Sulude cijene, ali baš sulude, za te specifikacije.
Uzeo sam S24 ultra za blagdane za 636€. Morao sam i tarifu najjaču doduše, ali ipak, tek kad se sve stavi na papir se vidi koliko je Apple neisplativ. Strašno.
Uzeo sam S24 ultra za blagdane za 636€. Morao sam i tarifu najjaču doduše, ali ipak, tek kad se sve stavi na papir se vidi koliko je Apple neisplativ. Strašno.
Koliko je koštao pro max sa svim popustima i pogodnostima?
Kao apple korisnik mogu samo reći da nisu normalni sa cijenama. Europske cijene još više, ali tu ne možemo ništa. Za ovo 700 EUR??
A sad tko voli nek izvoli, njihov novac.
Što te natjeralo na "promjenu".
Kako je Leo reko, ja gonjam 13 pro max i nepada mi napamet tako skoro mjenjat jer imam sve
Evo koristin samsung s10+ od 2019 god.Na androidu 12 je i još radi dobro,baterija je ok.Tako da ima i android telefona koji dugo i dobro rade.Dobija san na poklon samsung s24+,ali on je rezerva trenutno.
Telefon ima sasvim dobre specifikacije, velika nepoznanica je kakav je modem. Minus za cijenu, tih 100 EUR više mi je baš dealbreaker, bolje bi dodao još 100 i kupio "pravi".
I ja sam iskoristio taj deal za S24U u prvom mjesecu, s tim da sam mogao ostati u nižoj tarifi.
Ja sam imao te sreće da je moj 11pm riknuo u 13. mj starosti, matična otišla, a servis bio neisplatljiv.
Svi nakon radili ko vurica, uzeo sam 15 samo zbog usb-ca. Njega ću ganjat dok ne rikne.
je, ako hoćeš biti fensi i imati manje mogućnosti, i skuplje plaćati cloud, pretplate, aplikacije itd.
nećeš ni imat razloga za novi ni kad bude 10 god star, možda baterija jedino
60 hz
Ovo sve sto si naveo su tolike osnovne stvari da se cudim onome sto pises. Ti si osnovni korisnik i koristis se osnovnim featursima i kao takvom mi je jasno zasto koristis apple.
Pretjerali su s cijenom i još ako je screen 60Hz, to je onda debakl. Trebao je startati za oko 500€ do 600€. Ovako je to previše.
Ovo sve sto si naveo su tolike osnovne stvari da se cudim onome sto pises. Ti si osnovni korisnik i koristis se osnovnim featursima i kao takvom mi je jasno zasto koristis apple.
Evo druže oprosti što samo za tvoju osobnu satisfakciju nisam roman napisao sa detaljnom analizom. Ako ce ti biti lakse, u tekstu nije opisan moj citav zivot vec sam se dotakao par sitnica koje sam smatrao da ce biti priklade za opusteno online ćaskanje i šalu. Tvoja
Evo druže oprosti što samo za tvoju osobnu satisfakciju nisam roman napisao sa detaljnom analizom. Ako će ti biti lakše, u tekstu nije opisan moj čitav život već sam se samo dotakao par sitnica koje sam smatrao da će biti priklade za opušteno online ćaskanje i šalu. Isprike još jednom Vašoj vidovisti, Vama je ipak već sve jasno pa neću pisati dalje.
Evo druže oprosti što samo za tvoju osobnu satisfakciju nisam roman napisao sa detaljnom analizom. Ako ce ti biti lakse, u tekstu nije opisan moj citav zivot vec sam se dotakao par sitnica koje sam smatrao da ce biti priklade za opusteno online ćaskanje i šalu. Tvoja
Evo druže oprosti što samo za tvoju osobnu satisfakciju nisam roman napisao sa detaljnom analizom. Ako će ti biti lakše, u tekstu nije opisan moj čitav život već sam se samo dotakao par sitnica koje sam smatrao da će biti priklade za opušteno online ćaskanje i šalu. Isprike još jednom Vašoj vidovisti, Vama je ipak već sve jasno pa neću pisati dalje.
Nema potrebe za ljutnjom.
Čisto iz ovoga sto si napisao vidim da primjecujes samo neke gimicke. A iz činjenice da koristis mobitel sa sitnim ekranom, losom baterijom i zastarjelom kamerom, mogu zakljucit da to nije mob toliko bitan.
S obzirom da si ga opisao kako si ga već opisao , možeš li nam reći što na svom mobitelu ima korisnik koji je nekoliko stepenica iznad te kakvi su to napredni featuri u igri, ali objasni nam svima skupa na način da te možemo pratiti
60 hz
Žalosno je što i skuplji modeli imaju 60hz, ne znam na koga apple cilja s ovim u 2025. ali ovaj 16e je čisti floop, a ni sama 16 serija se ne prodaje baš najbolje.
Apsolutno se slažem sa tobom da to ne vrijedi te novce. Ja sam imao malo sreće pa kupovao u Italiji gdje je bilo osjetno jeftinije u to vrijeme, bez pdv-a, jednom čak u Rusiji bio kad su udrile sankcije i rubalj izgubio na vrijednosti. Oko 50% ”popusta” ako se dobro sjećam. Oko 3 dana im je trebalo za korekciju cijena, ja u šoping odma prvi dan. I još bih prodao prošli uređaj koji je radi jabuke i dalje držao solidnu cijenu. PC sam preprodao za samo 25% originalne cijene. Tako sam si barem donekle opravdao kupnje.
I sve te male prednosti koje je apple imao sa kvalitetom uređaja i softverom su se lagano izjednačile sa konkurencijom. Sve je to postala impresivna tehnologija sa svojim prednostima i ponekim manama. Nažalost dio njih je za ”američki džep” i standard koji je veći od našeg, apple tu prvi. Polovni auto kupiš za cijenu mobitela 🤣
Treba prekrižiti Iphone jer ovo što rade zadnjih godina je podcjenjivanje korisnika.
Ovo mi je jako interesantno, moze neki info kako to funkcionira?
Vidis na mobu npr. sliku koja zapravo nije tamo kao da je lokalna ili?
Ovo sve sto si naveo su tolike osnovne stvari da se cudim onome sto pises.
Pa offload podataka mi ne zvuci kao osnovna stvar. Jedna stvar je cloud i rucno prebacivanje datoteka ili sinkronizacija mapa, no ovako kako je gore opisano, to nije mala stvar.
Ili postoji neko rjesenje na androidu za koje ja ne znam ili krivo shvacam kako to funkcionira...
Pa offload podataka mi ne zvuci kao osnovna stvar. Jedna stvar je cloud i rucno prebacivanje datoteka ili sinkronizacija mapa, no ovako kako je gore opisano, to nije mala stvar.
Ili postoji neko rjesenje na androidu za koje ja ne znam ili krivo shvacam kako to funkcionira...
svako cloud rješenje funkcionira tako, i google photos npr., vidiš slike i videa a nisu na uređaju, kad klikneš na jednu od njih od je povuče, ponešto cacheira i tako...
apple free daje beskorisnih 5gb, dok google 15gb i jeftinija je pretplata a i više mogućnosti ima...
svako cloud rješenje funkcionira tako, i google photos npr., vidiš slike i videa a nisu na uređaju, kad klikneš na jednu od njih od je povuče, ponešto cacheira i tako...
apple free daje beskorisnih 5gb, dok google 15gb i jeftinija je pretplata a i više mogućnosti ima...
Aha, ako se samo raadi o cloud rješenju, onda OK, ja sam mislio da je to integrirano u aplikaciju za fotografije, pa ih on povlači i briše po potrebi.