ozbiljna prijetnja jedino novčaniku...
Gigabyte Radeon RX 9070 Gaming OC 16G - Ozbiljna p
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.821
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato ja osobno mrzim takve grafove - nepotrebno dugacki i stvaraju dramatican dojam. Ono, gledam kolko je to dosta losije i u uporedbi sa 5070 u tim nekim naslovima razlika je 6 fpsa dok daju preko 80-90.
Edit: gledao sam krivo, 9070xt u odnosu na 5070ti.
U grafovima koje si ti postao je 1 FPS razlika
Kako vidim trenutno su cijene na Amazonu između 850-950 za običnu 9070, a XT od 1000-1300 ojra, što je iskreno poprilično previsoko da budu ikakva konkurencija zelenima pogotovo kad se tamo stabiliziraju cijene... iskreno ne kontam cjenovnu politiku AMD-a!
Kako vidim trenutno su cijene na Amazonu između 850-950 za običnu 9070, a XT od 1000-1300 ojra, što je iskreno poprilično previsoko da budu ikakva konkurencija zelenima pogotovo kad se tamo stabiliziraju cijene... iskreno ne kontam cjenovnu politiku AMD-a!
Al kak misliš previsoka cijena, a vidim otišlo svugdje. Tu i tamo neki komad se uspije nać za veću cijenu. Da je cijena previsoka očekivao bih da će bit na biranje.
Al kak misliš previsoka cijena, a vidim otišlo svugdje. Tu i tamo neki komad se uspije nać za veću cijenu. Da je cijena previsoka očekivao bih da će bit na biranje.
Normalno da se prvi komadi rasprodaju pogotovo kad ih svatko dobije po 20ak komada, jedan manji dio onima koji ih stvarno žele i pare im nisu problem, drugi dio našim dragi scalperima koji žele zaradit na tome. Iskreno meni je žao da nisam isto i sam napravio i zaradio na ovcama sa Nvidijinom 5 generacijom... budala jbg.