Nakon neuspjelog atentata na Trumpa jedan od dobit

poruka: 7
|
čitano: 2.370
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nakon neuspjelog atentata na Trumpa jedan od dobit".
14 godina

Future of finance, they said.

1 0 hvala 0
16 godina

Nemojmo se zavaravati i podcjenivati moc meme-a sa stvaranjem vrijednosti iz nicega (dodgecoin? anyone?).

Ova slika ce ostati upisana u americku povijest dok god ta republika bude postojala, a kao sto se vidi, vec je krenulo sa usporedjivanjem sa Iwo Jimom (ne bih se iznenadio ako i skulptura osvane negdje uskoro).

Uglavnom, meni se cini da je Trump prekjucer upravo dobio izbore.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2024 19:36 (syncmaster245b).

4 0 hvala 0
15 godina
Re: Nakon neuspjelog atentata na Trumpa jedan od d

izbore je dobio daleko prije.. čim je protukandidat-zombi.. dementan starac kojeg ni na ulicu ne smiješ pustiti, koji na skupu kao nato ne može ponoviti par imena.. stane u rečenici i ... (ode..) dok idući dan dobijemo ekg-potvrdu da je još tu..

+ sad demokrati imaju 'alibi' za gubitak, reklama-image što je već danas vidljivo npr donacijama po usa.. (kao primarni indikator promjenjivih želja naroda-mase.. bolje od izlaznih anketa, no moguće jednako varljivo..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2024 21:19 (ihush).
15 godina

Gledam Trumpa, pa gledam Plenkovica pa se mislim, kod nas je ipak mnogo bolje 

2 0 hvala 0
3 godine

Svijet je na rubu, kako će preživjeti još 4 godine ovoga ja stvarno ne znam, sve će nas razbucati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
syncmaster245b kaže...

Ova slika ce ostati upisana u americku povijest dok god ta republika bude postojala, a kao sto se vidi, vec je krenulo sa usporedjivanjem sa Iwo Jimom (ne bih se iznenadio ako i skulptura osvane negdje uskoro).

Možda neće skulptura ali NFT card ide sigurno. Ovu su uspoređivali s Washingtonom.

16 godina
neaktivan
notloB kaže...

Svijet je na rubu, kako će preživjeti još 4 godine ovoga ja stvarno ne znam, sve će nas razbucati.

nije čitav svijet na rubu, već samo oni na 2rπ iliti obodu naše ploče 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice