Čitajući ovo, moram se pitati jel ima neki poseban razlog zašto je PC sastavljan u Protisu a ne recimo Linksu? Kad sam si prije mjesec dana sastavljao komp uspoređivao sam cijene ključnih komponenata i sve su doslovno u rasponu +/- 2%, s tim da Links ima besplatno sastavljanje i garanciju na taj PC kao da je pre-built (znam jer sam za prošli koji sam sastavljao kod njih reklamirao SSD 2 puta i prošlo je normalno). Links ima 20 godina tradicije, vlastiti servis, riješava sve u 2-3 dana i to čak nekom iz Osijeka kao ja, s obzirom da je servis u ZG. Čak i da je Protis ispadao 5% jeftiniji (što iskreno sumnjam jer sam im u vrijeme 30-ica scrollao po webshopu i imali su daleko najskuplje grafičke u Hrvatskoj), i dalje se ne isplati cijeli ovaj ordeal prolaziti s njima ako mogu s nekom firmom koja je ogromna i ima ogroman rep.
meni osobno je Protis imao toliko povoljnije cijene od Linksa i drugih da sam na 5 kupljenih računala dobio skoro pa šesto besplatno... evo sad gledam sat u rangu 200 eura, drugdje 180-190 kod Protisa 140... valjda kupac najbolje zna zašto je odabrao Protis.