Ja sam diplomirani ekonomist po struci i informatičar po zanimanju, a što si ti?
-nisi Željko Marušić, nisi nitko relevantan-relevantniji od bilo kojeg forumaša, odnosno u nedostatku argumenta ide se adhominem, pri čemu i tebi smeta etiketiranje kao sljedbenik, no uzmeš si pravo biti 'the-nešto' kao autoritet.. pri čemu ne vidiš koliko si jadan u takvom promašaju. (a ne vide ni moderatori, jer se obično nalaze s one strane kriterija.. u nekoj 'nepolitičkoj' temi, recimo stručnoj gdje npr moderira mbaksa on uredno upozori na tavko ponašanje tj ili argument-činjenicu ili odskakući..).
-ja? ja sam ovčar.. čoban. tak da mi titula-autoritet ne daju 'pravo', no vidi što kaže prometni stručnjak, ako se već pališ na autoritete, odnosno tko je što radio, tko nije nešto radio, što je samo priča a što stvarnost..
-recimo, navijam za rimca, želim da je istina-pravi-pozitivac.. dok mi nevera mami osmjeh, kao kad repka zabije gol.. no što s činjenicama? repka je ispala, rimac je demonstrirao što? i dodao +2-više godina za što?
-ignoriraš postove-linkove na koje nemaš odgovor? koji ti ne idu u prilog kao gorespomenutog Marušića ili Kvočke u ferdelanceovom linku na dokument koji taksativno-kronološki opisuje dovoljno.. činjenice, ne želje. Tad neovisno što želim da je rimac-pravi.. po dosadašnjem je fejker, muljator, .. žao mi je jednako kao za repku-nogomet, no život ide dalje a ponekad i pravosuđe..