legitimne i poštene kupce NIJE način poslovanja
@Lovac-ja se iskreno ne bih za sa njima.
Mislim,jel taj dotični monitor toliko specijalan ili je kao i kod drugih što su se opekli sa ED-puno jeftiniji nego drugdje?
Osobno,kao što sam rekao,moje novce više nikada neće vidjeti,taman da daju sve u pola cijene
Potpuno je nebitno koji je monitor, u ovom slučaju radi se o Benq GW2760HS kojeg trenutno ne moš kupit nigdje osim u ED.To je tipičan Hrvatski banana problem, da razne recimo Bestuy monitore oni se brzo rasprodaju a kad če naš uvoznik opet dobit pošiljku(njima se ne žuri) to je na vrbi sviralo.
ED ima svoje skladiše u Mađarskoj, i oni tamo imaju na zalihama dosta toga kaj kod nas ne moš nabavit dakle u Hrvatskoj nema jel.Pa ko nam je kriv kad kod nas nema, prigovaraj našim uvoznicima ili kupi tamo di ima i na kraju opet isto monitor nije grafička kartica ili matična ploča.Grafa i matična tu može bit raznih problema, a drivere da ne spominjem no kod PC monitora obično nema problema(sličan priča kao i kod procesora za komp) a to sam več i objasnil.
Samo se ti tješi... A računalne komponente kupljene u Edigitalu ne prihvaća niti jedan naš servis.
Kompovi ili komponente jel to se ne kupuje u ED, osim ako baš nema izbora jer za kompove i sve oko toga imaš naše dučane kao ADM pa Futura.it te Protis itd.
Mislim da smo malo previše preplašili ljude na ovoj temi, jer nije baš sve tako crno.
Ja sam npr. kupio dosta komponenti kod njih (2 kompletna PC-a po komponentama+još štošta) i imao sam problem (neispravnost) sa samo jednom (video capture kartica). A i za to sam dobio povrat, ali je trebalo mjesec dana, a pritom je prodavač preko e-maila bio ažuran i korektan.
Ljudi nisu realni tu je kvaka, eto mog primjera ja sam prošle godine kupil jedan Canon fotič ali fučkaj ga imal je jednu manu pa sam ga moral vratit nazad.Inače je kupljen u SvijetMedia.hr, i ja sam čekal 15 dana da se to rješi a razlog za tak dugo čekanje je hrvatski Canon servis koji je onako malo usporen jel.Bez obzira gdje u hrvatskoj kupiš neki Canon fotič, ako nekaj ne štima on ide u Zagrebački servis pa dok oni ne odrade svoje čekaj jel.Dakle ja sam iz Zagreba a Canon servis je u Zagrebu, ali eto 15 dana i tek onda je bilo rješeno ma super. Na kraju sam uzel novce nazad, jer je identičan novi uređaj(iz iste proizvodne serije) imao istu manu kao prijašnji uređaj ali to je sad več druga priča.
Dakle prihvatite da ED ima servis u mađarskoj, ili ne kupujte kod njih druge opcije nema to sigurno znači svako kupuje po svojoj procjeni.