Hrvatska pošta potvrdila: Određene usluge poskuplj

poruka: 9
|
čitano: 2.849
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvatska pošta potvrdila: Određene usluge poskuplj".
16 godina

Prošle godine, knjiga mi je kasnila 3 tjedna. Još je bila oštećena, naravno pošta je bila u pitanju.

Što god da sam dobio preko GLS-a ili DPD ili neke druge kurirske službe, stvarno do sada problema nisam imao. Uvijek na vrijeme i sve uredu.

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 mjeseci

Mislite, ostavljanje paketa ispred vrata, lažno pisanje da vas nema doma i da nisu uspjeli isporučiti paket pa da dođete u poštu po njega, neisporučivanje pisama s novcima... sve to poskupljuje?! Ma, bravo!!!

0 debil sam pa koristim HP
0 mama mi radi u HPu
1 volim žuto
25 HP je leglo uhljeba
5 sve samo ne HP
2 dajte mi još HPa
0 HP ili smrt
0 smrt HPu!
4 Mustafa Nadarević
5 kru mu *bem
Mučko Đubre
Moj PC  
11 1 hvala 0
15 godina

Neither snow nor rain

nor heat nor gloom of night

stays these couriers

from the swift completion

of their appointed rounds.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa i trebaju poskupit da imaju za povisice za sve one postare sta uz redovan posao moraju svaki dan izmisljat zasto nemju moj paket dok mi u vrtu urucuju u ruku ceduljicu na kojoj pise da nikoga nije bilo kod kuce

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
4 godine
Re: Hrvatska pošta potvrdila: Određene usluge posk
Cisto da znate,dobio sam odstetu od hrvatske poste u visini 3 postarine jer mi paket iz Zg do Rijeke stizao 10 dana, zalio se i dobio takav odgovor, ispunio obrazac i sad cekam :)

0 0 hvala 0
16 godina

Obrazac si poslao postom ili cekas odgovor postom?

Linux, Arch Linux.
3 godine

Infinite loop

4 godine
Obrazac sam poslao postom,sad cemo vidjet koliko dugo ce trajat cijeli proces... vise sam lud s postom u Rijeci, svaki put cekas paket sto godina ili jos bolje budem doma dode postar sa ceduljicom i taman ga ulovim i pitam gdje mi je paket a ovaj ga nije uzeo, sve mogu razumijet da fali radne snage ali jbga platio sam postarinu i onda lijepo odi do poslovnice a parkinga nigdje za nac u krugu 2 kilometara
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2024 12:14 (Gravyri).

1 0 hvala 0
11 godina

da, to im je nova fora u zadnje vrijeme - platiš dostavu, a oni ti pošalju obavijest da si sam dođeš po paket u lokalnu poštu, desilo nam se dvaput u zadnja dva mjeseca...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice