SuperNet poslovno informatički sustavi

poruka: 7
|
čitano: 3.320
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
SuperNet poslovno informatički sustavi

Planiram naručiti pokoji artikl u ovoj trgovini. Kontaktirao sam ih na email i traže uplatu pa tek onda naručuju. Ima tko kakvih iskustva sa reklamacijama?

Uzeo bi sportsku opremu: MS TimeArc X5 3u1 smart activity tracker, bluetooth sat i slušalica

Link: http://www.supernet.hr/webshop.php?category_id=10321820

Cijena je 430 kn, kako to nije mali iznos i kako nikad u ovoj trgovini nisam kupovao molim što više informacija.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: SuperNet poslovno informatički sustavi

Itko?

17 godina
irush kaže...

Itko?

Ja sam kod njih kupoval tp-link rutere i nekoliko diskova, nekakvih 3-4k kuna sve skupa.

Nece te prevarit za novce jer su legitiman ducan/firma, kad uplatis posalju ti overseasom doma.

Nije mi jos nis od toga crklo, pa ne znam kakvi su kod reklamacije. Al bilo bu standardno, posalji pokvareno, posalju novo nazad.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout. MTCNA
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 14:58 (Ante).
9 godina
neaktivan
Ante kaže...
irush kaže...

Itko?

Ja sam od njih kupoval tp-link rutere i nekoliko diskova, nekakvih 3-4k kuna sve skupa.

Nece te prevarit za novce jer su legitiman ducan/firma, kad uplatis posalju ti overseasom doma.

Nije mi josnis od toga crklo, pa ne znam kakvi su kod reklamacije.

Ma ovo što kupujem teško da će se pokraviti. Meni je bitno da su pouzdani, traže uplatu unaprijed pa da znam da neću uplatiti i nikad više vidjeti artikl za koji uplatim. Rekli su mi da je dostupno isti dan ukoliko uplata bude ujutro vidljiva, a ako ne bude onda je dostupno sljedeći dan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 14:59 (irush).
17 godina

Ispravno si postupio.

Oni su ozbiljna firma, ne ko ovi wanabe trollovi na njuskalu koji se cak ni ciglu ne udostoje poslat postom; cigla je da se kupac nauci sam pameti udarcem po glavi.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout. MTCNA
9 godina
neaktivan
Ante kaže...

Ispravno si postupio.

Oni su ozbiljna firma, ne ko ovi wanabe trollovi na njuskalu koji se cak ni ciglu ne udostoje poslat postom; cigla je da se kupac nauci sam pameti udarcem po glavi.

Pomogao si mi. Hvala!

9 godina
neaktivan
irush kaže...

Meni je bitno da su pouzdani, traže uplatu unaprijed pa da znam da neću uplatiti i nikad više vidjeti artikl za koji uplatim. Rekli su mi da je dostupno isti dan ukoliko uplata bude ujutro vidljiva, a ako ne bude onda je dostupno sljedeći dan.

Naravno da su pouzdani. Pa nije to neki privatnik sa Njuškala da traži plaćanje unaprijed, to je ozbiljna firma. I ja sam tamo dosta puta kupovala, nikad problema imala. Istina je da traže da se uplati unaprijed.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice