Teorija ti je skroz bezveze..čuj njega čim se zamara..da li netko nerazumno troši novce. Što mene briga što ti voziš? Zašto bi tebe bilo briga što ja vozim ? Koliko hrv obitelji realno treba veći auto golf klase? A koliko ih voze veće aute? Jel to nerelano trošenje para..je i što sad? upiri prstima u susjede koji su kupili pasata a nisu golfa...ajde brate popusti s tim glupostima...koliko ti ono imaš god? Jesi ispod 20? Ispod 30? Iznad 30? Čisto da se vidi mentalni sklop? Čini se bit ćeš ovaj ispod 20 oo količini postova u vezi ove pizdarye..jer ako nisi , onda zabrinjavajuće razmišljaš...
Btw, nemam niti jedan Apple proizvod trenutno. Imao, nisu za mene, riješio ih se i idem svojim putem. Android + Windows.
A šta da ja radim ako je netko platio masno mobitel osim da prokomentiram da je mogao proc povoljnije, i sad zbog toga da ne ubodem 10+ za 2000? Zbog čega? Mislim komentar ti nema veze sa vezom, neznam šta hočeš dokazati, mogu kupit i iphone i macbook kojeg je netko platio 10 000 prije ohoho godina pa necu, ne kuzim poantu. Šta tudja kupnja ima sa mojim izborom kupnje nije mi jasno, tak da mlatiš bezveze.
Zašto ja nebi prokomentirao kako je netko mogao proć bolje, jel ti kolega kupio grafičku karticu ili neku komponentu pa si mu rekao ček ova ti je bolja komponenta za manje para a radi isto, ili memorija ili napajanje laptop ili tv? Pa na forumu smo di se to dogadja 800 puta dnevno na postovima, kako da ljudi prodju povoljnije i ljudi daju savjete, neko napise kupio sam tu i tu grafu, a netko mu kaze a mogao si povoljnije proci ili bolje da si ubo ovo i ovo - a.k.a, nerazumno si POTROSIO NOVCE, dali ja drugo išta radim osim toga? Ček android ti je jeftiniji a isto/slicno rade, koja je razlika izmedju toga dvoje, apsolutno nema razlike.
Znači istu stvar svi radimo tu na forumu ali ja sam problem. Mene apsolutno kako sam rekao NIJE briga ko šta kupuje i vozi, vaši novci , moji novci i svako za svoje novce sam odlučuje šta je bolje nije, ja imam pravo prokomentirat ako netko nešto kupi nepovoljno ili povoljno i ostavim mu lajk, kao što ti je netko iz obitelji/društva nešto kupio, ti znaš da ima povoljnije pa si mu rekao, čekaj ovo ti je bilo bolje, jeftinije povoljnije, od pegle, ormara, stola, laptopa, memorije, grafe, napajanja, gejmerske stolice, slušalica itd itd itd i sad ja to kažem javno i jos 17 miliona ljudi iza mene i to je sad problem. Ajde iskreno kolko si se puta nasao u takvoj situaciji KOMENTIRANJA ko je šta kupio, milijardu puta ne samo ti nego svi. Tako da nemojmo bit licemjeri.
Tak da nemoj u mene prstom kompa jer ja ništ ne radim ono što se ne deš'ava u svakodnevnici općenito medju ljudima. Dali ja nekome zamjeram šta je kupio iphone ili golf ili pasat, naravno da ne, ako imaš para dapače kupi si šta hočeš, ali nemoguće je neprimjetiti nerazumnost i nerazmišljanje u trošenju novaca i amen i to komentiram. Tako da si skroz fulao temu o kojoj pišeš. Eto ja i 17 miliona ljudi sa videa i još 113 miliona androidaša imamo ispod 20 godina i skroz zabrinjavajuce razmisljamo kao i 90% ovog foruma gdje se preporucuju povoljnije bolje stvari, ček ovo ti je bilo povoljnije, bolje itd itd, de nemoj me nasmijavat.
Samo da mi je znat kolko bi poludjeli da pustite ženu da kupi obiteljski auto i da žena iskešira 150 000 kn za novi fiat nova 500, novi fićo koji ima 8 m2 unutra, primili bi se za glavu itekako. A znate da je mogla proći itekako i bolje i povoljnije. Tak da nemojte meni srat.