Vemil - što s garancijom?

poruka: 35
|
čitano: 14.080
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vemil

Otišla mi matična ploča na računalu kupljenome prije 5 mj u prodajnome centru Vemil. Navedeni tvrde da trenutno ne posjeduju nikakve komponente, iako imam jamstvo na kupljeno računalo. Navodno je Vemil u jako lošem stanju. Što da radim?

0 0 hvala 0
16 godina
Vemil

Baci bombu u neku od prodavaonica vemila i pogledaj na kutiji ploče, jamstvenom listu ili necem tko je generalni uvoznik tj nositelj jamstva pa njih kontaktiraj.

Moj PC  
4 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vemil

O mamu im njihovu i ja sam imao tj. imam slican problem s hgspotom...odobrili su mi zamjenu ali nemaju sto za ponuditi...

Shoma
16 godina
neaktivan
alves23 kaže...

Otišla mi matična ploča na računalu kupljenome prije 5 mj u prodajnome centru Vemil. Navedeni tvrde da trenutno ne posjeduju nikakve komponente, iako imam jamstvo na kupljeno računalo. Navodno je Vemil u jako lošem stanju. Što da radim?

Ako nisi vidio druge teme ,onda ti ja preporučujem da odneseš u neki drugi servis pa im plati nek ti naprave jer u vemil nemaš šta nositi....

RIDER
16 godina
odjavljen
Vemil

Inzistiraj na komponenti ili povratu novca. Ako ne ide, novine, inspektorat, društvo za zaštitu potrošača.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

6 0 hvala 0
16 godina
Vemil

Bankrotirala je ta firma.To znači nema nazad ni love ni zamjene ploče pa makar ih tužija.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 16:58 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vemil

Meni otiso HDD pod garancijom, i rekli su da u ponedjeljak otvaraju servis.

Neznam jel to istina, al nista moram pricekat...

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne mogu vjerovati,i sad meni novi komp doma prašinu sakuplja kad je ova banda propala...stvarno neznam komu da se žalim ili obratim

15 godina
Vemil

Mislim da je vemil počeo tonuti i prije tih pet mjeseci .trebao si paziti

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alves23 kaže...

ne mogu vjerovati,i sad meni novi komp doma prašinu sakuplja kad je ova banda propala...stvarno neznam komu da se žalim ili obratim

u krajnjem slucaju uvijek ti ostaje proizvodjacka garancija, kontaktiraj suport gigabyta ,objasni im situaciju i oni ce te uputiti sto dalje,

najcesce drugi uvoznik preuzima garanciju od propale firme,u najgorjem slucaju moras u svom trosku komponentu poslat u firmu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 17:39 (cromen).
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Mislim da je vemil počeo tonuti i prije tih pet mjeseci .trebao si paziti

U Osijeku su vec zatvorili trgovinu a i vijerujem da su i jos negdje zatvorili njihove trgovine,

a u hg sporu ima : 3 laptopa, 1 grafička, 5 televizora, nekoliko usb stikova , 4 kučišta......itd

uglavnom sve nešt malo lol.

I u 1. mj. su oni nesto najavili da če zbog recesije sniziti cijene hdd,grafickih kartica...itd

I`em HARD PRO GAMER!!!
17 godina
neaktivan

Meni grafa otišla a vemil u Rijeci zatvoren. Ima li kakvih novosti, da li je vemil totalno gotov ili prolaze kroz obnovu kao HGspot?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

taman da u zadnjih godinu dana nisam ništa kupio u ve-milu

ne namjerno, jednostavno pračenje cijena i okolnosti koje su me potrefile tokom kupnje..

i sad mi nije žao

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...ja sam kupio disk u vemilu koji je krepao...odnesao 27.10. u servis gdje su mi rekli da ce ga poslat postom do kraja tjedna...

...je postoje kakve sanse da dobijem drugi disk ili pare nazad ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vemil - što s garancijom?
gu5t3r kaže...

Iskreno, teško. Vemil više ne postoji. Zapravo, preimenovan je u Informatika Vrbani i ide u stečaj. Brend Vemil i robu, vlasnica je prodala tvrtki Unusmedia, koja je osnovana 28.10.2009., a vlasnik je muž vlasnice Vemila. To je sve jedna poslovna akrobacija baš kako bi se izbjegle obaveze prema dobavljačima i kupcima, i kako bi se zavarali vjerovnici.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
gu5t3r kaže...

...ja sam kupio disk u vemilu koji je krepao...odnesao 27.10. u servis gdje su mi rekli da ce ga poslat postom do kraja tjedna...

Garanciju, osim u trgovini u kojoj si disk kupio, možeš ostvariti i kod ovlaštenog servisera/uvoznika za Republiku Hrvatsku. Tko je to, obično piše na garanciji ili pakiranju proizvoda.

Ako tako ne uspiješ, možeš poslati i mail direktno proizvođaču diska i pitati kako možeš ostvariti garanciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 21:05 (klimama).
17 godina
neaktivan

Ja sam maloprije poslao mail gigabyteu za svoju grafu i vidjet će mo šta će biti. Meni je najgori problem što uvoznik i jest vemilPlač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemaju oni davat nikakve zamjenske,nije to mobitel ili auto.

Oni su ti dužji preuzet to,popravit ili dat novu pa čak i vratit keš.

Ako to ne naprave j. mater in i trraži šefa pa češ vidit kako oče.

duje kapitanović

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma katastrofa su, ja vodim bitku sa njima vec mjesec dana. Nece da mi prime garanciju nikako. Nemam pojma kako da ih natjeram da mi ostvare pravo na jamstvo...

Save the Cheerleader, save the world.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Boris4Topusko kaže...

Ma katastrofa su, ja vodim bitku sa njima vec mjesec dana. Nece da mi prime garanciju nikako. Nemam pojma kako da ih natjeram da mi ostvare pravo na jamstvo...

Jednostavno,upadnes tamo,trazis direktora oli direktoricu ko več je.

Ako bude bezobrazan i nebudes nikako to moga rijesit reci da ces ih tuzit i onda ces vidit kako ce ti prihvatit.

BMW
17 godina

Nemoj se ni truditi biti ljubazan.

Samo ce te preveslati ili odhebati.

Dodji tamo sa drvljem i kamenjem.

Tako sam ja uspio utjerati garanciju.

Jedan sam od rijetkih...na srecu i na zalost.

- Psiho246
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se evo patim sa proizvođačem, kao da su poslali novu grafu Nizozemsku i da im tamo pošaljem podatke na tu i tu email adresu. Ja poslao i sad ništa nitko ne odgovaraMršti sePlač. Nadam se da će sutra kakav odgovor doći...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Nemoj se ni truditi biti ljubazan.

Samo ce te preveslati ili odhebati.

Dodji tamo sa drvljem i kamenjem.

Tako sam ja uspio utjerati garanciju.

Jedan sam od rijetkih...na srecu i na zalost.

Eto vidi se da se i moze garancija ostvarit,samo netreba bit ljubazan sta san zaboravija naglasit i vrlo je bitno.

BMW
15 godina
neaktivan
A ja još nisam skužio jesu li oni bankrotirali ili ne? Kupio sam laptop kod njih prije godinu dana i još uvijek čuvam račun. Jel ima šanse da se vrate u poslovanje? Oni su mi uvijek nekako bili najpovoljniji, šteta.
17 godina
Xanzzu kaže...
A ja još nisam skužio jesu li oni bankrotirali ili ne? Kupio sam laptop kod njih prije godinu dana i još uvijek čuvam račun. Jel ima šanse da se vrate u poslovanje? Oni su mi uvijek nekako bili najpovoljniji, šteta.

Ve mil je propao.

Nasljedila da je "Informatika Vrbani" koju je nasljedio "UnusMedia".

Sve je to zapravo prevara kako bi se izbjegle obveze prema kupcima i dugovima.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...

Bankrotirali nisu,al mogu se izvuč iz ove situacije.

Sta se tice racuna cuvaj ga sve dok na vijestima necujes da ne postoji vise Vemil.

Razlika je sta je Pevec bankrotira i vise ne postoji a vemil se jos klize na rubu,a moga bi se vratit.

BMW
17 godina

Ja jedino što sam kupio kod njih, a sada koristim je samsung T220, sve ostalo sam prodao što sam kupio od njih i uništio grafičku HD4870.

Također ni od HGspota nemam ništa, sve iz ishop-a osim napajanja (conrad, njemačka -> blago rečeno mogu zanemarit 5god. garancije)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...

Čuvaj račun za proizvođača ako šta crkne

BTW šta je s onim tipom šta je dobio 20000kn u BUG i sad nema garanciju na ništa od onoga, taj se mora molit bogu svake noći.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 22:43 (BORN).
17 godina
neaktivan

znaci priznaju garanciju. uf sad ce me cut kad im uletim tamo na vrbanima!

Save the Cheerleader, save the world.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Boris4Topusko kaže...

znaci priznaju garanciju. uf sad ce me cut kad im uletim tamo na vrbanima!

I normalno da van nece priznat garanciju kad ste ovako zbunjeni.

Po zakonu ove države oni moraju priznat garanciju.

BMW
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice