali diktatori koji su odobreni od strane Rusije. Sve rade kako Rusi kažu i to im odgovara. Ukrajinci su rekli dosta i sad su najebali.

Na tvoje pitanje: Da li bi odobravao preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

Dobio si odgovor: Ne bi odobrio preventivni napad već bi nagomila NATO snage na granici i rekao probajte.

Jer su na vlasti mali diktatori koji su odobreni od strane Rusije. 

Dokazi?

Daj mi imenuj nekoliko premijera tih drzava bez guglanja?

Naravno da ne mozes.

Jer ako hoces konkretno mogu ti odmah nabrojati zasto konkretno Kazahstanci ne vole rusiju niti malo, no dolaze im pare od tamo pa ih trpe (znam to iz druge ruke jer radim sa nekolio kazaka i diskutiramo o tome)

Kompa udaras tudjim po gloginjama.

Koje NATO snage?

One koje nemaju vise municije za artiljeriju, pa sad salju cluster granate, koje su zabranjene zenevskom konvencijom, jer trenutno nemaju vise standardnih?

Da li bi mogao podnijeti odgovornost da si mogao na vrijeme reagirati ali ti si odlucio cekati nekog drugog da te spasi?

Gledaj, nemoj me krivo shvatiti. Ne poznam te, no  ti si doslovno avatar koji predstavlja neinformirani dio populacije, a koja je prilicno glasna.

Da ne spominjem, da je situcija bliska onom mom hipotetskom slucaju, bio bi najglasniji sa onim "sto se ceka!".

Ali ne, radi virtualnog ega , ja cu ipak malo serindjati.

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
16 godina
segregator kaže...
danen kaže...

To ti je tzv soft power

Npr kad pitam ekipu ko je lik, jedan od 137 žrtava SSSR invazije na Čehoslovačku koji se samospalio, skoro svi znaju da se zvao Jan Palach

Ako pitam ko je bio bar jedan od najmanje šest budističkih svećenika koji su se spalili u Vijetnamu, niko i ne zna za to, a kamoli kako su se zvali.

Ili su se možda jednostavno izgubili u milijunima žrtava, kad ih ima samo 137 onda je sve nekako osobnije?

Edit: i nemoj se živcirat zbog ovih buzinskih sendvičara, to malo ko ima 20 godina

Thích Quảng Đức

I ona najpoznatija fotografija curice spaljena napalmom Kim Phuc.

Nisam ja nesto posebno pametan, jednostavno sam nedavno pogledao po treci puta "Vietnam War"

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 21:22 (syncmaster245b).
10 godina
neaktivan

@evincar

Zakaj ne dopuštaš tuđa mišljenja?

Koji je tvoj smisao dolazak na Forum?

Stalno tupiš po istome. Netko ti napiše nešto različito od onoga što ti se sviđa, a te odmah etikete i osude.

A, ne poznaješ te ljude.

Vi ljude, hrvatske dragovljce, ratnike optužujete da su tobože peta kolona, a vi ste vidjeli rata?

Kome treba rat? Ionako do kraja godine Ukrajinici moraju sjesti na stol sa Rusima, te se dogovoriti.

Građani Evropske Unije, trebaju svoje vlade prisiliti da prestanu huškači i navijački podržavat rat u Ukrajini.

Mi narodi Balkana, regije, ex-YU il kako kod želite nazvati ove prostore, moramo raditi na međusobno poštivanju, te ne dopustiti da nas ratni huškači okreću jedni kontra drugih.

Ljudi se jedino razlikuju po tome koliko imaju novaca, odnosno koliko nemaju. Radnička klasa treba imati klasnu svijest bez obzira na sve moguće umjetne razlike.

Nacije, religija, etnikum,,,,radnička ima samo jednog neprijatelja. A, to je izrabljivačka klika kontra radnog naroda. To nije ideologija, nego fakt.

dzg
15 godina
syncmaster245b kaže...
evincar kaže...

Dokazi?

Naravno da ne mozes.

Jer ako hoces konkretno mogu ti odmah nabrojati zasto konkretno Kazahstanci ne vole rusiju niti malo, no dolaze im pare od tamo pa ih trpe (znam to iz druge ruke jer radim sa nekolio kazaka i diskutiramo o tome)

Koje NATO snage?

One koje nemaju vise municije za artiljeriju, pa sad salju cluster granate, koje su zabranjene zenevskom konvencijom, jer trenutno nemaju vise standardnih?

Da li bi mogao podnijeti odgovornost da si mogao na vrijeme reagirati ali ti si odlucio cekati nekog drugog da te spasi?

Gledaj, nemoj me krivo shvatiti. Ne poznam te, no  ti si doslovno avatar koji predstavlja neinformirani dio populacije, a koja je prilicno glasna.

Da ne spominjem, da je situcija bliska onom mom hipotetskom slucaju, bio bi najglasniji sa onim "sto se ceka!".

I dalje ne odgovaraš na moje jedno pitanje već postavljaš 3-4 protupitanja......zaslužio si ignore.

16 godina
evincar kaže...
syncmaster245b kaže...
evincar kaže...

Dokazi?

Naravno da ne mozes.

Koje NATO snage?

I dalje ne odgovaraš na moje jedno pitanje već postavljaš 3-4 protupitanja......zaslužio si ignore.

Lepi, na koje pitanje nisi dobio odgovor.

Slobodno reci, potruditi cu se ako ti nije bilo jasno iz prve.

15 godina
PzKpfw kaže...

@evincar

Stalno tupiš po istome. Netko ti napiše nešto različito od onoga što ti se sviđa, a te odmah etikete i osude.

A, ne poznaješ te ljude.

Vi ljude, hrvatske dragovljce, ratnike optužujete da su tobože peta kolona, a vi ste vidjeli rata?

Kome treba rat? Ionako do kraja godine Ukrajinici moraju sjesti na stol sa Rusima, te se dogovoriti.

Građani Evropske Unije, trebaju svoje vlade prisiliti da prestanu huškači i navijački podržavat rat u Ukrajini.

Mi narodi Balkana, regije, ex-YU il kako kod želite nazvati ove prostore, moramo raditi na međusobno poštivanju, te ne dopustiti da nas ratni huškači okreću jedni kontra drugih.

Ljudi se jedino razlikuju po tome koliko imaju novaca, odnosno koliko nemaju. Radnička klasa treba imati klasnu svijest bez obzira na sve moguće umjetne razlike.

Nacije, religija, etnikum,,,,radnička ima samo jednog neprijatelja. A, to je izrabljivačka klika kontra radnog naroda. To nije ideologija, nego fakt.

Kako ne bi etiketirao nekoga tko ovo piše:

Već od Majdana, nije bilo lako biti Rus u Ukrajini. Isto kao što nije bilo lako biti Srbin u Hrvatskoj nakon prve pobjede tuđmanovaca na izborima. Isto il' jako slično.
S tom razlikom što su Srbi u Hrvatskoj ostavljeni na milost i nemilost Zapada. Sada je ipak Rusija regirala.

Da Ukrajinici, kao i Hrvati nisu htjeli rat, rata vjerojatno ne bi bilo, il bi bilo sa dosta manje žrtava.

10 godina
neaktivan

@evincar

Druže, to su ti činjenice. Nije ovo što je napisano propaganda. Tuđmanova politika čim se dočepala vlasti, a i prije, počela je raditi teror nad Srbima.

Prije prvo sukoba u tom mitskom Vukovaru, ubijeno je preko 120 srpskih građana, dizani su njihovi lokali u zrak, Srbi su ostajali bez posla,...

Rajh-Kir jedini pravi junak rata, morao je biti ubijen, da dođe do rata u Hrvatskoj.

Čovjek je bio za mir.

To nećeš naučiti u našim školama niti na vjeronauku, jer to ruši mitove na kojima je izrađena, ta mitska neovisna Hrvatska.

Kao da nije prije '91 nije postoajala Hrvatska. 

dzg
16 godina
evincar kaže...
PzKpfw kaže...

@evincar

A, ne poznaješ te ljude.

Kako ne bi etiketirao nekoga tko ovo piše:

Već od Majdana, nije bilo lako biti Rus u Ukrajini. Isto kao što nije bilo lako biti Srbin u Hrvatskoj nakon prve pobjede tuđmanovaca na izborima. Isto il' jako slično.
S tom razlikom što su Srbi u Hrvatskoj ostavljeni na milost i nemilost Zapada. Sada je ipak Rusija regirala.

Da Ukrajinici, kao i Hrvati nisu htjeli rat, rata vjerojatno ne bi bilo, il bi bilo sa dosta manje žrtava.

Lepi sad vec skaces sa teme na temu, sto samo znaci da nemas nikakav ozbiljniji argument.

Gledaj, jos jednom , ne poznam te jednako kao nitko na ovom forumu, sto znaci da tvoj "real life" nije ugrozen.

Ali molim te, kreni istrazivati povijest 20 stoljeca i shvatiti ces da nije tako crno-bijela, kao sto si sam sebi umislio, ili su ti rekli.

Vjeruj mi, mene nije briga sto ce "evincar" misliti, ali briga me je sto ce "evincar" pisati kao cinjenicu drugima.

16 godina
PzKpfw kaže...

@evincar

Druže, to su ti činjenice. Nije ovo što je napisano propaganda. Tuđmanova politika čim se dočepala vlasti, a i prije, počela je raditi teror nad Srbima.

Prije prvo sukoba u tom mitskom Vukovaru, ubijeno je preko 120 srpskih građana, dizani su njihovi lokali u zrak, Srbi su ostajali bez posla,...

Rajh-Kir jedini pravi junak rata, morao je biti ubijen, da dođe do rata u Hrvatskoj.

Čovjek je bio za mir.

To nećeš naučiti u našim školama niti na vjeronauku, jer to ruši mitove na kojima je izrađena, ta mitska neovisna Hrvatska.

Kao da nije prije '91 nije postoajala Hrvatska. 

Ne možeš gledati samo jedan vremenski isječak, ovo što si napisao je točno ALI stvar je ipak zakotrljao drug

Milošević i ekipa oko njega, a ovo o čemu pišeš je počelo kad su svjetla u balkanskoj krčmi već bila ugašena

Edit: malo je kasno pa ne čitam pažljivo, ali odakle ti

"Prije prvo sukoba u tom mitskom Vukovaru, ubijeno je preko 120 srpskih građana,"...može neki relevantan link?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 21:40 (segregator).
10 godina
neaktivan

@segregator 

Hm, al kada Sloba počne da radi loše stvari i huška, onda ti moraš početi raditi na smirivanju strasti, te osiguravanju mirnog života za sve građane.

Ne šalješ 20 policaja u Borovo Selo da skida zastavu, kada znaš da je to mjesto puno naoružanih civila.

Moraš raditi na smirivanju strasti, tenzija, itd....

Ne dogovoraš sa Slobom, "humano presljevanje stanovišta" i razmjenu teritorija.

dzg
9 godina
danen kaže...

Dobro je i Hrvatska prezivila rat sa gomilom petokolonasa. Ne znam sto niste otisli u otadžbinu. Inace ne bilo lose da SOA malo proceslja po ovom forumu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 22:00 (pravi_covijek).
10 godina
neaktivan

@pravi_covijek

Ajd, prestani pisati gluposti. On je bio u ratu. 

Koji crni "petokolonaš"?

Ajd prestanite više furati taj svoj šugavi nacionalizam. 

Nemate pojma o ničemu.

Nemate vi monopol nad hrvatstvom. 

Prezime Raos je itekako zadužilo hrvatsku kulturu i znanost.

A, time i cijelu Hrvatsku.

Naravno, ne samo Hrvatsku, nego cijelu svjetsku baštinu čovječanstva.

A, kaj ste vi napravili za druge??

dzg
16 godina
PzKpfw kaže...

@segregator 

Hm, al kada Sloba počne da radi loše stvari i huška, onda ti moraš početi raditi na smirivanju strasti, te osiguravanju mirnog života za sve građane.

Ne šalješ 20 policaja u Borovo Selo da skida zastavu, kada znaš da je to mjesto puno naoružanih civila.

Moraš raditi na smirivanju strasti, tenzija, itd....

Ne dogovoraš sa Slobom, "humano presljevanje stanovišta" i razmjenu teritorija.

Išli su u Borovo Selo osloboditi kolege, ne skidati zastavu. Što je njihov posao, realno.

Smirivanje strasti i tenzija je jako teško raditi jednosmjerno, posebno ako nisi opremljen kao druga strana. Ti bi vjerojatno prepustio trećinu RH da ne bude eskalacija.

Interesantno je koliko Rusija danas prati taj srpski koncept, iako je podosta pohaban.

10 godina
neaktivan

@Old Iggy

E, sada ulaziš u nepotrebne stvari. Zakaj im onda i ekipa iz Vinkovaca nije priskočila u pomoć???

Znalo se da su ti ljudi žrtvovani, da se raja diže na oružje.

Hm, pa sigurno ne bi jednostrano bez Srba dogovorao život u budućoj tzv. neovisnoj Hrvatskoj.

Nasilno su izbačeni iz Ustava SRH. A, zajedno smo stvarali SRH u WWII.

dzg
16 godina
pravi_covijek kaže...
danen kaže...

Dobro je i Hrvatska prezivila rat sa gomilom petokolonasa. Ne znam sto niste otisli u otadžbinu.

Evo ja se slažem sa Danenom, a bio sam u 134. brigadi, Otočkom bataljunu i Planinskoj satniji, bio na svim bojištima od malo iznad Šibenika

do Tulovih Greda na Velebitu, u Ceranjama kad je Miro Barešić poginuo u Miranjama i na susjednoj čuki na Tulovim gredama kad je poginuo Gavran.

Ovo povezivanje situacije i rata u Ukrajini sa našim ratom nema veze s mozgom

Da li je u redu da ti netko nameće silom nešto? Nije. Da li to radi Rusija? Radi. Da li to radi Amerika? Radi, jedno 50X više nego Rusija.

Da li je postojao Minsk 2 na kojeg su svi u načelu pristali...jest, dok "Fuck EU" ekipa nije rekla ništa od toga. Da li je u ožujku

2022. postignut dogovor o primirju? jest, ali je "Fuck EU" ekipa opet rekla ništa od toga

Ono, moraš stvarno biti slijepac ili budala, bez obzira na sve medijsko ispiranje mozga i popušiti priču za djecu iz vrtića o zlom Putinu

i Rusima koji je eto iz čista mira napao Ukrajinu (iako ju je mogao napast i svaki dan prethodnih 20 godina u situaciji povoljnijoj za njega)

16 godina
PzKpfw kaže...

@Old Iggy

E, sada ulaziš u nepotrebne stvari. Zakaj im onda i ekipa iz Vinkovaca nije priskočila u pomoć???

Znalo se da su ti ljudi žrtvovani, da se raja diže na oružje.

Hm, pa sigurno ne bi jednostrano bez Srba dogovorao život u budućoj tzv. neovisnoj Hrvatskoj.

Nasilno su izbačeni iz Ustava SRH. A, zajedno smo stvarali SRH u WWII.

Kakva ekipa iz Vinkovaca? Koliko se sjećam to i je bila ekipa SJP Vinkovci.

Žrtvovani? Diže na uružje? Ustav SRH? Ajde prouči sve što se zbivalo od '81. nadalje. Ništa nije bilo preko noći, a za sve je zaslužna isključivo srpska politika. Ostale republike praktički nisu ni sudjelovale u ničemu do 14. kongresa.

Naravno da su Srbi izbačeni iz Ustava jer je to nacionalna država Hrvata. Srbi i ostali su manjine, nemaju što raditi u istom, kao što na tako čemu nisu inzistirali ni Milošević u Srbiji ili Putin u Rusiji.

A pozivanje na WWII je iznimno smiješno, nikakve paralele nema sa stanjem 41/81/91, niti se ta povijest iz bilo kojeg razloga može koristiti kao argument za išta.

16 godina
segregator kaže...

Ono, moraš stvarno biti slijepac ili budala, bez obzira na sve medijsko ispiranje mozga i popušiti priču za djecu iz vrtića o zlom Putinu

i Rusima koji je eto iz čista mira napao Ukrajinu (iako ju je mogao napast i svaki dan prethodnih 20 godina u situaciji povoljnijoj za njega)

Pa i napada je već devet godina.

9 godina
segregator kaže...
pravi_covijek kaže...
danen kaže...

Dobro je i Hrvatska prezivila rat sa gomilom petokolonasa. Ne znam sto niste otisli u otadžbinu.

Evo ja se slažem sa Danenom, a bio sam u 134. brigadi, Otočkom bataljunu i Planinskoj satniji, bio na svim bojištima od malo iznad Šibenika

do Tulovih Greda na Velebitu, u Ceranjama kad je Miro Barešić poginuo u Miranjama i na susjednoj čuki na Tulovim gredama kad je poginuo Gavran.

Ovo povezivanje situacije i rata u Ukrajini sa našim ratom nema veze s mozgom

Da li je u redu da ti netko nameće silom nešto? Nije. Da li to radi Rusija? Radi. Da li to radi Amerika? Radi, jedno 50X više nego Rusija.

Da li je postojao Minsk 2 na kojeg su svi u načelu pristali...jest, dok "Fuck EU" ekipa nije rekla ništa od toga. Da li je u ožujku

2022. postignut dogovor o primirju? jest, ali je "Fuck EU" ekipa opet rekla ništa od toga

Rusi nisu iz cistog mira napali, Ukrajinu ocito su planirali to neko vrijeme. Ne znam kakve veze ima USA ovdje. I meni je stari poginuo u ratu, pa sto onda. 

9 godina
PzKpfw kaže...

@pravi_covijek

Ajd, prestani pisati gluposti. On je bio u ratu. 

Koji crni "petokolonaš"?

Ajd prestanite više furati taj svoj šugavi nacionalizam. 

Nemate pojma o ničemu.

Nemate vi monopol nad hrvatstvom. 

Prezime Raos je itekako zadužilo hrvatsku kulturu i znanost.

A, time i cijelu Hrvatsku.

Naravno, ne samo Hrvatsku, nego cijelu svjetsku baštinu čovječanstva.

A, kaj ste vi napravili za druge??

Otkad je nacionalizm biti protiv rata, LOL. Slabo te uce u petokolonaskoj skoli bivsi huliganu. Mogu i tebe pitati isto pitanju sto si ti ucinio za druge. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 22:24 (pravi_covijek).
10 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Ustav SRH? ......

Naravno da su Srbi izbačeni iz Ustava jer je to nacionalna država Hrvata. Srbi i ostali su manjine, nemaju što raditi u istom, kao što na tako .....

A pozivanje na WWII je iznimno smiješno,.....

Nije naravno. To je bila država hrvatskog i srpskog narod u Hrvatskoj. Preko noći, jednostranom odlukom postaješ nacionalna manjina,a do tog trenutka si bio konstutivni narod. Tuđmanovci su to radili bez pristanka Srba. Kao što je i Sabor SRH jednostrao izišao iz YU.

A, to tako ne ide. Mora se poštivati procedurs. Ne možeš samo tako izići.....

dzg
8 godina
neaktivan
notloB kaže...
danen kaže...

Sve što hoću od vas koji bezrezervno podržavate Ukrajinu čuti je da mislite svojom glavom, da ne prihaćate bezrezervno ono što dalazi sa Zapada. Ne kažem da je sve ono što Rusi kažu živa istina, ali nije istina sve ono što kaže američka vlada. Treba znati procijeniti informacije, nalaziti kontradicije, znanje svesti u razumnu cjelinu. Ja samo ukazujem na kontradicije onoga što nam se kao istina servira. Recite mi molim, kako je moguće:

1. Da Rusi masovno pogibaju, mnogo više od Ukrajinaca, iako ispaljuju 7-8 puta više granata? 

2. Da Rusi napadaju civilne ciljeve, ako stalno govore da hoće Ukrajince osloboditi od zle vlasti, štoviše očekuju da će se oni protiv svoje vlasti dići?

3. Da Ukrajinci dižu posljednje rezerve (studente, invalide) a nisu pretrpjeli velike gubitke?

I još:

4. Koji vojni smisao ima napad dronovima na Moskvu, na stambene četvrti? Nije li ta taktika slična Hitlerovoj "jeden Stunde eine Bombe nach London"?

5. Zašto Amerika štiti teritorijalni integritet Ukrajine, a nije štitila teritorijalni integritet Iraka kad ga je Iran napao?

6. Zašto Amerika štiti teritorijalni integritet Ukrajine, a ruši teritorijalni integritet Sirije i Srbije?

Nisam ja nikakav rusofil. Ni njima sve ne vjerujem, recimo kad preuveličavaju ukrajinske gubitke ili kad kažu da su Ukrajinci sretni kad ih vide. Ne kažem ni to da je Rusija demokratska država. Volio bih da Ukrajina povrati svoje teritorije, ali ne tako da napravi pogrom nad "kolaboracionistima" (čitaj: ruskim građanima). Sve ovo pišem radi toga da potaknem čitatelje na razmišljanje, jer to je svrha popularizacije znanosti. Jer znanost se nalazi u stalnom stanju propitkivanja - naučiti misliti na taj način osnovni je cilj prirodoslovnog obrazovanja. 

Nisu li upravo rusi trebali štititi teritorijalni integritet ukrajine, priznali su je valjda prvi, cijelu zajedno s krimom, s tim da će ukrajina vratiti nuklearni arsenal, što je i učinila?

Ukrajina pokazuje gdje se želi nalaziti, na zapadu sa zapadnim demokracijama, putin ne da, zelenski moli pomoć zapada za obranu ukrajine, zelenski pomoć i dobiva. ende.

Putin je napao ukrajinu, usred europe, želi je rasparčati. To Je dovoljno, tu se cijela priča završava, napadom rusije na suverenu zemlju usred europe.

Sve nakon toga, tko je koga i kako je da oprostite smiješno, Putin je agresor, ukrajina se brani, Putin narušava stabilnost cijelog kontinenta koji je većinom saveznik USa.

Ukrajina je daleko od središta Evrope. Rusi su im plaćali dvostruko veću cijenu za transport plina nego bilo kome drugom. Nitko im nije branio biti dijelom Evrope, ali Natoa ne. To su i sami ameri rekli, odmah po Buschovom pozivu, da je to glup potez i da će dovesti do rata. Matematika je ispala da je rat sasvim prihvatljiv način da se Rusiju oslabi, a ojača Nato. Sve ostalo su nijanse, koliko god Ukrajinaca trebalo poginuti. Dok tako zdušno braniš "liberalnu demokraciju u Ukrajini" (zemlja koja je odmah uz Rusiju i pri vrhu svjetske liste korumpiranosti), gdje si bio dok su Ameri razvaljivali Irak i huškali pse na gole zatvorenike; gdje si bio dok su ti isti Ameri otimali ljude širom svijeta i zatvarali ih u Guantanamo, mučili gušenjem i na kraju za skoro niti jednog otettog nisu našli dokaze da je nešto napravio? Gdje si bio kad su uveli program ciljanih ubojstava korištenjem dronova gdje su žrtve, 9 od 10, civili? Gdje si bio kad su međunarodno priznati stalni kazneni sud u Hagu izignorirali sklapanjem ugovora o izbjegavanju izručenja? Amerika jest demokracija, ali interno. Prema van su zločinci kao i bilo tko drugi; štoviše, od 2. SR naovamo, oni su najgora nacija na planetu po broju invazija i smrti koje su uzrokovali. O nebrojenim ratnim zločinima da ne govorimo. Ali, uvijek je u pitanju netko drugi. Kozojeb iz Afganistana, dikator iz Sirije, Iraka. Komunistička prijetnja iz Južne Amerike. Izgovor je uvijek tu, svi pokorno šute i misle si: hmm dobro je, nisam kozojeb, nisam latino, nisam smeđi, nisam žuti, nisam komunjara. Ali, ako imate svijet u kojem oni koji se predstavljaju demokracijom i vladavinom prava ta ista prava, ugovore i konvencije odbacauju kada i kako im se hoće, onda imate Rusiju koja radi to isto a nije daleko ni Kina. Onda imate svijet u kojem nitko nikome ne vjeruje i svi gledaju kako da si izrade atomsku bombu jer to postaje jedini način da budete sigurni da nikome niste zanimljiv zalogaj. Ukrajina ovdje jako dobro dođe, bilo kakav drugi direktan sukob vodi u MAD, namami zemlju koja amerima jedino može prodati pšenicu koje ameri ionako imaju previše, obećanjima o blagostanju, samo se trebaju zamjeriti susjedu koji je puno veći i čiji jezik govore i poteći će med i mlijeko. Pa ga eto. Fuck EU, drugog velikog susjeda. Doći će striko Sam i donijeti darove... granate od osiromašenog urana i milijune zvončića da se deca igraju.

Ja rekoh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice