Prošle godine, knjiga mi je kasnila 3 tjedna. Još je bila oštećena, naravno pošta je bila u pitanju.
Što god da sam dobio preko GLS-a ili DPD ili neke druge kurirske službe, stvarno do sada problema nisam imao. Uvijek na vrijeme i sve uredu.
Prošle godine, knjiga mi je kasnila 3 tjedna. Još je bila oštećena, naravno pošta je bila u pitanju.
Što god da sam dobio preko GLS-a ili DPD ili neke druge kurirske službe, stvarno do sada problema nisam imao. Uvijek na vrijeme i sve uredu.
Mislite, ostavljanje paketa ispred vrata, lažno pisanje da vas nema doma i da nisu uspjeli isporučiti paket pa da dođete u poštu po njega, neisporučivanje pisama s novcima... sve to poskupljuje?! Ma, bravo!!!
0 | debil sam pa koristim HP |
---|---|
0 | mama mi radi u HPu |
1 | volim žuto |
25 | HP je leglo uhljeba |
5 | sve samo ne HP |
2 | dajte mi još HPa |
0 | HP ili smrt |
0 | smrt HPu! |
4 | Mustafa Nadarević |
5 | kru mu *bem |
Neither snow nor rain
nor heat nor gloom of night
stays these couriers
from the swift completion
of their appointed rounds.
pa i trebaju poskupit da imaju za povisice za sve one postare sta uz redovan posao moraju svaki dan izmisljat zasto nemju moj paket dok mi u vrtu urucuju u ruku ceduljicu na kojoj pise da nikoga nije bilo kod kuce
Obrazac si poslao postom ili cekas odgovor postom?
Infinite loop
da, to im je nova fora u zadnje vrijeme - platiš dostavu, a oni ti pošalju obavijest da si sam dođeš po paket u lokalnu poštu, desilo nam se dvaput u zadnja dva mjeseca...